• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   R.J.Bosma - Dinsdag 26 November 2022

   3 tips voor het kiezen van juiste LED inbouwspots voor de woonkamer

   Ben je op zoek naar de juiste LED inbouwspots voor de woonkamer? Er komt een hoop kijken bij het kiezen van de goede LED inbouwspots. Meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Het aanbod van LED inbouwspots is enorm en bij vlagen overweldigend. Het is dan ook niet verwonderlijk als je door de bomen het bos niet meer ziet. Ben je ook het overzicht kwijt? Niet getreurd! Lees verder voor 3 tips voor het kiezen van de juiste LED inbouwspots voor de woonkamer. Met deze tips in je achterhoofd moet het ongetwijfeld lukken om de goede LED inbouwspots te vinden.

   Technische aspecten van het kiezen van de juiste LED inbouwspot

   Je doet er goed aan verschillende technische aspecten nauwlettend in de gaten te houden als je op zoek gaat naar LED spots. Is de LED inbouwspot geschikt om te plaatsen in vochtige ruimtes? Deze vraag is niet zo relevant als je van plan bent om de inbouwspot in de woonkamer te installeren, want woonkamers zijn relatief droge ruimtes. Als je van plan bent om de inbouwspot in een badkamer te plaatsen, is het belangrijk dat de inbouwspot in een vochtige ruimte geplaatst kan worden. Wat is de inbouwdiepte? En de zaagmaat? Wat is de zaagmaat? Als je al deze technische termen intimiderend vindt, kun je gratis en vrijblijvend het personeel van een (online) winkel om advies vragen. Dan kun je ook meteen informeren over de stralingshoek van de inbouwspots. Vergeet ook niet om vragen te stellen over de lichtkleur. De atmosfeer wordt goeddeels bepaald door de lichtkleur.

   De IP-waarde

   Inbouwspots vinden voor een droge ruimte is verreweg het makkelijkst. Rekening houden met de IP-waarde is namelijk nergens voor nodig; de spots worden niet in een vochtige ruimte geplaatst, waardoor je niet hoeft te gaan voor een hoge IP-waarde. Ideaal toch? Je moet nog wel rekening houden met de stralingshoek en lichtkleur. Waarom ben je op zoek naar inbouwspots? Als je deze vraag kunt beantwoorden, kun je ook bepalen wat de gewenste stralingshoek en lichtkleur is. Kom je er niet uit? Aarzel niet om advies in te winnen bij een specialist. Daar kun je vandaag nog je voordeel mee doen door een met OutledTL.nl te contacteren. Je kunt met al je vragen bij dit bedrijf terecht.

   Wat ga je verlichten met de LED inbouwspots?

   Ten slotte nog een laatste tip. Wat ga je verlichten met de LED inbouwspots? Wil je bepaalde onderdelen van het interieur benadrukken? Wil je een schilderij meer accenten geven, of een prachtig ontworpen stoel? De kleuren van een schilderij kun je fraai benadrukken met LED inbouwspots. Dit noemt men ook wel accentverlichting. Als de hele ruimte wordt belicht, spreekt men van sfeerverlichting. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan waar je naar op zoek bent. Als je deze tips in je achterhoofd houdt, moet het vast en zeker lukken om de juiste LED inbouwspots woonkamer te vinden. De goede LED inbouwspots vinden is dan nog nooit zo makkelijk geweest!

   Alles over led verlichting

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »