• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   R.J.Bosma - Zaterdag 31 September 2022

   Hierom moet je overstappen naar led spots!

   Hierom moet je overstappen naar led spots! Denk je erover na om over te stappen naar led spots, maar nog niet helemaal zeker van je keuze? In deze tekst kun je lezen om welke redenen je er juist wél voor zou kunnen kiezen om over te stappen naar led spots.

   Populair

   Led verlichting wordt door de jaren heen steeds populairder binnen woningen en bedrijfspanden en dit zorgt voor verschillende innovaties binnen dit gebied. Zo wordt het bedienen van de led verlichting bijvoorbeeld eenvoudiger gemaakt doordat je het licht vanaf een afstand kunt bedienen met afstandsbediening. Met slimme inbouwspotskan het zelfs met een app op je telefoon. Ook kun je zelf de kleur van het licht bepalen en de sterkte van het licht. Waarom is led verlichting momenteel zo populair? Heel simpel gezegd: energiebesparing. Energiebesparing is de meest voorname reden waarom mensen ervoor kiezen om over te stappen naar led spots. Een led lamp gaat vele malen langer mee dan een gloeilamp en dit betekent ook dat dit een verademing is voor je portemonnee.

   Voordelen

   Led verlichting is dus een goede en duurzame oplossing voor de juiste verlichting in jouw huis of bedrijfspand. Maar wat voor voordelen kent led verlichting nog meer? Led verlichting flikkert niet. Dit zorgt ervoor dat er geen lichthinder plaatsvindt en dat dit rustig is voor je ogen. Daarbij is er bij led verlichting geen sprake van opwarmtijd. Dit betekent dat wanneer jij de lichtknop indrukt, het licht direct voor de volle 100 procent schijnt. Een ander voordeel van led verlichting is dat de spots niet te warm worden en dit zorgt er voor dat er veel minder energie wordt verbruikt.

   De groene oplossing

   Overstappen naar led spots is dus een volkomen duurzame oplossing. Het energiegebruik is erg laag en, zoals hierboven beschreven, produceren de lampen weinig warmte. Dit zorgt ervoor dat op hete zomerdagen de airconditioning niet aan hoeft, omdat het te warm wordt in huis of in het pand. Led spots zijn juist goed gebaat bij koelere ruimtes. Zijn er nog meer redenen waarom led spots goed zijn voor onze wereld? Ja, die zijn er. Led spots zijn namelijk vrij van giftige stoffen. Er wordt geen kwik geproduceerd en ook van stralingen is er geen sprake. En daarnaast zijn de lampen ook nog eens heel eenvoudig recyclebaar. Kort gezegd is het overstappen van led spots dus een goede keuze als je zou willen bijdragen aan een groenere wereld.

   Veel werk?

   Het kan zijn dat je nog niet bent overgestapt op led spots, omdat je opziet tegen het vervangen van de lampen. Het lijkt namelijk veel werk. Het is echter zo dat het vervangen van de led spotjes weinig werk hoeft te kosten. Maak je momenteel gebruik van gloeilampen? Geen probleem. Je vervangt de gloeilampen door led spots die gebruik maken van dezelfde fitting. Op deze manier is het voor jou eenvoudig om over te stappen. Vind je het een grote investering? Dat lijkt misschien zo, maar uiteindelijk verdien je alles gemakkelijk terug door het lage energieverbruik.

   Alles over led verlichting

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »