• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   R.J.Bosma - Donderdag 26 Juni 2022

   Waarom kiezen voor led panelen?

   We worden allemaal steeds meer bewust over het verbruik van energie, waaronder de verlichting die wij in ons huis en op de werkvloer gebruiken. Ieder bedrijf en iedere huiseigenaar wilt hun ruimtes verlichten op een zo’n energievriendelijke methode. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Ondanks dat het in een huis relatief makkelijk is om over te stappen naar energievriendelijke verlichting, vragen veel kantooreigenaren zich af wat voor stappen zij moeten ondernemen om meer energiezuiniger te kunnen opereren. Het antwoord hierop is led panelen.

   Wat zijn led panelen?

   Voordat we het gaan hebben over alle voordelen van led panelen, is het eerst belangrijk om te snappen wat led panelen zijn. Led panelen zijn platen waar verschillende led verlichtingen in zijn verwerkt. Door dit ontwerp creëert het diffuus licht. Dit houdt in dat het licht erg gelijkmatig wordt verdeeld over het paneel. Het grote voordeel van een led paneel is dat je niet direct in de lichtbron kijkt. Het licht is krachtig, maar wordt heel subtiel gedimt. Led panelen hebben hierdoor geen verblindende werking, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij led armaturen en led buizen. Dit maakt led panelen een perfecte oplossing voor een kantoor of werkruimte.

   De meest gebruikte ruimtes voor led panelen

   Led panelen zijn voornamelijk populair voor alle professionele werkplekken. Dit zijn bijvoorbeeld kantoorruimtes, winkels, ziekenhuizen, scholen, bibliotheken, huisartsen en andere vergelijkbare ruimtes. De led panelen zijn vrijwel in iedere ruimte te installeren, waardoor ze super universeel zijn. Naast dat het installatieproces vrij simpel is, zijn ze ook nog eens energiezuinig en duurzaam. Een kantoor bespaart enorm op zijn energiekosten door over te stappen naar led panelen. Zelfs in het huis worden led panelen steeds vaker gezien. Dit wordt voornamelijk toegepast in ruimtes zoals de garage of de kelder, maar ook de badkamer en de keuken bieden goede ruimtes voor dit type verlichting.

   Energiezuinige verlichting op het kantoor

   Een van de grootste voordelen die led panelen geven, is dat ze energiezuinig zijn. Led panelen zijn een perfecte manier om tl-buizen te vervangen. Wanneer jouw kantoorpand overstapt naar led panelen, in plaats van tl-verlichting, bespaar je direct 75% op jouw energieverbruik. Het is dus zeker de overstap waard.

   Duurzaam in gebruik

   Naast dat led panelen energiezuinig zijn, zijn ze ook nog eens zuinig in gebruik. De levensduur van een led paneel staat maar liefst op 50.000 uur. Wanneer je eenmalig een investering maakt om over te stappen naar led verlichting, hoef jij je voor de komende tijd geen zorgen meer te maken.

   Beter voor het welzijn van jouw medewerkers

   Het subtiele licht wat led panelen geeft draagt bij aan een betere concentratie. Dit heeft verschillende redenen. Allereerst is led panelen flikkervrij. Een lamp wat vaak aan het knipperen is veroorzaakt minder concentratie en kan zelfs hoofdpijn geven. Doordat het led paneel een diffuus licht creëert, voelt het net alsof het natuurlijk licht is. Het geeft jouw team meer energie.

   Makkelijk om te onderhouden

   Een ander belangrijk punt om mee te nemen in de evaluatie, is hoeveel onderhoud verlichting nodig heeft. Gelukkig kost led panelen vrijwel geen onderhoud. Het is heel eenvoudig. Wanneer jij de verlichting wilt schoonmaken, hoef je simpelweg alleen met een doekje over het paneel heen te wrijven. Doordat deze taak makkelijk kan worden uitgevoerd door jou, hoef je niet meer kosten te rekenen voor een extra schoonmaakdienst.


   Alles over led verlichting

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »