• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Categorieën

  Filters
   R.J.Bosma - Zondag 26 November 2022

   Waarom nu overstappen op LED TL verlichting?

   Vraag je je af waarom je nu zou overstappen op LED TL verlichting? De energieprijzen worden almaar hoger en hoger. Hetzelfde geldt voor de gasprijzen. Het is dan ook niet gek dat je op zoek bent naar manieren om kosten te besparen. Kun je kosten besparen door over te stappen op LED TL verlichting? Is dit een verstandige optie als je de verlichting wilt installeren in huis? Is de overstap naar LED TL verlichting lucratief als je de lampen op kantoor gaat plaatsen? Lees verder om erachter te komen waarom je nu zou overstappen op LED TL verlichting. Ook komt aan bod in welke omstandigheden deze overstap (zoal) aan te raden is.

   Energie besparen met LED TL verlichting

   Zoals gezegd kun je met LED TL verlichting potentieel veel kosten besparen. Maar wist je dat je met LED TL verlichting eveneens energie kunt besparen? Dat zegt bijvoorbeeld het Nibud. LED TL lampen werken wezenlijk anders dan bijvoorbeeld gloeilampen. LED TL lampen gebruiken namelijk geen warmte. Bij gloeilampen, maar ook bij halogeenlampen, wordt de energie niet optimaal gebruikt. Niet alle warmte wordt gebruikt. Waarom denk je bijvoorbeeld dat een gloeilamp warm wordt na een aantal uren branden? Zodoende kun je een hoop energie besparen met LED TL Buizen. Daarmee bespaar je uiteraard ook heel veel kosten.

   De energieprijs

   De energieprijs is nog bijna nooit zo hoog geweest als nu. Zeker de afgelopen tijd zijn de kosten schrikbarend hoog. De hoge gasprijs heeft tot gevolg dat de energieprijs toeneemt als nooit tevoren. Uit gas wordt een gedeelte van het stroom gewonnen. Zodoende is de gasprijs onlosmakelijk verbonden met de energieprijs. Leveranciers van energie hebben dan ook met hoge prijzen te kampen. Ook bijvoorbeeld groene stroom wordt steeds duurder. Uiteindelijk is de consument de dupe. Je moet een hoge energieprijs betalen. Gelukkig kun je overstappen op LED TL lamp om kosten op de korte en lange termijn te besparen.

   De voordelen van LED TL lampen

   LED TL lampen gaan zuiniger met energie om dan gloeilampen. TL LED lampen functioneren uitsluitend elektronisch. Botsende deeltjes zorgen uiteindelijk voor licht. Anders dan een gloeilamp, zal een LED lamp nooit warm worden. Een LED TL lamp is dan ook veel zuiniger dan een gloei-of halogeenlamp. Ook de levensduur van LED TL is onovertroffen. Flikkerend licht is verleden tijd als je TL LED koopt. Als je veel waarde hecht aan duurzaamheid, kom je ook al snel bij LED verlichting uit. Opstarttijd is verleden tijd als je TL LED lampen koopt. Wist je dat er geen kwik zit in LED TL  lampen? Er zijn dan ook veel voordelen verbonden aan het overstappen op LED TL verlichting.

   Stap vandaag nog over op LED TL verlichting

   Als je kosten wilt besparen, doe je er goed aan om over te stappen op LED TL verlichting. De energie wordt optimaal gebruikt door LED lampen. Zo ben je uiteindelijk goedkoper uit. Dat is geen overbodige luxe als de energieprijs zo hoog is als nu. Je kunt dan profiteren van de talloze voordelen van LED TL lampen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de onovertroffen levensduur? Je kunt met een gerust hart vandaag nog de overstap maken naar LED TL verlichting.

   Alles over led verlichting

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »