LED breedstralers met accu

De LED breedstralers met accu zijn handig voor onderweg. De LED breedstraler met accu zijn licht in gewicht, en zijn handig in en uit elkaar te klappen.

Led-Accu-Floodlight-24-Watt-6000K-Acculamp-High-lumen-IP65
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

LED breedstralers met accu

De LED breedstralers met accu zijn handig voor onderweg. De LED breedstraler met accu zijn licht in gewicht, en zijn handig in en uit elkaar te klappen. De LED breedstraler op accu is ook wel een bouwlamp op accu. Handig wanneer men in het donker nog even door wilt gaan met klussen.

Led Bouwlampen op batterij

De bouwlampen op batterij hebben een accuduur tot maar liefst 12 uur. Wanneer de accu leeg is, kan men deze eenvoudig usb opladen. De LED bouwlampen op accu hebben verschillende lichtstanden. Een van de lichtstanden is een emergency light. Dit is een handige lichtstand wanneer men zich in het donker in een situatie bevindt waar het verstandig is noodlicht aan te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een ongeval of autopech op een snelweg.

LED breedstralers op sensor

Niet alleen heeft OutledTL.NL de LED breedstralers op accu verkrijgbaar. Ook vind je in het assortiment een grote selectie aan LED breedstralers met bewegingssensoren en LED breedstralers met schemerschakelaar.

Voordelen

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van LED bouwlampen op accu. Ten eerste zijn ze draadloos, waardoor u geen stroomkabels hoeft te gebruiken. Bovendien hebben ze een langere levensduur dan traditionele bouwlampen, waardoor je minder vaak batterijen hoeft te vervangen. Ze zijn ook energiezuinig en kunnen veel licht produceren, waardoor ze perfect zijn voor het uitvoeren van taken in donkere omgevingen.

Soorten

Er zijn verschillende soorten LED bouwlampen op accu verkrijgbaar. Sommige zijn uitgerust met een dimmer, waarmee u de helderheid van het licht kunt aanpassen. Andere hebben een robuust ontwerp, waardoor ze bestand zijn tegen schokken en stoten. Er zijn ook modellen die kunnen worden geïnstalleerd op muren of plafonds, waardoor je, je lichtbron makkelijk kunt verplaatsen.