9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Zoek een Lichtkleur
IP-Waarde - Waar te plaatsen
Zaagmaat & Inbouwdiepte Maximaal
Kleur armatuur led spots
Wattage / Vervangt Halogeen

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Led Downlights

Led Downlights: wat u moet weten

 

Led Downlights zijn een standaard geworden als het gaat om werkplaatsverlichting. Ze vervullen een belangrijke rol in kantoren werkruimtes omdat ze als basis dienen voor een goed en efficiënt lichtplan. Het primaire doel van een downlight is om functioneel omgevingslicht te bieden. Hun discrete uiterlijk en praktische bruikbaarheid maken Led downlights tot een uitstekend verlichtingsbestanddeel. Met zoveel verschillende keuzes van downlights op de markt is het wel belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken.

Kies het juiste helderheidsniveau voor de ruimte

Het helderheidsniveau is het eerste waarmee u rekening moet houden als u verlichting koopt voor een werkruimte. Kies daarom verlichting op basis van de kenmerken van elke werkruimte. Een display in een winkel is weer anders dan een kassa en een bureau is weer anders als een wachtruimte. Breng zo alle ruimtes in kaart en kies een geschikte lichtbron.

Led Downlights zijn er in soorten en maten

Zoals met alles zijn er veel verschillende led downlights die ook in prijs en kwaliteit verschillen. In het geval van led downlights hebben de gebruikte materialen een reële impact op de prestaties en duurzaamheid van het product. Hou daar dus rekening mee als u zoekt naar verlichting die lang meegaat. Downlights van goede kwaliteit zijn gemaakt van aluminium frames en koellichamen, terwijl goedkopere downlights een plastic frame hebben om de kosten laag te houden. Aluminium is dus duurzamer en betrouwbaarder dan plastic maar ook duurder.

Led downlights: een duurzame verlichtingskeuze

Nu dat u weet wat de voordelen zijn van Led downlights kunt u op onze site kijken naar de verschillende opties die beschikbaar zijn. Wij raden u aan om een paar extra downlights als reserve aan te schaffen. Hoewel Led downlights vele jaren meegaan, is het hebben van reserve-onderdelen erg handig als het tijd is om ze te vervangen. Wees dus goed voorbereid en investeer nu in hoogwaardige Led downlights. 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »