9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Inbouwspots Mini

OutledTL 2 X 1MM2  Rond Installatie Draad  VMVL Zwart
Stukprijs: €0,75 / Meter €0,75
Led Mini inbouwspots met weinig inbouwdiepte en een kleine zaagmaat
 
Weinig ruimte voor het plaatsen van inbouwspots of opzoek naar een subtiel led inbouwspotje? Bij een verlaagd plafond kan het lastig zijn om led spots in te bouwen omdat er een aantal centimeter ruimte nodig is om de led spots passend te maken. Speciaal daarvoor hebben wij led inbouwspots met weinig inbouwdiepte! Deze spots zijn extra smal en geschikt voor ieder plafond. 
 
Wat zijn de mogelijkheden voor mini LED inbouwspots met weinig inbouwdiepte?
Onze led inbouwspots met weinig inbouwdiepte zijn de ideale oplossing om met een laag plafond toch mooie led spots te kunnen plaatsen. Zo zijn er kleine led spots met een diepte vanaf 25mm. Deze led spots zijn ook met dimmer verkrijgbaar. 
 
Waar moet ik rekening mee houden? 
Bij weinig inbouwruimte is het belangrijk om rekening te houden met de warmte van de verlichting. Normaal gesproken wordt een minimale afstand van 3 centimeter geadviseerd tussen het plafond en het verlaagde plafond. Onze led inbouwspots voor weinig inbouwdiepte zijn extra smal en geven een minimale warmte af zodat ze zeer geschikt zijn om veilig te plaatsen in elk verlaagd plafond. Per ledspot staat ook aangegeven wat de benodigde diameter is voor de ruimte in het plafond. 
 
Waar kan ik uit kiezen?
OutledTL heeft verschillende soorten led inbouwspots in het assortiment. Deze spots hebben een inbouwdiepte vanaf 25mm en zijn verkrijgbaar in dimbare en niet-dimbare 
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »