Led Downlights

Led Downlights zijn een standaard geworden als het gaat om werkplaatsverlichting. Ze vervullen een belangrijke rol omdat ze als basis dienen voor een lichtplan.

Led-downlight
Show Filters

Toont alle 63 resultaten

Toont alle 63 resultaten

Led Downlights: wat je moet weten ?

Led Downlights zijn een standaard geworden als het gaat om werkplaatsverlichting. Ze vervullen een belangrijke rol in kantoren werkruimtes omdat ze als basis dienen voor een goed en efficiënt lichtplan. Het primaire doel van een downlight is om functioneel omgevingslicht te bieden. Hun discrete uiterlijk en praktische bruikbaarheid maken downlights tot een uitstekend verlichtingsbestanddeel. Met zoveel verschillende keuzes van downlights op de markt is het wel belangrijk dat je rekening houdt met een aantal zaken.

Kies het juiste helderheidsniveau voor de ruimte

Het helderheidsniveau is het eerste waarmee je rekening moet houden als je verlichting koopt voor een werkruimte. Kies daarom verlichting op basis van de kenmerken van elke werkruimte. Een display in een winkel is weer anders dan een kassa en een bureau is weer anders als een wachtruimte. Breng zo alle ruimtes in kaart en kies een geschikte lichtbron.

Downlights zijn er in soorten en maten

Zoals met alles zijn er veel verschillende led downlights die ook in prijs en kwaliteit verschillen. In het geval van led downlights hebben de gebruikte materialen een reële impact op de prestaties en duurzaamheid van het product. Hou daar dus rekening mee als je zoekt naar verlichting die lang meegaat. Downlights van goede kwaliteit zijn gemaakt van aluminium frames en koellichamen, terwijl goedkopere downlights een plastic frame hebben om de kosten laag te houden. Aluminium is dus duurzamer en betrouwbaarder dan plastic maar ook duurder.

Hoeveel LED downlights heb ik nodig?

Hoeveel LED downlights je nodig hebt, hangt af van de grootte van de kamer. Als algemene richtlijn is het aan te raden om één LED downlight per 4 vierkante meter van je kamer te gebruiken. Omdat elke kamer anders is, kun je wellicht meer of minder downlights nodig hebben.

Een duurzame verlichtingskeuze

LED downlights zijn een duurzame verlichtingskeuze. Ze zijn energie-efficiënt en hebben een lange levensduur. Ze geven ook een helder, consistent licht, waardoor je de perfecte verlichting krijgt voor je ruimte. LED downlights zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren.

Nu je dat weet wat de voordelen zijn van Led downlights kun je op onze site kijken naar de verschillende opties die beschikbaar zijn. Wij raden je aan om een paar extra downlights als reserve aan te schaffen. Hoewel Led downlights vele jaren meegaan, is het hebben van reserve-onderdelen erg handig als het tijd is om ze te vervangen. Wees dus goed voorbereid en investeer nu in hoogwaardige Led downlights.

OutledTL is de plek voor Downlights te kopen

Kun je hier wel wat hulp bij gebruiken, of heb je vragen over de mogelijkheden of onze producten? Neem dan gerust contact op met OutledTL. Wij denken graag met je mee over jouw nieuwe dowlights !

Momenteel hebben we de volgende zaagmaten beschikbaar : Zaagmaat Ø70-105MM , Zaagmaat Ø110-140MM  , Zaagmaat Ø140-165MM , Zaagmaat Ø175-210MM en Zaagmaat Ø280-285MM