9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Zoek een Lichtkleur
IP-Waarde - Waar te plaatsen
Zaagmaat & Inbouwdiepte Maximaal
Kleur armatuur led spots
Wattage / Vervangt Halogeen

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Led inbouwspots

De mooiste LED spotjes voor de juiste sfeerHet is geen geheim meer dat je met LED verlichting duurzame en energiezuinige verlichting in huis haalt. LED verlichting is inmiddels in veel verschillende vormen verkrijgbaar, waaronder als inbouwspot. De inbouw LED spot is een juweel voor iedere ruimte, waarbij de mogelijkheden vrijwel eindeloos lijken te zijn. En omdat LED verlichting zoveel langer mee gaat dan iedere andere vorm van verlichting, hoef je de inbouwspots niet steeds te vervangen. De LED spot is dan ook bijzonder geschikt voor de toepassing in hoge plafonds en bij andere moeilijk te bereiken plaatsen.LED spot dimbaarSoms heb je veel licht nodig en op andere momenten is gedimde sfeerverlichting beter op zijn plaats. Wil je de verlichting van je inbouw LED spotjes kunnen aanpassen, dan moet je kiezen voor de LED spot die dimbaar is. Hiermee bepaal je eenvoudig de lichtsterkte, bijvoorbeeld veel licht in de ochtend en zachte sfeerverlichting in de avond. Juist doordat deze dimbare LED spot niet continu op volle sterkte aan staat, bespaar je nog meer energie en gaat de LED spot langer mee.In welke ruimtes kunnen LED spotjes worden ingebouwd?Inbouw LED spotjes zijn ideaal voor iedere ruimte in en om huis. LED spots kunnen dan wel in iedere ruimte worden geplaatst, maar je moet hier wel rekening houden met bepaalde zaken. Een van die, heel belangrijke, aandachtspunten, is de vochtigheid van een ruimte. Je kunt namelijk niet zomaar willekeurige LED spotjes in vochtige ruimtes zoals de badkamer en de overkapping inbouwen. Je hebt nu eenmaal met elektriciteit te maken en het (spat)waterdichte kenmerk van de LED spot is bij toepassing in vochtige ruimtes erg belangrijk. In welke mate een LED spot tegen (spat)water kan, is te zien aan de vermelding van de IP-norm waarbij het tweede cijfer van de IP-norm de mate van waterdichtheid aangeeft. De reguliere LED spot zal een minimale bescherming tegen vocht bieden. Wij hebben echter ook LED spots in ons assortiment opgenomen die wel in vochtige ruimtes kunnen worden toegepast. Deze zijn te herkennen aan de IP-65 vermelding.Badkamer LED inbouwspots

 

De badkamer is een zeer goede plek voor het plaatsen van LED inbouwspots. Waarom? Juist doordat u spots laat inbouwen, loopt u geen risico op kortsluiting. Condens en water bereiken enkel de buitenzijde van de inbouwspots. En de buitenzijde van de LED inbouwspots van OutledTL voor badkamers kunnen uiteraard goed tegen water. Ook is het zo dat de badkamer inbouwspots geen kil licht uitstralen. Geen verbrande vingers, geen onnodig energieverbruik. Benieuwd naar onze exemplaren? Bekijk dan de pagina voor badkamer LED inbouwspots.

 

Waarom LED inbouwspots?

 

  • LED inbouwspots zijn energiezuinig.
  • Het hebben van LED spots is goed voor het milieu, juist door het energiezuinige karakter van de spots.
  • LED inbouwspots zijn goed voor de portemonnee: de aanschafwaarde is goedkoop en hetzelfde geldt voor de energierekening.
  • Stijlvol: LED spots zijn stijlvol en subtiel voor een woning of bedrijfspand.

 

Bestel uw LED inbouwspots bij OutledTL tegen scherpe prijs

 

Interesse gekregen in de LED spots van OutledTL? Via onze webshop kunt u eenvoudig de beste LED TL spots bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want hebt u vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 - 84 54 61 of stuur een e-mail naar [email protected]. Onze specialisten ondersteunen en adviseren u graag! Klantgerichtheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »