LED Wandlampen

Led Wandverlichting kun je op verscheidene manieren in een kamer toepassen. Het is bijvoorbeeld de perfecte verlichting om vanuit een plek het licht in de ruimte te verdelen. Wij zijn dé experts op het gebied van LED verlichting en willen u graag helpen bij het kiezen van de beste wandlamp voor uw interieur.

LED Wandlampen
Show Filters

Toont alle 19 resultaten

Toont alle 19 resultaten

LED wandlampen voor sfeervolle verlichting in elke kamer

Ben jij op zoek naar een lamp die een bepaalde muur of hoek van een kamer een ander accent kan geven? Of zoek je een manier om een kleine kamer te verlichten? Dan is een led wandlamp de ideale optie voor jou. Deze lampen zorgen voor een subtiele maar toch doeltreffende verlichting, en kunnen vrijwel overal worden bevestigd om het resultaat te bereiken wat jij in gedachten hebt. Wil je meer weten over deze soort verlichting? Wij vertellen je alles over hoe jij je nieuwe wandlamp vindt op outledtl.nl.

Wandlampen zijn een populaire keuze voor sfeervolle verlichting in huis en met LED verlichting wordt het niet alleen gezelliger, maar ook nog eens energiezuiniger. In dit artikel leggen we uit waarom LED wandlampen zo’n goede keuze zijn en waar u op moet letten bij het kiezen van de perfecte lamp voor uw interieur.

Voordelen van LED wandlampen

LED verlichting heeft de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Niet alleen is de kwaliteit van het licht verbeterd, maar ook het energieverbruik is sterk verminderd. Dit maakt LED verlichting niet alleen milieuvriendelijker, maar ook voordeliger in gebruik.

LED wandlampen hebben daarnaast nog een aantal andere voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Zo hebben LED lampen een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlampen. Ook geven ze minder warmte af, wat de veiligheid ten goede komt. Tot slot zijn LED lampen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en designs, waardoor er altijd een wandlamp te vinden is die past bij uw interieur.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een LED wandlamp?

Bij het kiezen van een LED wandlamp zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de lichtopbrengst van de lamp. Deze wordt uitgedrukt in lumen en geeft aan hoeveel licht de lamp produceert. Hoe hoger het aantal lumen, hoe feller het licht.

Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kleurtemperatuur van de lamp. Deze wordt uitgedrukt in Kelvin en geeft aan hoe warm of koel het licht is. Een lamp met een lage Kelvin-waarde (bijvoorbeeld 2700K) geeft warm licht, terwijl een lamp met een hoge Kelvin-waarde (bijvoorbeeld 5000K) juist koel licht geeft.

Tot slot is het design van de lamp natuurlijk ook belangrijk. LED wandlampen zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen, van modern tot klassiek. Kies een design dat past bij uw interieur en zorg ervoor dat de lamp mooi past bij de rest van de verlichting in de kamer.

Onze top 3 LED wandlampen

Om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben we onze top 3 LED wandlampen voor u op een rijtje gezet. Deze lampen hebben niet alleen een mooi design, maar zijn ook van hoge kwaliteit en geven voldoende licht voor sfeervolle verlichting in uw interieur.

1. LED wandlamp “Thebe

Deze moderne wandlamp heeft een strak design en geeft mooi warm licht. Door de ronde vorm wordt het licht mooi verdeeld en ontstaat er een gezellige sfeer in de kamer. De lamp is verkrijgbaar in zowel zwart , grijs als wit en past daardoor bij vrijwel elk interieur.

2. LED wandlamp “Daphnis

Deze klassieke wandlamp heeft een elegante uitstraling en past perfect bij een klassiek interieur. De lamp is verkrijgbaar in zowel grijs , zwart als wit en geeft mooi warm licht. Door het gebruik van LED verlichting is de lamp bovendien energiezuinig en heeft een lange levensduur.

3. LED wandlamp “Idaho

Deze minimalistische wandlamp heeft een bijzonder design en geeft mooi warm licht. De lamp is verkrijgbaar in zowel zwart als wit en past daardoor bij vrijwel elk interieur. Door het gebruik van LED verlichting is de lamp bovendien energiezuinig en heeft een lange levensduur.

Verschillende modellen led wandlampen

Het aanbod voor led wandlampen is erg groot. Er is dus genoeg keuze, en er zal altijd een wandlamp zijn die perfect in jouw interieur past en aan jouw verwachtingen voldoet. Wandlampen zijn er in alle soorten en maten. Als je meer aandacht wilt trekken naar je wandlamp, kun je kiezen voor een aparte vorm. Je kunt de lamp nóg meer op laten vallen door de lamp in een andere kleur te kiezen dan de muur waar deze op bevestigd wordt. Een witte led wandlamp op een donkere muur valt bijvoorbeeld meer op dan een zwarte lamp op een donkere muur. Verder moet je een kleurtemperatuur kiezen voor jouw lamp. Wil je een helder, kouder licht dat ervoor zorgt dat alles in de ruimte goed zichtbaar is? Kies dan een hogere lichttemperatuur. Wordt de lamp in een ruimte bevestigd waar je een andere sfeer wilt creëren, of waar helder licht minder belangrijk is, dan is een lagere kleurtemperatuur meer geschikt.

Verschillende wattages

De volgende stap bij het kiezen van jouw nieuwe wandlamp heeft te maken met de ruimte waar de wandlamp uiteindelijk bevestigd wordt. Lampen gebruiken namelijk verschillende wattages, afhankelijk van de hoeveelheid stof en vocht die in een ruimte aanwezig is. Dit wordt gedaan om het risico op kortsluiting te voorkomen, omdat dit plaats kan vinden als een lamp met een te hoge wattage met te veel vocht in aanraking komt. Voor ruimtes als bijvoorbeeld badkamers worden dus lampen met een lagere wattage gebruikt. Over het algemeen worden wandlampen echter minder vaak gebruikt in badkamers, en dus is het wattage in dat geval minder van belang. Op onze website kun je gemakkelijk het wattage kiezen dat past bij de ruimte waar jouw wandlamp zal worden bevestigd.

Toepassingen van led wandlampen

Wanneer je een wandlamp gevonden hebt die goed past op de plek die jij in gedachten hebt, en een geschikte wattage heeft, moet je een plek kiezen om de lamp te bevestigen. Ook op dit gebied is de flexibiliteit van wandlampen goed te zien. Ze komen namelijk zowel binnen als buiten uitstekend tot hun recht, en zijn hoe dan ook een goede toevoeging aan jouw verlichting.

Wandlampen bestellen

LED wandlampen zijn een goede keuze voor sfeervolle verlichting in elke kamer. Ze zijn niet alleen energiezuinig en hebben een lange levensduur, maar zijn ook verkrijgbaar in veel verschillende designs en kleuren. Bij het kiezen van een LED wandlamp is het belangrijk om te kijken naar de lichtopbrengst, kleurtemperatuur en het design van de lamp. Door te kiezen voor een van onze top 3 LED wandlampen weet u zeker dat u een mooie en kwalitatief hoogwaardige lamp in huis haalt.

Als je de perfecte wandlamp gevonden hebt, of nog opzoek bent naar een led inbouwspots of led opbouwspots dan bestel je deze zeer gemakkelijk bij outledtl.nl. Op bestellingen boven de €49 rekenen wij geen verzendkosten, en als je je bestelling op werkdagen voor 15:00 plaatst, zorgen wij ervoor dat jouw producten dezelfde dag nog worden verzonden.