Led Panelen

LED-panelen worden steeds populairder in kantoren en huizen vanwege hun energiezuinige eigenschappen en heldere verlichting. Bij OutletTL bieden we een breed scala aan LED-panelen in verschillende maten en vormen om aan al je verlichtingsbehoeften te voldoen.

SIDE-LIT-PANEEL-LUNA-60X60CM-30W-LUNA6060
Show Filters

Toont alle 22 resultaten

Toont alle 22 resultaten

Led Panelen zijn de beste keuze voor uw bedrijf

De verlichting in uw kantoor of werkplaats vervangen door Led Panelen is een keuze die logisch is. Als je een bedrijf runt, spreekt het voor zich dat je geld wil besparen, maar het is ook belangrijk om op een slimme manier geld te investeren. Led panelen zijn een goede investering die zich snel terugverdient en een meerwaarde zal geven aan je zaak het is de nieuwste trend in led-kantoorverlichting en andere soorten led-verlichting. LED-verlichting is zo populair omdat het energiezuinig is, en LED-panelen zijn nu bijna net zo goedkoop als halogeenlampen. LED panelen gaan ook lang mee.

Wat je moet weten over Led panelen

Als het gaat om het verlichten van uw kantoor, is led verlichting de meest energie- en kostenefficiënte verlichtingsoplossing die momenteel verkrijgbaar is. Ledverlichting heeft een hogere efficiëntie in vergelijking met traditionele lampen. Ze verbruiken minder energie en hebben een helderder licht dan conventionele lampen. Led panelen hebben ook een uitzonderlijke levensduur die rond de 50.000 uur licht. Dat is veel meer dan de conventionele lichtbronnen. Tot slot is een voordeel dat Led geen duur onderhoud nodig heeft om de levensduur en duurzaamheid van het armatuur te verlengen.

Meer keuze uit verschillende lichtsoorten

Led panelen kunnen worden geleverd met een dimmer waarmee het verlichtingsresultaat kan worden geregeld. Een handige manier om het energieverbruik te reguleren en te besparen op de verlichtingsrekeningen. Dit maakt Led panelen ook een milieuvriendelijke keuze. Vergelijk het maar met conventionele lampen die schadelijke componenten zoals kwik bevatten. In dat opzicht is Led dus ook een winnaar.

Kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur van een led paneel wordt gemeten in Kelvins (K) en geeft aan hoe warm of koel het licht is. Led panelen zijn beschikbaar in een verscheidenheid aan kleurtemperaturen, variërend van 2700K (warm wit) tot 6000K (koel wit). Het is belangrijk om de juiste kleurtemperatuur te kiezen voor je ruimte, afhankelijk van de activiteiten die er plaatsvinden en de sfeer die je wilt creëren.

Verschillende lengtes

Led panelen zijn beschikbaar in verschillende maten, waaronder 60×60 cm, 60×30 cm, 30×30 cm en 30×120 cm. De grootte die je kiest, hangt af van de grootte van je ruimte en de hoeveelheid verlichting die je wilt creëren. Sommige panelen zijn ook beschikbaar in aangepaste maten, afhankelijk van de specifieke vereisten van je ruimte.

Aantal led panelen per ruimte

Het aantal led panelen dat je nodig hebt voor een ruimte hangt af van de grootte van de ruimte en de hoeveelheid licht die je wilt creëren. Als uitgangspunt kun je gebruiken dat je voor een ruimte van 7 tot 10 vierkante meter, één 60×60 cm led paneel voldoende is. Voor grotere ruimtes zul je meerdere panelen nodig hebben. Het is echter aan te raden om ons in te schakelen om de juiste hoeveelheid verlichting voor uw ruimte te bepalen door middel van een lichtplan.

Voordelen

Led panelen bieden een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Ze zijn bijvoorbeeld zeer energie-efficiënt, waardoor je kunt besparen op uw energiekosten. Led panelen hebben ook een lange levensduur, waardoor je minder vaak hoeft te vervangen. Bovendien produceren led panelen weinig hitte en flikkeren ze niet , waardoor ze veilig zijn en comfortabel voor de ogen zijn.

Kies de beste Led opties uit voor uw omgeving

Nu je meer weet hoe Led panelen je ruimte op een glorieuze manier kunnen verlichten met duurzaam licht kun je een kijkje nemen in onze webshop. Kies uit een ruime assortiment van led panelen en zoekt de verlichting uit die je kantoor of werkplaats in een aangenaam licht zet. Wij helpen je graag verder door te kijken naar uw specifieke wensen zodat je investeert in verlichting waar je nog lang van kunt genieten.

Waarom LED kopen?

LED-lampen worden gemeten in lumen, de maateenheid voor helderheid. LED-verlichtingseenheden worden gemeten in lumen per watt. Eén watt led-verlichting bevat vijfenzestig lumen aan helderheid, terwijl één watt aan gloeilampen vijfenzeventig lumen aan helderheid bevat. LED-lampen verbruiken tien procent minder energie dan gloeilampen, waardoor het een groenere keuze is in vergelijking met gloeilampen.

LED-lampen zijn ook verkrijgbaar in dimbare modellen. Een dimbare LED-paneelverlichting heeft een bedieningsschakelaar waarmee je de helderheid van het licht kunt aanpassen. Je kunt het gewenste helderheidsniveau instellen voor gebruik overdag of voor een donkerder effect ‘s nachts.  LED-paneel backlit-armaturen. Backlit LED Paneel 60 x 60 cm is een innovatief model waarbij de lenzen achter op de led paneel zijn geplakt. Dit ontwerp zorgt voor een betere verdeling van het licht en is dus ideaal voor hallen en zalen. Backlit LED paneel is ook gebouwd om lang mee te gaan. Met een ribbelige PMMA plaat die lang goed blijft ben je verzekert van verlichting die lang mooi blij.

Veel gestelde vragen !

  • Wat is het verschil tussen led panelen en traditionele tl verlichting? Led panelen zijn energie-efficiënter en hebben een langere levensduur dan traditionele tl verlichting, zoals gloeilampen of halogeenlampen.
  • Hoeveel led panelen heb ik nodig voor mijn ruimte? Het aantal led panelen dat je nodig heeft, hangt af van de grootte van de ruimte en de hoeveelheid licht die je wilt creëren. Een outledtl kan je helpen bij het bepalen van de juiste hoeveelheid verlichting voor je ruimte door middel van een lichtplan.
  • Wat is de levensduur van led panelen? De levensduur van led panelen is ongeveer 50.000 uur, wat neerkomt op ongeveer 10-15 jaar bij normaal gebruik.
  • Zijn led panelen veilig voor de ogen? Ja, led panelen flikkeren niet en zijn daarom veilig en comfortabel voor de ogen.
  • Kan ik led panelen vervangen door mijn huidige verlichting? Ja, led panelen kunnen in de meeste gevallen gemakkelijk worden vervangen door uw huidige verlichting. Het is echter aan te raden om advies in te winnen als u uw huidige TL verlichting wil vervangen door led tl buizen
  • Zijn led panelen dimbaar? Ja, veel led panelen zijn dimbaar te maken met een dimbare led driver en een compatibele led dimmer. Dit geeft je de flexibiliteit om de helderheid van het licht aan te passen aan uw specifieke vereisten.
  • Kan ik led panelen buiten gebruiken? Ja, sommige led panelen zijn speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis en zijn bestand tegen weer en wind.