9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Lichtkleur
IP-Waarde
Zaagmaat
Kleur armatuur
Wattage / Vervangt

Filter op prijs:

Filter de resultaten

SceneSwitch Philips

De Philips SceneSwitch LED Inbouwspot heeft iets bijzonders: de lichtbron is met een gewone wand of snoer schakelaar te schakelen in 3 standen. In 3 schakelingen kunt u kiezen voor 100% licht, 40% licht of 10% licht, ook verandert de lichtkleur hierdoor (van 2700 Kelvin naar 2500 Kelvin en tenslotte 2200 Kelvin) en de wattage van 4,8 naar 2,8 tot 1,3 watt ! Voluit geeft deze LED lamp licht dat vergelijkbaar is met een 50 Watt halogeen lamp (350 Lumen), de andere 2 standen geven 140 en 40 lumen aan licht.

 

 

Kenmerken LED Inbouwspot SceneSwitch:

 

 

Drie lichtinstellingen 

Hiermee kun je van een functionele verlichting overschakelen naar natuurlijk licht en naar een zachte, warme gloed. 

 

Gewoon plug-and-play 

Geen dimmer of extra installatiewerk nodig. Werkt met je bestaande lichtschakelaar in de wand. 

 

Automatisch geheugen – ingebouwde geheugenchip 

De lamp kan automatisch uw laatste instelling onthouden als de schakelaar gedurende langer dan 6 seconden wordt uitgeschakeld. 

 

RESET - Synchroniseren van meerdere lampen 

Als er meerdere lampen worden gebruikt en deze werken niet meer gesynchroniseerd, gebruik dan eenvoudig de schakelaar (schakel hem binnen 1 seconde uit en weer aan) om de lampen terug te zetten in de standaard fabrieksinstelling. 

 

Niet dimbaar 

Deze lamp is niet geschikt voor gebruik met dimmers. Als hij op een dimmer wordt gebruikt, stel dan de dimmer in op 100% helderheid

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »