Badkamer

LED inbouwspots zijn een uitstekende keuze voor het verlichten van de badkamer. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook energiezuinig en functioneel. Door de juiste inbouwspots te kiezen en ze op de juiste manier te installeren, kunt u een badkamer creëren die niet alleen praktisch is, maar er ook prachtig uitziet.

Badkamer
Show Filters

Toont alle 51 resultaten

Toont alle 51 resultaten

Inbouwspots badkamer kopen bij OutledTL

In onze categorie LED inbouwspots voor de badkamer vind je een ruime keuze aan hoogwaardige LED inbouwspots, speciaal geschikt voor in de badkamer. Badkamer spots zijn niet alleen duurzaam, maar ze verlichten tevens de badkamer met sfeervolle verlichting. Dit geeft een fijne sfeer aan de badkamer, aangezien de badkamer vaak een plek is om tot rust te komen. De badkamer inbouwspots in ons assortiment zijn mooi en zijn van hoge kwaliteit. Ze voldoen allemaal aan alle specificaties voor badkamer. Zo verzekeren wij je ervan dat je voor vele jaren kunt genieten van alle voordelen die badkamer spots je bieden.

Hoge kwaliteit Inbouwspotjes badkamer

Op zoek naar een inbouwspot voor in de badkamer? Led inbouwspots badkamer zijn ideaal voor luxe verlichting in de badkamer, voor een extra ontspannen sfeer. Wij bieden zowel standaard led inbouwspots als ook badkamer spotjes.  Onze Led inbouwspotjes badkamer zijn erg stijlvol. De subtiele spotjes voegen echt iets toe aan de inrichting van je badkamer. De areas zijn klein in de meeste gevallen en eenvoudig ingebouwd. Of het nu in de badkamer is of in de woonkamer, of zelfs een kantoortuin: de spots passen goed.

Waarom kiezen voor led inbouwspots voor de badkamer?

LED inbouwspots zijn een populaire keuze voor badkamerverlichting om verschillende redenen. Ten eerste bieden ze een stijlvolle en moderne uitstraling die perfect past bij de meeste badkamerstijlen. Bovendien zijn LED-lampen energiezuinig en gaan ze veel langer mee dan traditionele gloeilampen. Dit betekent dat u op de lange termijn geld kunt besparen op uw energierekening en uw lampen minder vaak hoeft te vervangen.

Een ander voordeel van LED inbouwspots voor de badkamer is dat ze een hoge mate van functionaliteit bieden. Omdat de badkamer een ruimte is waar veel dagelijkse activiteiten plaatsvinden, is het belangrijk om verlichting te hebben die de ruimte goed verlicht en je in staat stelt om uw taken veilig uit te voeren. Met LED inbouwspots kunt je heldere, gerichte verlichting creëren die perfect is voor het aanbrengen van make-up, scheren of het nemen van een ontspannend bad.

Voordelen van badkamer spots

Er zijn verschillende voordelen van het gebruik van inbouwspots voor de badkamer. Ten eerste bieden inbouwspots een strak en modern uiterlijk dat goed past bij de meeste badkamerstijlen. Door de verlichting in te bouwen, creëert je een naadloze uitstraling die de ruimte een gevoel van ruimte geeft.

Een ander voordeel van inbouwspots is dat ze flexibel zijn in gebruik. In tegenstelling tot plafondverlichting, die een vaste positie heeft, kunt u inbouwspots precies plaatsen waar u ze nodig heeft. Dit betekent dat je gerichte verlichting kunt creëren voor specifieke taken, zoals het aanbrengen van make-up of het scheren.

De mogelijkheid om spotjes badkamer in een plafond met beperkte plafondruimte te plaatsen en toch voldoende licht te leveren vanuit een halogeen of LED lichtbron is een groot voordeel van inbouwspots. Ondanks het feit dat het licht algemeen wordt geacht, kan het zeer helder zijn en de ruimte waarin het is geïnstalleerd volledig verlichten. Een paar wandarmaturen kunnen worden gebruikt als aanvulling op inbouwverlichting in een moderne badkamer, en zelfs doucheverlichting kan ook worden uitgerust met inbouwverlichting. Het resultaat van het combineren van inbouwverlichting met wandlampen is een uitgebalanceerde hoeveelheid licht in een ruimte waar je er zeker van wilt zijn dat er altijd voldoende licht beschikbaar is.

Geschikt voor elke stijl

LED inbouwspots in je badkamer zijn bijzonder eenvoudig in te bouwen, omdat het naadloos aansluit bij andere verlichtingsarmaturen en decor, omdat het weggestopt is en in het plafond wordt geïnstalleerd en dus niet de aandacht op zich vestigt. Er is een grote verscheidenheid aan badkamer inbouwverlichting beschikbaar, elk met een verschil in maten om aan je specifieke wensen te voldoen. Voor badkamer spotjes die eenvoudig te installeren zijn en geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de douche of het bad, hoef je niet verder te zoeken dan OutledTL. Als je op zoek bent naar moderne doucheverlichting, zul je in ons assortiment zeker iets vinden dat past bij jouw smaak.

Een luxe badkamer met led inbouwspots

Geef de badkamer een compleet andere uitstraling en luxe sfeer door de juiste lichtbalans in de badkamer en dat zorgt voor ultieme ontspanning. Door te kiezen voor dimbare led spots met de juiste wattage lumen per watt , kiest u voor elk moment van de dag de juiste verlichting. Helder, energiek licht voor in de ochtend en gedimt, warm licht om ‘s avonds weer te kunnen ontspannen in uw luxe badkamer.

Hoe LED Inbouwspots voor de Badkamer te Installeren

Het installeren van LED inbouwspots voor de badkamer is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Er zijn echter wel enkele stappen die je moet volgen om ervoor te zorgen dat de installatie veilig en effectief is. In dit gedeelte zullen we je stap voor stap door het installatieproces leiden.

Stap 1: Bepaal de locatie van de LED inbouwspots

Voordat je begint met de installatie van de LED inbouwspots, moet je beslissen waar je ze wilt plaatsen. Het is belangrijk om de lichten op een strategische plek te plaatsen om de beste verlichtingseffecten te bereiken.

Stap 2: Bereid het oppervlak voor

Zorg ervoor dat het oppervlak waarop je de inbouwspots wilt installeren schoon en droog is. Dit zal ervoor zorgen dat de inbouwspots stevig vastzitten en niet loskomen.

Stap 3: Boor de gaten

Boor de gaten op de gemarkeerde plekken. Het is belangrijk om de juiste boor te gebruiken en de gaten op de juiste diepte te boren.

Stap 4: Installeer de inbouwspots

Plaats de LED inbouwspots in de geboorde gaten en zorg ervoor dat ze stevig vastzitten.

Stap 5: Sluit de bedrading aan

Sluit de bedrading aan op de inbouwspots volgens de instructies van de fabrikant. Zorg ervoor dat je alle verbindingen goed vastzet en de draden op de juiste manier aansluit.

Stap 6: Test de inbouwspots

Controleer of alle inbouwspots goed werken voordat je ze afdekt. Dit kan door de schakelaar aan te zetten en te kijken of alle lichten branden.

Veiligheidsmaatregelen bij het installeren!

Bij het installeren van LED inbouwspots voor de badkamer is veiligheid een belangrijke overweging. Hier zijn enkele belangrijke veiligheidsmaatregelen om in gedachten te houden:

  • Schakel altijd de stroom uit voordat je begint met de installatie.
  • Gebruik de juiste gereedschappen en materialen om de installatie uit te voeren.
  • Zorg ervoor dat de bedrading goed is geïsoleerd om kortsluiting te voorkomen.
  • Plaats de inbouwspots op een veilige afstand van waterbronnen en vochtige gebieden.
  • Laat de installatie uitvoeren door een professional als je niet zeker bent van uw vaardigheden.

Wat is een IP-normering?

Voor alle verlichting in het algemeen, en specifiek voor buitenverlichting en badkamerverlichting, is het van belang dat het armatuur in bepaalde mate water- en stofdicht is. De IP-normering (International Protection normering) geeft de beschermingsgraad van armatuur aan. De IP-normering bestaat uit de letters IP, gevolgd door 2 cijfers. Het eerste cijfer geeft het niveau tegen stoffen aan, het tweede cijfer staat voor de waterdichtheid. Hoe hoger het cijfer, hoe hoger de beschermingsgraad.

Eerste cijfer, bescherming tegen voorwerpen en stof:

IP0 : geen bescherming

IP1 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 50mm

IP2 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 12mm

IP3 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 2,5mm

IP4 : bescherming tegen voorwerpen met een diameter groter dan 1mm

IP5 : bescherming tegen stof

IP6 : stofdicht

Tweede cijfer, bescherming tegen vloeistoffen:

IPx0 : geen bescherming

IPx1 : bescherming tegen druppelend water

IPx2 : bescherming tegen druppelend water bij een schuine stand van 15 graden

IPx3 : bescherming tegen sproeiend water

IPx4 : bescherming tegen opspattend water

IPx5 : bescherming tegen de waterstralen

IPx6 : bescherming tegen stortbuien

IPx7 : bescherming tegen onderdompeling gedurende een bepaalde duur

IPx8 : bescherming tegen verblijf onder water

Badkamer-IP-waardes

Spotjes badkamer gebruiken – kies voor OutledTL

Als je inbouwspots in de badkamer wilt gebruiken, zorg er dan voor dat ze UL-goedgekeurd zijn voor gebruik in vochtige ruimtes, aangezien er in de meeste badkamers bijna altijd water aanwezig zal zijn, ongeacht hoe goed ze ontworpen zijn. Tot slot kun je door het dimmen van de lichten in de badkamer (wat perfect is om in bad te ontspannen) een rustigere sfeer creëren. Dimmers zijn eenvoudig te installeren en zijn compatibel met vrijwel alle soorten inbouwverlichting.

Bespaar op Je badkamerverlichting!

Onze led badkamerspots kunnen tot ongeveer 90% op de energiekosten besparen. Deze Led spots badkamer hebben lagere onderhoudskosten, een langere levensduur en zijn daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk.  Onze inbouwspotjes badkamer verbruiken namelijk steeds minder energie terwijl ze evenveel licht opbrengen. Doordat je geen lichtopbrengst verliest maar wel energie bespaart is LED verlichting een duurzaam alternatief voor conventionele vormen van verlichting.

Waarom kiezen voor OutledTL.nl?

Led Inbouwspots badkamer hebben het voordeel dat ze zeer elegant zijn. Ze zijn verkrijgbaar bij OutledTL.nl in allerlei ontwerpen, kleuren, en materialen. Dit maakt ze een geweldige aanvulling op de badkamer. Je kunt ze gebruiken als een belangrijke bron van verlichting of om een mooie badkamerkast of spiegel mee te verlichten. Onze dimbare zwarte Inbouwspots bieden onbeperkte mogelijkheden, vooral omdat ze bijvoorbeeld ook gedimd kunnen worden. Zo kun je zelf de gewenste lichtsterkte kiezen. Dit zorgt ervoor dat ze mooi zullen passen in elke inrichting en stijl. Led spots badkamer, led inbouwspots badkamer en badkamer spots vind je bij ons!

Je kunt altijd vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige spots wanneer je badkamer spots bij ons koopt. Dit komt door het feit dat wij alleen bekende A-merken op voorraad hebben. Heb je vragen over onze LED badkamerverlichting? Onze opgeleide technische medewerkers staan elke dag klaar om hun formidabele kennis en ervaring van de LED-verlichtingsindustrie voor je te laten werken. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen beschikbaar voor alle ondersteuning over Led spots badkamer en andere die je nodig hebt, en we zijn pas tevreden zijn als jij dat ook bent.