Dimbaar

Inbouwspots dimbaar zijn de perfecte manier om uw huis te verlichten en tegelijkertijd energie te besparen. Deze innovatieve verlichtingsoptie biedt een scala aan voordelen, waaronder energie-efficiëntie, sfeer en een lange levensduur.

Dimbaar
Show Filters

Toont alle 45 resultaten

Toont alle 45 resultaten

Led inbouwspots dimbaar kopen bij OutledTL

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan de Led Inbouwspots dimbaar.  Wat je voorkeur ook heeft, al onze spots dimbaar worden gekenmerkt door kwaliteit in combinatie met betaalbaarheid. Ze zijn geschikt voor zowel de lichtvoorziening in uw woning als bedrijfspanden. Met dimbare exemplaren kunt je zelf regelen hoeveel licht je in een bepaalde ruimte wilt hebben. Doordat wij bij OutledTL.nl de dimbare spots in diverse hoeveelheden verkopen, kun je bij ons profiteren van korting wanneer je meerdere aantallen bestelt. Een fijne bijkomstigheid nietwaar?

In onze categorie dimbaar vind je een ruime keuze aan hoogwaardige LED inbouwspots, voor elke ruimte en toepassing. Ze zorgen niet alleen voor een mooie verlichting van de ruimte, maar ze gaan ook lang mee. Hierdoor kun je na het installeren jarenlang genieten van mooie LED verlichting. Onze spots gaan niet enkel lang mee, maar zijn ook visueel aantrekkelijk én energiezuinig. Alle LED inbouwspots van OutledTL zijn zorgvuldig geselecteerd door ons team op hun uitstekende kwaliteit en esthetische uitstraling. Ook voldoen ze allemaal aan de strengste specificaties voor LED verlichting. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je vele jaren kunt genieten van de voordelen van onze LED verlichting.

Waar moet je op letten?

De keuze van de juiste LED verlichting kan een lastige opgave zijn wanneer je voor het eerst de overstap maakt naar LED verlichting. Het aantal watt komt bijvoorbeeld niet meer overeen met het vermogen van het licht, waardoor je nu te maken krijgt met drivers en dimmers. Hieronder vind je enkele overwegingen waarmee je rekening kunt houden bij de keuze van LED inbouwspots om je te helpen de best mogelijke beslissing te nemen.

Voordelen van Inbouwspots dimbaar

Dimbare LED inbouwspots hebben vele voordelen! Deze LED spots hebben een lange levensduur en de dimbare functie zorgt voor sfeervol licht in huis. De dimbare LED spots zijn geschikt voor elke ruimte in huis zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken, woonkamer en zelfs op plekken met weinig inbouwdiepte. Daarnaast kunnen ze tot ongeveer 90% op de energiekosten besparen. Deze spots hebben lagere onderhoudskosten en zijn ook nog eens milieuvriendelijk. Inbouwspots dimbaar bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingsopties. Hieronder vindt je enkele van de belangrijkste voordelen:

Energiebesparing

Een van de belangrijkste voordelen is de energiebesparing die ze bieden. Door het gebruik van LED-technologie verbruiken deze lampen aanzienlijk minder energie dan traditionele lampen. Dit betekent dat je op je energierekening kunt besparen en de ecologische voetafdruk kunt verminderen.

Sfeer

Ze zijn niet alleen energiezuinig, maar ook een uitstekende manier om de sfeer in je huis te verbeteren. Deze verlichtingsoptie biedt een scala aan verschillende kleuropties en helderheidsniveaus, waardoor je de juiste sfeer kunt creëren voor elke gelegenheid. Met het gebruik van dimbare LED inbouwspots, kan met een dimmer zelf de intensiteit en sfeer bepaald worden van de verlichting. Bijvoorbeeld helder en goed licht voor ‘s ochtends en zacht en sfeervol licht voor ‘s avonds. Een dimbare LED inbouwspot is daarom ideaal voor het juiste licht voor elke situatie.Of je nu een romantische avond thuis doorbrengt of een feestje geeft, ze kunnen je helpen de perfecte sfeer te creëren.

Levensduur

Een ander belangrijk voordeel is de lange levensduur. LED-lampen gaan veel langer mee dan traditionele lampen, wat betekent dat je ze minder vaak hoeft te vervangen. Dit kan je niet alleen tijd en geld besparen, maar het is ook beter voor het milieu.

Installatie ,de veiligheidsvoorschriften die je moet volgen, onderhoudstips en veelgestelde vragen.

Installatie van inbouwspots dimbaar

Inbouwspots dimbaar zijn een geweldige manier om uw huis te verlichten met een modern en strak design. Maar de installatie ervan kan een beetje ingewikkeld zijn. Hieronder volgen enkele stappen die je kunt volgen om ze veilig en correct te installeren.

 • Stap 1: Kies de locatie waar je ze wilt installeren. Meet de grootte van het gat dat je nodig hebt en markeer de locatie op het plafond.
 • Stap 2: Voordat je begint met de installatie moet je ervoor zorgen dat de stroom is uitgeschakeld. Dit is een belangrijke veiligheidsvoorziening die je moet volgen om elektrocutie te voorkomen.
 • Stap 3: Maak het gat op de gemarkeerde locatie op het plafond met behulp van een gatzaag. Zorg ervoor dat het gat groot genoeg is om de inbouwspot te kunnen plaatsen.
 • Stap 4: Sluit de bedrading aan op de inbouwspot. Zorg ervoor dat je de juiste aansluitingen gebruikt. Gebruik indien nodig een draadstripper om de draden bloot te leggen.
 • Stap 5: Plaats de inbouwspot in het gat op het plafond. Zorg ervoor dat het stevig vastzit en dat het gelijk is met het plafond.

Veiligheidsvoorschriften inbouwspots

Het volgen van veiligheidsvoorschriften is essentieel bij het installeren van inbouwspots. Hieronder staan enkele belangrijke veiligheidsvoorschriften waarmee u rekening moet houden.

 • Veiligheidsvoorschrift 1: Schakel de stroom uit. Zoals eerder vermeld, is het belangrijk om de stroom uit te schakelen voordat je begint met de installatie. Dit helpt elektrocutie te voorkomen.
 • Veiligheidsvoorschrift 2: Gebruik de juiste bedrading. Gebruik altijd de juiste bedrading. Gebruik bijvoorbeeld nooit gewone draad voor hoogspanningsbedrading.
 • Veiligheidsvoorschrift 3: Zorg voor voldoende ventilatie. Zorg voor voldoende ventilatie. Hierdoor kan de warmte van de lampen ontsnappen en wordt oververhitting voorkomen.
 • Veiligheidsvoorschrift 4: Gebruik een aardlekschakelaar. Gebruik altijd een aardlekschakelaar bij het installeren. Dit zorgt ervoor dat de stroom direct wordt uitgeschakeld als er een lekstroom optreedt, waardoor elektrocutie wordt voorkomen.

Onderhoud van inbouwspots dimbaar

Om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Hieronder volgen enkele tips voor het onderhoud.

 • Tip 1: Reinig ze regelmatig. Reinig de inbouwspots regelmatig met een zachte doek en mild schoonmaakmiddel. Vermijd het gebruik van schurende middelen en schuursponsjes, aangezien deze krassen kunnen veroorzaken.
 • Tip 2: Controleer de bedrading regelmatig. Controleer de bedrading regelmatig om ervoor te zorgen dat deze goed is aangesloten en dat er geen beschadigingen zijn.
 • Tip 3: Vervang de lampen op tijd. Vervang de lampen van je inbouwspots op tijd. Dit voorkomt dat de lampen oververhit raken en brand veroorzaken.

Waarom zou je inbouwspots dimbaar overwegen?

Als je op zoek bent naar een energiezuinige, sfeervolle en duurzame verlichtingsoptie, dan zijn inbouwspots dimbaar een uitstekende keuze. Deze innovatieve verlichtingsoptie biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingsopties en kan je huis een stijlvolle uitstraling geven. Of je nu een nieuw huis bouwt of uw huidige huis wilt upgraden, ze zijn een investering die de moeite waard is. LED-lampen zijn zeer populair en een van de meest voorkomende gloeilampen die er zijn – en het is gemakkelijk te zien waarom, want ze zijn ideaal als het gaat om het besparen op energie en het bereiken van een vermindering van uw huishoudelijke rekeningen. De LED-lamp en meer bepaald de led inbouwspot is de perfecte vervanger voor de is een goede vervanging voor de GU10 halogeenlamp. Deze led spots zijn zeer efficiënt, verbruiken tot 90% minder energie dan gewone gloeilampen en zijn ideaal om een warmer licht te creëren. Bekijk ons volledige assortiment op  onze webshop.

Stijlvol, dimbaar en geschikt voor elk interieur

Een voordeel van onze Zwarte Inbouwspots dimbaar is dat ze bijzonder stijlvol zijn. Bij OutledTL.nl zijn ze verkrijgbaar in tal van uitvoeringen, kleuren en materiaalsoorten. Hierdoor voegen ze echt iets toe aan uw inrichting, of het nu een woon- of badkamer betreft of een bedrijfsruimte. Je kunt ze toepassen als primaire verlichtingsbron of bijvoorbeeld om een kunstwerk in de spotlights te zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral doordat je deze verlichtingsbronnen ook kunt dimmen. Zo bepaalt je zelf in welke mate van helderheid je iets verlicht wilt hebben. Dit zorgt ervoor dat ze aansluiten bij elk interieur en elke interieurstijl.

Welk type licht heb ik nodig?

De tint van het licht dat een LED inbouwspot uitstraalt is de meest essentiële component bij het bepalen van de sfeer die de inbouwspot creëert. Armaturen LED verlichting zijn verkrijgbaar in een breed aanbod van lichttinten die in de LED wereld uitgedrukt worden in Kelvin eenheden (K). LED inbouwspots zijn er onder andere in de volgende lichtkleuren:

Warm wit licht (2700K en 3000K): Warm wit licht geeft de meest sfeervolle verlichting en heeft een prachtige warme lichttint, terwijl koel wit licht de minst sfeervolle verlichting geeft. Dit draagt onmiddellijk bij tot de sfeer van een kamer en maakt dat deze meer uitnodigend aanvoelt.

Neutraal wit (4000K en 4500K): geeft een mooi neutraal wit licht dat in elke kamer van het huis kan worden gebruikt. Met 4000K en 4500K val je nooit uit de toon.

Daglicht wit (6000K, 6400K, en 6500K): Deze lichtkleur wordt vaak gezien in ruimtes die veel verlichting nodig hebben, zoals ziekenhuizen en scholen. De primaire rol is het geven van een functionele kleur licht.

FAQ over inbouwspots dimbaar

Hieronder volgen enkele veelgestelde vragen over inbouwspots dimbaar.

 1. Zijn inbouwspots dimbaar energiezuiniger dan gewone verlichting? Antwoord: Ja, ze dimbaar zijn energiezuiniger dan gewone verlichting. Je kunt het lichtniveau aanpassen aan de behoeften, waardoor je minder energie verbruikt.
 2. Kunnen inbouwspots dimbaar worden gebruikt in vochtige ruimtes zoals badkamers? Antwoord: Ja, ze dimbaar die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers. Controleer wel altijd de specificaties voordat je ze installeert.
 3. Kunnen inbouwspots dimbaar worden geïnstalleerd in een verlaagd plafond? Antwoord: Ja, ze kunnen worden geïnstalleerd in een verlaagd plafond. Zorg er wel voor dat het plafond stevig genoeg is om het gewicht van de inbouwspots te dragen.

Waarom kiezen voor OutledTL.nl?

Wanneer je zoekt naar energiezuinige lichtbronnen in de woning of bedrijfspand, sluiten de Led spots van OutledTL.nl hier naadloos op aan. Bij ons kunt je ten allen tijde rekenen op spots van de allerhoogste kwaliteit. Dit komt doordat wij uitsluitend bekende A-merken in ons assortiment voeren. Want zeg nu zelf, hoe fijn is het dat je zelf kunt regelen welke hoeveelheid licht je in de ruimte beschikbaar wilt hebben? Dat is precies wat onze Dimbare Led spots je kunnen bieden. Je bepaalt daarbij zelf welk soort het beste aansluit op de woon- of werkwensen.

Vragen over inbouwspots dimbaar?

Op onze webshop kunt je eenvoudig een bestelling plaatsen. Heb je nog vragen ?. Stuur dan bijvoorbeeld een e-mail naar info@outledtl.nl of bel naar 0512 – 84 54 61. Wij staan je graag te woord, zeker als het om led tl verlichting gaat.