Losse GU10 spots

Onze losse GU10 spots zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan het verlichten van de keuken, badkamer of woonkamer. Ook zijn deze spots geschikt voor zakelijk gebruik, zoals in winkels, kantoren of horecagelegenheden.

Wij begrijpen als geen ander dat het vinden van de juiste LED-inbouwspots een lastige opgave kan zijn. Daarom bieden wij je graag onze expertise en jarenlange ervaring aan. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor je klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Losse GU10 spots
Show Filters

Toont alle 37 resultaten

Toont alle 37 resultaten

GU10 inbouwspots los zijn ideaal als je houdt van een duurzame en groene oplossing voor verlichting in jouw huis of bedrijfspand, maar wat zijn GU10 spots nu precies? En welke GU10 led spots bieden wij aan?

Wat zijn GU10 led spots?

GU10 inbouwspots zijn losse spotjes die je eenvoudig kunt vervangen. Dit komt doordat de armatuur en de lamp losse onderdelen ten opzichte van elkaar zijn. GU10 staat voor de fitting van de lamp, waarbij de staafjes 10 millimeter uit elkaar staan. Het spotje bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk: een fitting, twee staafjes en aan de onderkant een bolletje. GU10 led spots zijn de meest voorkomende spots en daardoor erg populair. Doordat de spots gebruik maken van led verlichting, zijn zij erg duurzaam en goed voor het milieu. De spots verbruiken namelijk weinig energie en bevatten geen giftige stoffen.

Soorten GU10 led spots

Wij beschikken over een breed assortiment van GU10 inbouwspots waarbij je kunt kiezen uit diverse soorten. Zo bestaat ons assortiment uit spots van de merken Philips en Integral en beschikken we ook nog eens over een ruim keuzeaanbod in lichtkleuren. Je kunt kiezen uit: – Extra warm wit – Warm wit – Neutraal wit – Dag licht wit – WarmGlow Al onze led spots zijn dimbaar en dit kan zorgen voor een mooie en rustige sfeer binnen jouw woonhuis of bedrijfspand.

Voordelen:

 • Energiezuinig:

GU10 led spots zijn veel energiezuiniger dan traditionele halogeenlampen. Ze verbruiken tot wel 85% minder energie, wat zorgt voor lagere energiekosten.

 • Duurzaam:

Led lampen gaan veel langer mee dan traditionele lampen. Een GU10 led spot kan tot wel 25.000 uur branden, terwijl een halogeenlamp slechts 2.000 uur meegaat. Dit betekent dat je minder vaak lampen hoeft te vervangen, wat kostenbesparend is en beter voor het milieu.

Hoge lichtopbrengst: 

                                                                                                                              GU10 led spots hebben een hoge lichtopbrengst, wat betekent dat ze veel licht produceren in vergelijking met het energieverbruik.

Dimbaar:                                                                                                

De meeste GU10 led spots zijn dimbaar, wat betekent dat je de lichtintensiteit kunt aanpassen aan je behoef

Soorten:

 1. Kleurtemperatuur:

  GU10 led spots zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, koel wit en daglicht. Warm wit heeft een gele tint en creëert een gezellige sfeer, terwijl koel wit en daglicht een blauwere tint hebben en geschikter zijn voor werkruimtes.

 2. Wattage:

  GU10 led spots zijn verkrijgbaar in verschillende wattages, variërend van 3W tot 7W. Hoe hoger het wattage, hoe hoger de lichtopbrengst.

 3. Dimbaarheid:

  GU10 led spots zijn er in dimbare en niet-dimbare varianten. Kies voor dimbare led spots als je de lichtintensiteit wilt kunnen aanpassen.

Waar Moet Je Opletten Bij Aankoop En Installatie:

 1. Afmetingen: Controleer de afmetingen van de GU10 led spot om ervoor te zorgen dat deze past in de armatuur waarin je hem wilt gebruiken.

 2. Fitting: GU10 is een fittingmaat, dus zorg ervoor dat je een GU10 led spot koopt als deze past bij de fitting van je armatuur.

 3. Voltage: Controleer het voltage van de GU10 led spot om er zeker van te zijn dat deze compatibel is met je elektrische systeem.

 1. Installatie: Lees altijd de installatie-instructies voordat je begint met installeren en zorg ervoor dat je de juiste gereedschappen bij de hand hebt. Schakel altijd de stroom uit voordat je begint met de installatie om elektrische schokken te voorkomen.

 2. Kwaliteit: Kies voor kwalitatieve GU10 led spots om te voorkomen dat ze snel kapot gaan of niet goed functioneren.

Onderhoud:

 1. Reiniging: Maak de GU10 led spot schoon met een zachte, droge doek om stof en vuil te verwijderen. Gebruik geen water of schoonmaakmiddelen, omdat dit de lamp kan beschadigen.

 2. Vervanging: Vervang de GU10 led spot als deze niet meer goed functioneert of als de lichtopbrengst sterk is afgenomen.

FAQ:

 1. Kunnen GU10 led spots worden gedimd?

Ja, de meeste GU10 led spots zijn dimbaar. Controleer altijd of de led spot die je wilt kopen geschikt is voor dimmers.

 1. Zijn GU10 led spots geschikt voor buitenverlichting?

GU10 led spots zijn geschikt voor buitenverlichting, maar zorg ervoor dat je een waterdichte variant kiest.

 1. Kunnen GU10 led spots worden gebruikt om sfeer te creëren?

Ja, GU10 led spots zijn geschikt om sfeer te creëren. Kies voor warm witte varianten voor een gezellige sfeer en koel witte of daglicht varianten voor een meer zakelijke uitstraling.

Conclusie:

GU10 led spots zijn een energiezuinige, duurzame en veelzijdige manier om je huis te verlichten. Door de verschillende soorten en maten is er altijd wel een led spot die past bij jouw wensen. Bij de aankoop en installatie is het belangrijk om op enkele zaken te letten, zoals afmetingen, fitting en voltage. Door de GU10 led spots goed te onderhouden, zorg je ervoor dat ze lang meegaan en goed blijven functioneren.