12 mm inbouwdiepte

Als je op zoek bent naar LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm, dan bent je bij OutledTL aan het juiste adres. Onze LED spots zijn van hoge kwaliteit, energiezuinig en bieden een uitstekend lichtrendement. Met verschillende kleurtemperaturen en een hoge IP-waarde zijn onze LED spots geschikt voor verschillende toepassingen en locaties.

outledtl-mini-led-inbouwspot-lugo-kleur-12mm-inbouwdiepte
Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

12 millimeter led spotjes bij OutledTL

Led verlichting kun je op allerlei manieren aanschaffen. Je hebt de led tl buizen, maar ook armaturen voor led verlichting. Tevens heb je de led panelen voor de grotere ruimtes. Er zijn daarentegen ook inbouwspots van led verlichting. Wat betreft de led spots heb je twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor geïntegreerde led spots of je kiest voor de vervangbare GU10 spots.

LED spots mini met een inbouwdiepte van 12 mm

Als het gaat om het kiezen van de juiste LED spots mini voor je verlichtingsproject, is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren. Een belangrijk kenmerk dat van invloed kan zijn op de keuze van LED spots, is de inbouwdiepte. Een inbouwdiepte van 12 mm kan bijvoorbeeld de ideale keuze zijn voor bepaalde projecten, waar ruimtegebrek een rol speelt.Bij OutledTL zijn we ons bewust van de belangrijke rol die inbouwdiepte speelt bij het kiezen van de juiste LED spots. Daarom bieden wij een breed scala aan LED spots mini met verschillende inbouwdieptes, waaronder LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm.

Waarom kiezen voor LED spots mini met een inbouwdiepte van 12 mm?

LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm zijn een geweldige optie voor diegenen die op zoek zijn naar een slanke en discrete oplossing voor hun verlichtingsprojecten. Met een inbouwdiepte van slechts 12 mm kunnen deze LED spots gemakkelijk worden geïnstalleerd in plafonds of wanden zonder dat er veel ruimte nodig is. Bovendien bieden LED spots mini met ook een breed scala aan toepassingen, van residentiële tot commerciële projecten. Van het verlichten van je woonkamer tot het creëren van sfeerverlichting in een restaurant, LED spots mini zijn veelzijdig en bieden veel mogelijkheden.

Hoe kies je de juiste LED spots mini met een inbouwdiepte van 12 mm?

Bij het kiezen van LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm zijn er verschillende factoren waarmee je rekening moet houden. Een van de belangrijkste factoren is het lichtrendement. Het lichtrendement is de hoeveelheid licht die door de LED spot wordt geproduceerd in verhouding tot het stroomverbruik. Hoe hoger het lichtrendement, hoe energiezuiniger de LED spot is. Een andere factor waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm is de kleurtemperatuur. De kleurtemperatuur verwijst naar de kleur van het licht dat de LED spot produceert. Afhankelijk van je verlichtingsproject kunt je kiezen voor warm witte, neutraal witte of koud witte LED spots.

Ten slotte is het ook belangrijk om rekening te houden met de IP-waarde van de LED spot. De IP-waarde geeft aan in hoeverre de LED spot bestand is tegen vocht en stof. Afhankelijk van de locatie van je verlichtingsproject, kun je kiezen voor LED spots met verschillende IP-waardes.

OutledTL Mini LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm

Bij OutledTL bieden we een breed scala aan LED spots met lage inbouwdieptes.

Onze LED spots zijn van hoge kwaliteit en bieden een uitstekend lichtrendement. Met een vermogen van slechts enkele watts per LED spot, zijn onze LED spots zeer energiezuinig en dragen ze bij aan een lager energieverbruik en lagere energierekeningen. Onze LED spots mini zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, en dim to warm. Dit betekent dat je de juiste LED spots kunt kiezen voor je verlichtingsproject, ongeacht de sfeer die je wilt creëren. Bovendien hebben onze LED spots een hoge IP-waarde, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en stof. Dit maakt ze perfect voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.Onze LED spots zijn ook zeer eenvoudig te installeren, dankzij het compacte ontwerp en de meegeleverde installatie-instructies. Of je nu een professionele elektricien bent of een doe-het-zelver, onze LED spots met een inbouwdiepte van 12 mm zijn gemakkelijk te installeren en zorgen voor een prachtige en discrete verlichting in je huis of kantoor.

Geïntegreerde led spotjes

De geïntegreerde spotjes hebben als voordeel dat de inbouwdiepte erg laag is. Je hebt al led spotjes met een inbouwdiepte van 12 millimeter, 25 millimeter of 38 millimeter. Het nadeel van deze geïntegreerde spotjes is natuurlijk dat wanneer de led lamp na verloop van tijd stuk gaat, je de hele armatuur meteen moet veranderen. Wanneer een geïntegreerde led spot kapot gaat echter, is het in negentig procent van de gevallen slechts de driver van de spot die stuk is. Deze kan wel eenvoudig vervangen worden.

Conclusie

Kies voor OutledTL en geniet van de voordelen van onze LED spots met lage inbouwdiepte waaronder een slank en discreet ontwerp, eenvoudige installatie en hoogwaardige prestaties. Of het nu gaat om je huis, kantoor of een ander project, onze LED spots bieden de perfecte oplossing voor je verlichtingsbehoeften.