Zilver

Ben je op zoek naar een manier om je huis op te fleuren en tegelijkertijd energie te besparen? Dan zijn de Led Spots Philips Zilver misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Deze moderne en stijlvolle lampen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook veelzijdig en kunnen gebruikt worden in elke ruimte.

Zilver
Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Toont alle 17 resultaten

Led spotjes zijn een uitstekende manier om jouw woning of het kantoor te voorzien van verlichting die bijdraagt aan een betere sfeer. Naast dat deze verlichting energiebesparend is, is het namelijk ook verkrijgbaar in allerlei mooie kleurtemperaturen. Iedere soort temperatuur zet een andere sfeer neer en heeft een andere functie. Deze veelzijdigheid is daarom perfect voor op het kantoor, thuis, het ziekenhuis, of noem maar op.

RVS Spotjes van het kwaliteitsmerk Philips

Eén van de vele kwaliteitsmerken die wij voeren is Philips. Led spotjes van dit merk staan niet alleen in Nederland maar wereldwijd als goed bekend. De oorsprong van Philips ligt in Eindhoven en het is niet voor niets dat dit ‘de lichtstad’ wordt genoemd. Al sinds 1895 levert dit elektronicabedrijf kwalitatief hoogstaande producten. Gecombineerd met de jarenlange ervaring in elektronica ben je bij dit A-merk verzekerd van de beste kwaliteit. Precies om die reden bieden we je bij OutledTL.nl de led spot van Philips. Deze producten garanderen je precies hetzelfde als waar we binnen onze bedrijfsvoering garant voor staan.

Wat zijn Led Spots Philips Zilver?

Led Spots Philips Zilver zijn moderne en stijlvolle lampen die kunnen worden gebruikt als vervanging voor traditionele gloeilampen. Ze maken gebruik van led-technologie om licht te produceren en zijn zeer energiezuinig. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte in huis.

De verschillende kleurtemperaturen

Het is belangrijk om de juiste verlichting te kiezen in jouw woning. Iedere ruimte heeft een andere functie en iedere ruimte vraagt daarom voor een andere kleurtemperatuur.

Daglicht wit is koele verlichting die vergelijkbaar is met daglicht. Deze kleurtemperatuur zorgt ervoor dat jij met meer concentratie te werk gaat en dat je beter zicht hebt op de dingen die jij aan het doen bent. Het is de beste kleurtemperatuur om te gebruiken op werkplekken waar goed zicht van belang is, zoals in een werkplaats of in een ziekenhuis.

Koel / Neutraal wit licht is vergelijkbaar met daglicht wit, maar biedt een iets warmere toon aan. Dit type verlichting draagt bij aan een betere concentratie en wordt daarom voornamelijk gebruikt op het kantoor, op een school, een fabriek, een winkel of een magazijn.

Warm wit is een kleurtemperatuur die zorgt voor een ontspannen gevoel in de ruimte. Het heeft een warme kleurtint die bijdraagt aan een comfortabele sfeer. Het is daarom een uitstekende kleur voor in een hotel, een kleedkamer, een restaurant of een foyer.

Extra warm wit is de perfecte kleurtemperatuur voor ruimtes waar je een ultieme sfeer wilt neerzetten. De kleurtint is namelijk vergelijkbaar met de warme kleur van een kaarslicht. Deze kleur wordt voornamelijk ingezet in een lounge bar, een horeca gelegenheid, de slaapkamer of andere kamers in huis.

Hoelang gaan Philips spotjes mee?

Iedere led lamp heeft een andere levensduur, aangezien iedere led lamp werkt met een andere grootte en een andere capaciteit. Wat wel vast te stellen is, is dat alle led lampen een stuk langer meegaan dan andere lichtbronnen. gloeilampen en tl-lampen hebben in vergelijking met een led inbouwspot een extreem korte levensduur. Om een betere vergelijking te maken, kun je alle opties met elkaar vergelijken. De beste gloeilamp heeft een levensduur van 1.000 uur, een spaarlamp een levensduur van 20.000 en een halogeenlamp een levensduur van 4.000 uur, terwijl de levensduur van alle led-lampen ergens tussen de 15.000 en 100.000 lopen. Het is dus duidelijk vast te stellen dat een led lamp ontwikkeld is om duurzaam in gebruik te zijn.

Voordelen van Led Spots Philips Zilver

Ons assortiment bij Outled TL bestaat uit led spots en de led tl lamp die jouw ruimte voorzien met kwalitatieve verlichting die een lange tijd meegaan. Door over te stappen op led verlichting kan je wel 75% aan energiekosten besparen. Naast het feit dat led verlichting erg duurzaam en milieuvriendelijk is, is het ook een veilige verlichting om in jouw huis te hebben. Het is namelijk vrij van giftige stoffen en het warmt niet op wanneer je het aan hebt staan.

Hier zijn enkele voordelen van Led Spots Philips Zilver:

 • Energiezuinig: Led-lampen verbruiken veel minder energie dan traditionele gloeilampen, wat je geld kan besparen op je energierekening.
 • Langere levensduur: Led-lampen gaan veel langer mee dan traditionele gloeilampen, waardoor je minder vaak de lampen hoeft te vervangen.
 • Veelzijdigheid: Led Spots Philips Zilver zijn beschikbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor elke ruimte in huis.
 • Geen opwarmtijd: Led-lampen gaan onmiddellijk aan wanneer je ze inschakelt, in tegenstelling tot traditionele gloeilampen die tijd nodig hebben om op te warmen.
 • Ecologisch: Door minder energie te verbruiken, zijn led-lampen ook beter voor het milieu.

Hoe Led Spots Philips Zilver te gebruiken

Led Spots Philips Zilver kunnen worden gebruikt in elke ruimte in huis, van de woonkamer tot de keuken en de slaapkamer. Hier zijn enkele ideeën voor het gebruik van Led Spots Philips Zilver:

 • Gebruik ze als spotverlichting om kunstwerken, foto’s of andere decoratieve elementen in huis te accentueren.
 • Gebruik ze als algemene verlichting om een ​​aangename sfeer te creëren in elke kamer van je huis.
 • Gebruik ze in de keuken om je werkblad en kookruimte te verlichten.
 • Gebruik ze als leeslampjes in de slaapkamer.

Waarom Led Spots Philips Zilver kiezen?

Led Spots Philips Zilver zijn niet alleen energiezuinig en veelzijdig, maar hebben ook nog andere voordelen:

 • Modern design: Het moderne design van de Led Spots Philips Zilver past bij elk interieur en geeft je huis een strakke en stijlvolle uitstraling.
 • Eenvoudige installatie: Het installeren van Led Spots Philips Zilver is eenvoudig en kan worden gedaan zonder professionele hulp.
 • Hoogwaardige kwaliteit: Philips is een bekend merk en staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn producten. Led Spots Philips Zilver zijn geen uitzondering en bieden een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid.

Veelgestelde vragen

Zijn Led Spots Philips Zilver dimbaar?

Ja, sommige modellen van Led Spots Philips Zilver zijn dimbaar, waardoor je de helderheid van het licht kunt aanpassen aan je behoeften.

Zijn Led Spots Philips Zilver geschikt voor buitenverlichting?

Nee, Led Spots Philips Zilver zijn ontworpen voor gebruik binnenshuis en zijn niet geschikt voor buitenverlichting.

Zijn Led Spots Philips Zilver duurder dan traditionele gloeilampen?

Ja, Led Spots Philips Zilver zijn duurder dan traditionele gloeilampen, maar ze gaan veel langer mee en verbruiken veel minder energie, wat op de lange termijn geld kan besparen op je energierekening.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een energiezuinige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor je huis, dan zijn Led Spots Philips Zilver een geweldige keuze. Ze zijn niet alleen modern en stijlvol, maar bieden ook uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met de vele voordelen die ze bieden, zijn Led Spots Philips Zilver een slimme investering voor elke huiseigenaar die zijn huis wil opfleuren en tegelijkertijd geld wil besparen op de energierekening.

Nog vragen over het overstappen van halogeenspots naar led spots? lees het hier.

Interesse gekregen led spots Philips zilver van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.