9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Zoek een Lichtkleur
welke Lengte?
IP-Waarde - Waar te plaatsen
Wattage / Vervangt Halogeen

Filter op prijs:

Filter de resultaten

LED - TL - 150CM

Bekijk ons uitgebreide assortiment Van de LED TL buis 150CM

 

Wil je het energieverbruik van je TL verlichting omlaag brengen, zonder dat je in moet leveren op lichtsterkte? Dan is LED TL wat je zoekt! LED TL is rustig aan je ogen, geeft je net zoveel licht als de traditionele TL buis en is in verschillende kleuren licht verkrijgbaar. Bij ons vind je verschillende LED TL buizen, waaronder de LED TL buis 150 cm.

 

Energie besparen met LED TL Lampen

 

Mogelijk geniet je al van de voordelen van TL verlichting. Maar wist je al dat je hiermee ook energie kunt besparen? Dit doe je heel eenvoudig door je TL buizen te vervangen door de LED TL buis 150 cm. Je kunt ervoor kiezen om je LED TL buizen in een speciaal LED armatuur te plaatsen. LED armaturen zijn immers volledig uitgerust om LED TL buizen in te gebruiken. Toch is het ook mogelijk om LED TL buizen in een conventioneel armatuur te plaatsen. Hier zijn wel enkele aandachtspunten bij.

LED TL buis 150CM kopen

Bij ons heb je een ruime keuze op het gebied van de LED TL buis 150CM. Denk aan verschillende kleuren en lichtsterktes. Misschien weet je al precies welke LED TL buizen je nodig hebt. Het kan ook zijn dat je advies nodig hebt. In dat geval staan wij graag voor je klaar.

LED TL buis 150 cm in een conventioneel armatuur

Het is niet ingewikkeld om een LED TL buis in een conventioneel armatuur te plaatsen. Je verwijdert de starter in het armatuur en vervangt deze door een speciale LED starter. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van het plaatsen van de LED TL buis 150 cm. Heb je een conventioneel armatuur zonder starter, dan betreft het een zogenaamd hoogfrequent TL armatuur. Hierbij dient de ballast verwijderd te worden en de bedrading dient volgens een bepaald schema te worden aangesloten. Je kunt overwegen dit te volgen of toch een LED armatuur aan te schaffen.

Een LED TL armatuur kopen?

Het staat je vrij om naast de LED TL buis 150CM een LED TL armatuur te kopen. Maar dit hoeft niet. Gebruik je al TL verlichting waar TL buizen van 150 CM in passen, en gaat het hier om een conventionele armatuur, dan kan deze ook gewoon gebruikt worden. Het enige wat je hoeft te doen, is de starter te vervangen door een LED starter. Daarna hoef je alleen nog de nieuwe LED TL buis 150CM te plaatsen en je nieuwe duurzame TL LED verlichting is klaar voor gebruik.

De voordelen van de LED TL Lamp

Naast het duurzame en energiebesparende aspect, zijn er nog veel meer redenen om voor LED TL te kiezen. Een van die voordelen is dat je te maken krijgt met rustig lig, zonder flikkeringen. Bij ons vind je LED TL buizen van verschillende merken met verschillende kleuren licht.

Heb je vragen of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag verder.

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »