Led Batten High Lumen

LED-batten zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, energiezuinige en duurzame verlichting. Met hun lange levensduur, heldere verlichting en gemakkelijke installatie zijn ze een slimme investering voor thuis, op kantoor of in industriële omgevingen. Let bij het kopen van LED-batten op de lengte, wattage, kleurtemperatuur, lichtopbrengst, dimbaarheid, merk en kwaliteit om de juiste keuze te maken.

Led Batten High Lumen
Show Filters

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten

LED Batten: De moderne verlichtingsoplossing voor uw huis en kantoor

Als u op zoek bent naar een moderne en energiezuinige verlichtingsoplossing voor uw huis of kantoor, dan is LED-batten de ideale keuze. LED-batten zijn een type armatuur dat bestaat uit een lange en dunne buisvormige LED-lichtbron. Het is ontworpen om helder en gelijkmatig licht te verspreiden in grote ruimtes zoals kantoren, magazijnen en garages. In dit artikel zullen we dieper ingaan op LED-batten, hun voordelen, installatieproces en waarom ze de perfecte keuze zijn voor uw verlichtingsbehoeften.

Wat zijn LED-batten?

LED-batten zijn een modern alternatief voor traditionele TL-armaturen. In tegenstelling tot TL-lampen bevatten LED-batten geen giftige stoffen zoals kwik en hebben ze een veel langere levensduur. Ze zijn ontworpen om efficiënter te werken dan traditionele armaturen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen.

Voordelen van LED-batten

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van LED-batten. Hieronder staan enkele belangrijke voordelen:

Energiezuinig en kostenbesparend

LED-batten verbruiken tot 80% minder energie dan traditionele armaturen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Bovendien hebben LED-batten een veel langere levensduur, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden en u geld bespaart op onderhoudskosten.

Heldere en gelijkmatige verlichting

LED-batten zijn ontworpen om helder en gelijkmatig licht te verspreiden in grote ruimtes, waardoor ze de ideale keuze zijn voor kantoren, magazijnen en garages.

Milieuvriendelijk

LED-batten bevatten geen giftige stoffen zoals kwik en zijn volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een schonere en groenere omgeving.

Veiligheid en beveiliging

LED-batten zijn uitgerust met bewegingssensoren en kunnen worden aangepast aan de lichtbehoeften van een ruimte, waardoor ze een ideale keuze zijn voor beveiligingsverlichting.

Waar moet je op letten bij het kopen van LED-batten?

Bij het kopen van LED-batten zijn er een aantal zaken waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt.

  1. Lengte: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Meet de ruimte waar je de armatuur wilt plaatsen op en kies de juiste lengte.
  2. Wattage: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende wattages. Hoe hoger het wattage, hoe helderder de verlichting. Kies het wattage dat het beste past bij de ruimte waar je de armatuur wilt plaatsen.
  3. Kleurtemperatuur: Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. Kies de kleurtemperatuur die het beste past bij de toepassing. Voor bijvoorbeeld kantoren is een warmere kleurtemperatuur (rond de 3000K) geschikter, terwijl voor magazijnen en parkeergarages een koelere kleurtemperatuur (rond de 5000K) beter is.
  1. Lichtopbrengst: De lichtopbrengst wordt aangegeven in lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder de verlichting. Kies het aantal lumen dat het beste past bij de ruimte waar je de armatuur wilt plaatsen.
  2. Dimbaarheid: Sommige LED-batten zijn dimbaar, wat betekent dat je de helderheid van de verlichting kunt aanpassen. Als je dit belangrijk vindt, let dan op de specificaties van de LED-batten.
  3. Merk en kwaliteit: Kies voor een gerenommeerd merk en let op de kwaliteit van de armaturen. Een betere kwaliteit betekent vaak een langere levensduur en betere prestaties.

Installatieproces

De installatie van LED-batten is relatief eenvoudig en vereist geen gespecialiseerde kennis. Hieronder vindt u enkele stappen die u moet volgen bij het installeren van LED-batten:

Schakel de stroom uit

Schakel de stroom uit voordat u begint met de installatie van de LED-batten om elektrocutie te voorkomen.

Verwijder de oude armatuur

Verwijder de oude armatuur en zorg ervoor dat de bedrading is uitgeschakeld.

Bevestig de LED-batten

Bevestig de LED-batten op de juiste manier aan het plafond met behulp van de bijbehorende bevestigingsmaterialen en zorg ervoor dat de bedrading correct is aangesloten.

Schakel de stroom weer in

Schakel de stroom weer in en test de LED-batten om ervoor te zorgen dat ze correct werken.

Waarom LED-batten de perfecte keuze zijn voor uw verlichtingsbehoeften

Als u op zoek bent naar een moderne en energiezuinige verlichtingsoplossing voor uw huis of kantoor, dan zijn LED-batten de perfecte keuze. Hieronder staan enkele redenen waarom:

Ze zijn energiezuinig

LED-batten verbruiken tot 80% minder energie dan traditionele armaturen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot.

Ze zijn kosteneffectief

LED-batten hebben een veel langere levensduur dan traditionele armaturen, wat betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden en u geld besparen op onderhoudskosten.

Ze zijn milieuvriendelijk

LED-batten bevatten geen giftige stoffen zoals kwik en zijn volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een schonere en groenere omgeving.

Ze bieden heldere en gelijkmatige verlichting

LED-batten zijn ontworpen om helder en gelijkmatig licht te verspreiden in grote ruimtes, waardoor ze de ideale keuze zijn voor kantoren, magazijnen en garages.

Ze zijn veilig en beveiligingsgericht

LED-batten zijn uitgerust met bewegingssensoren en kunnen worden aangepast aan de lichtbehoeften van een ruimte, waardoor ze een ideale keuze zijn voor beveiligingsverlichting.

Conclusie

Als u op zoek bent naar een moderne, energiezuinige en kosteneffectieve verlichtingsoplossing voor uw huis of kantoor, dan zijn LED-batten de perfecte keuze. Met hun heldere en gelijkmatige verlichting, milieuvriendelijke ontwerp en veiligheidsfuncties bieden LED-batten een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor elk type ruimte.

Interesse gekregen battens van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.