150CM

LED-batten zijn langwerpige armaturen die zijn ontworpen om grote ruimtes te verlichten, zoals magazijnen, loodsen en parkeergarages. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wattages, waaronder LED-batten van 150 cm. Deze LED-batten zijn ideaal voor ruimtes met een hoog plafond of waar een heldere en egale verlichting nodig is.

led-batten-150-cm-42w-4000k-high-lumen
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Alles wat je moet weten over LED-batten van 150 cm

Als je op zoek bent naar de juiste LED-verlichting voor een grote ruimte, dan zijn LED-batten van 150 cm misschien wel de perfecte keuze voor jou. Hieronder zullen we alles bespreken wat je moet weten over LED-batten van 150 cm, inclusief hun voordelen, toepassingen, installatie en nog veel meer.

Voordelen van LED Batten 150 cm

LED Batten 150 cm heeft vele voordelen ten opzichte van andere soorten verlichting, zoals TL-buizen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Energiezuinig – LED-lampen gebruiken veel minder energie dan traditionele gloeilampen of TL-buizen, wat resulteert in lagere energierekeningen.
  2. Lange levensduur – LED-lampen gaan veel langer mee dan traditionele lampen, wat betekent dat je ze minder vaak hoeft te vervangen.
  3. Helderheid – LED-lampen zijn zeer helder en bieden een optimale verlichting, waardoor ze ideaal zijn voor kantoren, winkels en magazijnen.
  4. Milieuvriendelijk – LED-lampen bevatten geen schadelijke stoffen en zijn gemakkelijk recyclebaar.

Installatie van LED Batten 150 cm

De installatie van LED Batten 150 cm is vrij eenvoudig en kan zonder professionele hulp worden gedaan. Hier is hoe het te doen:

  1. Schakel de stroom uit – Zorg ervoor dat de stroom naar de bestaande verlichting is uitgeschakeld voordat je begint met de installatie.
  2. Verwijder de oude verlichting – Verwijder de oude verlichting en alle bevestigingsmiddelen.
  3. Monteer de LED Batten 150 cm – Bevestig de LED Batten 150 cm aan het plafond met behulp van de meegeleverde bevestigingsmiddelen.
  4. Sluit de bedrading aan – Sluit de bedrading aan volgens de instructies van de fabrikant.
  5. Test de verlichting – Schakel de stroom weer in en test de verlichting om te controleren of alles goed werkt.

Conclusie

LED Batten 150 cm is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige en heldere verlichtingsoptie voor hun bedrijfspand of kantoor. Het biedt vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting en is eenvoudig te installeren. Als je geïnteresseerd bent in LED Batten 150 cm, zorg er dan voor dat je een betrouwbare leverancier kiest en volg de installatie-instructies nauwkeurig op.

Interesse gekregen led tl verlichting van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.