120CM

In de afgelopen jaren is LED-verlichting steeds populairder geworden. Dit komt omdat LED-lampen energiezuiniger en duurzamer zijn dan traditionele gloei- en halogeenlampen. LED-verlichting kan ook worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals kantoren, magazijnen en woningen. In deze categorie zullen we ons richten op LED TL armaturen van 120cm. We bespreken de voordelen van LED TL-armaturen, waarom ze steeds populairder worden en de verschillende toepassingen van deze armaturen.

120CM
Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Toont alle 18 resultaten

TL Armaturen 120CM kopen?

Led TL is de lamp van nu en van de toekomst. Het is zuinig in energieverbruik, het is beschikbaar in verschillende kleurweergaven en tinten en het is erg veelzijdig in zijn gebruik. LED TL 120 cm Armaturen zijn gemaakt om de traditionele TL buizen te kunnen vervangen. Als u nog geen TL installatie in uw plafond heeft zitten, kunt u een led TL armatuur van 120 centimeter aan te schaffen zodat u uw led TL buizen gemakkelijk installeert op uw plafond.

Het gebruik van led TL armaturen wordt steeds gebruikelijker. Dat is niet voor niets. Led TL is namelijk erg duurzaam in gebruik, gaat erg lang mee en is ook nog eens een stuk milieuvriendelijker dan de traditionele lampen. Een led TL buis is gemaakt van een combinatie van plastic en aluminium, waardoor ze niet zo gemakkelijk te breken zijn als de glazen TL lampen. De buis heeft een witte matte gloed die ervoor zorgt dat het licht erg gelijkwaardig wordt weergegeven. De led TL armatuur 120 centimeter van Outled TL past precies in de ruimte van een traditioneel TL lamp.

De voordelen van led armaturen 120CM

Efficiënt genereren van licht

De LED TL 120 cm Armaturen geven licht af in een straal van 180 graden, terwijl andere type verlichting licht geven in een straal van 360 graden. Nu vraagt u zich wellicht af wat het voordeel is van een lamp die niet overal licht weergeeft. Het antwoord daarop is simpel. De LED TL 120 cm Armaturen die bevestigd worden op het plafond zijn bedoeld om licht weer te geven in de ruimte. Een traditionele lamp geeft 360 graden licht af, waardoor 180 graden licht verloren gaat door het plafond te belichten. Deze 180 graden geeft geen extra licht aan de ruimte en is dus uiteindelijk een verspilling van licht. De LED TL 120 cm Armaturen zorgen ervoor dat het alleen de verlichting geeft die er werkelijk nodig is. Hierdoor verspilt het een stuk minder energie, waardoor uw energierekening nog lager wordt.

Energiebesparing

Een van de grootste voordelen van LED TL-armaturen van 120cm is dat ze energiezuinig zijn. In vergelijking met traditionele gloei- en halogeenlampen verbruiken LED-lampen veel minder energie. Dit betekent dat je op de lange termijn veel geld kunt besparen op energierekeningen.

Duurzaamheid

LED TL 120 cm plaatsen is een duurzame manier om verlichting te creëren in uw woning. De duurzaamheid van dit product is te danken door verschillende factoren. Een led TL buis verbruikt een stuk minder energie dan andere soorten lampen. Dit bespaart u niet alleen geld, maar het vermindert ook de hoeveelheid energie die moet worden opgewekt. Daarnaast zit er in een led TL verlichting geen giftige stoffen. Als een led TL lamp in een brand terecht zou komen, geeft het dus geen schadelijke stoffen af voor de betrokkenen. De LED TL 120 cm armaturen zijn makkelijk te recyclen waardoor het hergebruik van het materiaal een stuk gemakkelijker is dan het produceren van nieuw materiaal. Al deze factoren zorgen dat LED TL 120 cm armaturen  een stuk minder CO2 uitstoten.

Kostenbesparing

Door de energiebesparing en de lange levensduur van LED-lampen kan je op de lange termijn geld besparen. Hoewel de aanschafprijs van LED TL-armaturen hoger is dan die van traditionele armaturen, betaalt het zichzelf uiteindelijk terug door de besparingen op energierekeningen en de kosten voor vervanging.

Lange levensduur

Een LED TL armatuur 120 cm , led tl buis of led TL lamp gaat maar liefst zes keer langer mee dan traditionele verlichting. Zodra u led TL buizen heeft geplaatst in uw ruimtes hoeft u zich geen zorgen te maken dat de lamp binnen de kortste keren kapot zal gaan. Doordat led TL zo’n lange levensduur heeft, zult u een stuk minder lampen verbruiken, wat niet alleen betekent dat u minder geld hoeft te besteden aan nieuwe lampen, maar het betekent ook dat er veel minder fabricage bij komt kijken. Beide factoren zorgen ervoor dat led TL lampen een veel lagere CO2-uitstoot hebben tegenover traditionele TL lampen.

Installatie en onderhoud van LED TL-armaturen van 120cm

Installatie

De installatie van LED TL-armaturen van 120cm is vergelijkbaar met die van traditionele armaturen. Het is belangrijk om de handleiding zorgvuldig te volgen en ervoor te zorgen dat de bedrading correct is aangesloten.

Onderhoud

Het onderhoud van LED TL-armaturen van 120cm is minimaal, omdat ze veel langer meegaan dan traditionele armaturen. Het is echter belangrijk om regelmatig stof en vuil van de armaturen te verwijderen om de helderheid van de verlichting te behouden. Het is ook belangrijk om de armaturen af en toe te inspecteren op eventuele beschadigingen of defecten.

TL Armatuur 120CM Inclusief LED aanschaffen

Als je LED TL 120CM Armaturen Inclusief LED zoekt dan is OutledTL.nl  de juiste keuze. Blader door ons ruim aanbod LED TL verlichting en vind de LED TL armaturen die je nodig hebt. Bekijk onze geweldige aanbiedingen voor commerciële verlichting, ideaal voor gebruik in kantoren, scholen, ziekenhuizen, sportscholen, sanitaire ruimten, parkeergarages, magazijnen, winkels,  showrooms… De geavanceerde technologie  van de LED TL Armaturen Inclusief LED  zorgt ervoor dat ons assortiment LED TL buisverlichting milieuvriendelijk en energiezuinig is. TL lampen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. De meest populaire en milieuvriendelijke variant is de LED TL verlichting. Daarnaast worden de types T8, T5 en TL-D ook veel gebruikt. Het verschil zit in het formaat, verschil in het gebruik en elektronica

Geldbesparende LED verlichting

LED-verlichting verbruikt tot maar liefst 85% minder energie dan gloeilampen.  Door je ouderwetse TL lampen te vervangen door bijvoorbeeld LED TL 120 cm armaturen kan je 80 procent besparen je stroom. LED-verlichting is veel goedkoper dan verlichten met gloeilampen. Geen enkel ander type verlichting kan op tegen de energie- en kostenbesparende voordelen van LED-verlichting.Led verlichting gaat erg lang mee. Op pass away manier kun je lang profiteren van de mooie verlichting. Naast goed voor de portemonnee, is het zuinige verbruik eveneens goed voor het milieu! De spots van OutledTL zijn vrijwel allemaal dimbaar. Onze unieke LED TL 120 cm armaturen zorgen voor een forse besparing want het is niet nodig om een Led TL buis en armatuur apart aan te schaffen.

Ondek onze LED TL 120 cm armaturen en andere LED TL buizen in onze webshop. Heb je vragen of advies nodig? Laat het ons weten en we helpen je graag verder. Interesse gekregen led tl van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.