60CM

Als je op zoek bent naar verlichting voor een kleinere ruimte, zoals een gang of een berging, dan is een Led TL armatuur van 60cm een goede keuze. Deze armaturen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook duurzaam en gemakkelijk te installeren. Hieronder zullen we dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van Led TL armaturen van 60cm en waar je op moet letten bij de aankoop van deze armaturen.

60CM
Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Toont alle 16 resultaten

LED TL Armatuur 60CM van Outled TL

Als u op zoek bent naar een led TL armatuur van 60 centimeter, dan bent u bij Outled TL op de juiste plek. Het gebruik van led TL buizen in uw huis, kantoorpand of winkelruimte, levert een aantal grote voordelen op. Over het algemeen verbruikt een LED TL lamp maar liefst 50 procent minder dan klassieke verlichting. Led TL is ontworpen met een installatiesysteem die gelijkwaardig is aan een traditionele TL buis, waardoor u zonder problemen uw oude TL armatuur kunt gebruiken met een energiezuinige led TL buis mits uw oude installatie een starter heeft.

Led TL is ideaal om in iedere ruimte toe te passen. Het led-apparaat is erg klein van formaat. Doordat het zo klein is, is led TL gemakkelijk toe te passen in allerlei verschillende licht formaten. Een Led TL 60 centimeter armatuur is een ideale constructie om een led TL buis in te plaatsen. Lichtbuizen worden vaak in kantoorpanden, keukens of werkplaatsen gebruikt.

Wat is een Led TL armatuur 60cm?

Een Led TL armatuur van 60cm is een lichtarmatuur dat speciaal ontworpen is om te werken met LED TL-buizen van 60cm lengte. LED TL-buizen worden steeds populairder vanwege hun energiezuinigheid en lange levensduur. Led TL armaturen zijn dan ook ontworpen om deze voordelen te maximaliseren. Een typisch Led TL armatuur bestaat uit een metalen frame waarin de LED TL-buis wordt geplaatst.

De voordelen van een Led TL armatuur 60cm

Energiezuinig

Een van de grootste voordelen van Led TL armaturen van 60cm is hun energiezuinigheid. LED TL-buizen verbruiken veel minder energie dan traditionele TL-buizen en gaan veel langer mee. Dit betekent dat je met een Led TL armatuur van 60cm aanzienlijk op energiekosten bespaart.

Lange levensduur

LED TL-buizen hebben een lange levensduur van wel 50.000 branduren of meer. Dit betekent dat je de LED TL-buis in je Led TL armatuur van 60cm vele jaren kunt gebruiken voordat deze aan vervanging toe is. Bovendien hebben LED TL-buizen geen gloeidraad of andere bewegende delen, wat hun levensduur nog verder verlengt.

Gemakkelijk te installeren

Led TL armaturen van 60cm zijn zeer eenvoudig te installeren. De armaturen worden geleverd met alles wat je nodig hebt om ze aan het plafond te bevestigen en de LED TL-buis te installeren. Hierdoor kun je deze armaturen zelf installeren zonder dat je hier een elektricien voor nodig hebt.

Duurzaam

Led TL armaturen van 60cm zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze produceren geen schadelijke stoffen en zijn recyclebaar aan het einde van hun levensduur. Dit maakt ze een verantwoorde keuze voor het milieu.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een Led TL armatuur 60cm?

Als je een Led TL armatuur van 60cm wilt kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten:

Kwaliteit

Kies altijd voor een Led TL armatuur van goede kwaliteit. Zo weet je zeker dat het armatuur veilig en betrouwbaar is. Goedkopere armaturen kunnen soms minder goed werken of zelfs gevaarlijk zijn. Controleer daarom altijd of het armatuur voldoet aan de geldende veiligheidsnormen en of het voorzien is van de nodige keurmerken.

Lichtsterkte

Een Led TL armatuur van 60cm kan verschillende lichtsterktes hebben. Het is belangrijk om te bepalen hoeveel licht je nodig hebt in de ruimte waar je het armatuur wilt plaatsen. Zo kun je de juiste keuze maken voor een armatuur dat voldoende licht geeft voor jouw specifieke situatie.

Kleurtemperatuur

Een ander aspect om rekening mee te houden bij de aankoop van een Led TL armatuur van 60cm is de kleurtemperatuur van de LED TL-buis. De kleurtemperatuur wordt uitgedrukt in Kelvin en bepaalt de kleur van het licht dat de buis uitstraalt. Over het algemeen geldt dat licht met een hogere kleurtemperatuur, zoals daglicht wit, beter geschikt is voor werkruimtes, terwijl licht met een lagere kleurtemperatuur, zoals warm wit, beter geschikt is voor ontspanningsruimtes.

Prijs

Ten slotte is de prijs natuurlijk ook een belangrijke factor bij de aankoop van een Led TL armatuur van 60cm. Over het algemeen zijn LED TL-buizen en armaturen duurder dan traditionele TL-buizen en armaturen, maar ze besparen op de lange termijn wel op energiekosten en hebben een langere levensduur. Kies daarom voor een armatuur dat binnen je budget past en aan jouw specifieke behoeften voldoet.

Efficiënt genereren van licht

Een 60 cm TL Armatuur geeft licht af in een straal van 180 graden, terwijl andere type verlichting licht geven in een straal van 360 graden. Nu vraagt u zich wellicht af wat het voordeel is van een lamp die niet overal licht weergeeft. Het antwoord daarop is simpel. De Led TL 60 cm Armaturen Inclusief Led Buis die bevestigd is op het plafond is bedoeld om licht weer te geven in de ruimte. Een traditionele lamp geeft 360 graden licht af, waardoor 180 graden licht verloren gaat door het plafond te belichten. Deze 180 graden geeft geen extra licht aan de ruimte en is dus uiteindelijk een verspilling van licht. De 60 centimeter armaturen inclusief Led Buis zorgt dat het alleen de verlichting geeft die er werkelijk nodig is. Hierdoor verspilt het een stuk minder energie, waardoor uw energierekening nog lager wordt.

Zonder gevaarlijke stoffen

In veel traditionele lampen, die bijvoorbeeld in kantoorpanden te vinden zijn, is een giftige stof aanwezig die kwik heet. Wanneer deze lampen naar de stort afval worden gestuurd komt deze giftige stof vrij. Om te voorkomen dat deze stof een gevaar geeft voor de omgeving, moet u deze lampen weggooien door gebruik te maken van een geregistreerde afvalverwerker. U zult dus een stuk meer tijd kwijt zijn om deze lampen volgens de regels weg te gooien. Door led TL buizen te gebruiken in uw kantoorpanden hoeft u zich niet alleen geen zorgen meer te maken over de kosten en tijd die u kwijt zal raken aan het weggooien van een kapotte lamp, maar u zorgt ook dat u een werkomgeving creëert die vrij is van giftige stoffen.

TL 60 cm armatuur Hoogwaardige kleurweergave-index

Om het vermogen van de kleurweergave van licht te meten, gebruikt men CRI. Een hoge CRI houdt in dat het licht erg goed is in het imiteren van natuurlijk licht, waardoor kleuren en texturen van objecten zo realistisch mogelijk worden weergegeven. Led TL hebben vaak een bereik wat tussen de 65 en 95 ligt, waardoor het erg realistisch licht afgeeft. De TL 60 cm armaturen inclusief Led TL Buis is in verschillende kleurtinten beschikbaar, zodat u zelf altijd in handen heeft of u warm of koud licht wenst te hebben. In werkruimtes heeft men liever kouder licht bijvoorbeeld dan in een woonkamer. Met de Led TL 60 centimeter Armaturen Inclusief Led Buis is beide opties mogelijk.

Geldbesparende LED verlichting

LED-verlichting verbruikt tot maar liefst 85% minder energie dan gloeilampen.  Door uw ouderwetse TL lampen te vervangen door bijvoorbeeld LED TL  kan je 80 procent besparen op de stroomkosten. LED-verlichting is veel goedkoper dan verlichten met gloeilampen. Geen enkel ander type verlichting kan op tegen de energie- en kostenbesparende voordelen van LED-verlichting. Led verlichting gaat erg lang mee. Op pass away manier kun je lang profiteren van de mooie verlichting. Naast goed voor de portemonnee, is het zuinige verbruik eveneens goed voor het milieu! Onze unieke LED TL zorgt voor een forse besparing.

In onze webshop kan je zowel de LED TL 60 CM Armaturen, LED TL 120 CM Armaturen als LED TL 150 CM Armaturen terugvinden. Interesse gekregen led tl verlichting van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.