Led TL Armaturen

Led TL armaturen bieden een energiezuinige, duurzame en milieuvriendelijke verlichtingsoplossing voor bedrijven. Ze hebben een lange levensduur, vereisen weinig onderhoud en zijn flexibel in ontwerp en functies. Door over te stappen op led TL-buizen, kunnen bedrijven niet alleen hun energiekosten verlagen, maar ook bijdragen aan een duurzamere en veiligere werkomgeving.

Led TL Armaturen
Show Filters

Toont alle 56 resultaten

Toont alle 56 resultaten

LED TL Armaturen of Led tl balken nodig?

LED TL armaturen of Led TL balken gezocht? Dan ben je aan het juiste adres bij OutledTL.nl. Blader door ons ruim aanbod LED TL verlichting en vind de LED TL armaturen die je nodig hebt. Bekijk onze geweldige aanbiedingen voor commerciële verlichting, ideaal voor gebruik in kantoren, scholen, ziekenhuizen, sportscholen, sanitaire ruimten, parkeergarages, magazijnen, winkels,  showrooms… De geavanceerde LED TL buis technologie zorgt ervoor dat ons assortiment LED TL buisverlichting milieuvriendelijk en energiezuinig is. LED TL balken zijn in verschillende soorten verkrijgbaar. Daarnaast worden de types T8, T5 en TL-D ook veel gebruikt. Het verschil zit in het formaat, verschil in het gebruik en elektronica.

Bestaande TL armatuur aanpassen?

Een led armatuur is de houder voor led buizen. Is het noodzakelijk oude TL armaturen te vervangen voor onze LED TL armaturen? . Bij traditionele tl verlichting kun je het beste ook een nieuwe led armatuur kopen. Hiermee bespaar je nog meer energie en je hoef je niet de huidige tl verlichting armaturen led geschikt te maken! door een led starter te plaatsen of het voorschakelapparaat te verwijderen.

Reguliere LED TL buizen gaan ongeveer 30.000 branduren mee. De gewone tl – verlichting heeft gemiddeld gezien genomen maar een levensduur van 1.000 uren. LED TL is daarom ook al een vrij duurzame vorm van verlichting in vergelijking met de conventionele tl buis. Ook op plaatsen waar je moeilijk bij de led tl lamp kunt komen, is een led TL lamp met een led armatuur ideaal. Door de langere levensduur van de LED is deze handig in gebruik omdat de lamp niet zo vaak verwisseld hoeft te worden. Wil je echter niet afwachten tot je huidige tl lamp kapot gaat? Vervang de tl lamp dan direct door nieuwe led tl armaturen . De LED TL buis past ook in uw oude armatuur mits uw traditionele tl verlichting een starter heeft en deze vervangt voor een led starter.

Hoe led TL armaturen te installeren

Het installeren van led TL armaturen is relatief eenvoudig en kan vaak worden gedaan zonder de hulp van een professional. Hier zijn de basisstappen voor het installeren van led TL armaturen:

  1. Schakel de stroom uit: Schakel de stroom uit voordat je begint met de installatie om elektrische schokken te voorkomen.
  2. Verwijder het oude armatuur: Verwijder het oude armatuur en verwijder de TL-buis.
  3. Installeer het nieuwe armatuur: Installeer het nieuwe led TL armatuur op dezelfde plaats als het oude armatuur.
  4. Plaats de led TL-buis: Plaats de led TL-buis in het armatuur en draai hem vast.
  5. Schakel de stroom in: Schakel de stroom in en controleer of de led TL-buis goed werkt.

Wat voor Lichtkleur?

Oude Led TL verlichting stond voornamelijk bekend als verlichting met een kille en klinische uitstraling. Tegenwoordig is het nog steeds verlichting die wordt gebruikt in ruimtes waar we net wat meer verlichting nodig hebben. Koud en sfeerloos licht is in ieder geval niet meer van deze tijd. Sinds de ontwikkeling van de LED TL buis, is tl verlichting nog verder verduurzaamd. LED TL lampen met een led armatuur kopen is niet alleen een verstandige keuze voor het milieu! Het energiezuinige kenmerk van LED maakt dat een LED armatuur ook een gunstig effect heeft op je energierekening.

Afmetingen en IP-nomering

Bij Outledtl.nl is een LED TL armatuur met een afmeting van 60, 120 en 150 centimeter verkrijgbaar. De standaard modellen zijn niet spatwaterdicht. Het is bij deze modellen bijzonder onveilig om ze in een vochtige ruimte te plaatsen. De IP normering geeft aan in hoeverre de TL verlichting in een vochtige ruimte gebruikt kan worden. Er zijn ook LED TL armaturen met een IP65 nomering beschikbaar. Deze zijn spat en straal waterdicht en kunnen dus ook in vochtige ruimtes zoals een wasplek van bijvoorbeeld een paardenstal worden gebruikt. Merken zoals Blinq88 en V-Tac hebben deze spatwaterdichte LED TL armaturen en Led TL buizen  in hun assortiment opgenomen.

De voordelen van led TL armaturen met led tl verlichting

Stel je voor: je hebt een grote ruimte die helder verlicht dient te worden. Het ophangen van losse lampen biedt hierbij wellicht niet de gewenste uitkomt. Met een goede led TL armatuur (of meerdere TL led armaturen) los je dit probleem eenvoudig op. Het is immers gemakkelijk de armaturen als draagconstructie op te hangen aan het plafond. Hiermee verlicht je op zuinige wijze grotere delen van een ruimte. Dit is dus een perfecte oplossing voor kantoren, magazijnen en meer. Uiteraard tref je bij ons armaturen in verschillende prijsklassen.

Besparing op energiekosten

Een van de grootste voordelen van led TL armaturen is dat ze aanzienlijk minder energie verbruiken dan traditionele TL-buizen. Led TL-buizen hebben een lager wattage en een hogere lumenoutput, wat betekent dat ze meer licht produceren met minder energie. Hierdoor kunnen bedrijven hun energiekosten verlagen en hun winst verhogen.

Verbeterde verlichting en sfeer

Led TL-buizen produceren helderder, consistenter en witter licht dan traditionele TL-buizen, waardoor ze de werkplek beter verlichten en de sfeer verbeteren. Bovendien zijn led TL-buizen verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, zodat je de verlichting kunt aanpassen aan de behoeften van je bedrijf.

Lange levensduur en weinig onderhoud

Een ander voordeel van led TL armaturen is dat ze een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vereisen. Led TL-buizen gaan gemiddeld 2-3 keer langer mee dan traditionele TL-buizen, waardoor je minder vaak hoeft te vervangen en te onderhouden. Dit bespaart niet alleen kosten, maar vermindert ook de noodzaak voor frequente vervangingen, wat bijdraagt aan een duurzamere werkomgeving.

Milieuvriendelijk

Led TL armaturen zijn ook milieuvriendelijk. Omdat ze minder energie verbruiken en minder onderhoud vereisen, dragen ze bij aan een vermindering van de CO2-uitstoot en verminderen ze de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd. Bovendien bevatten led TL-buizen geen schadelijke stoffen zoals kwik, wat betekent dat ze veiliger zijn om te gebruiken en gemakkelijker te recyclen zijn.

Populaire led armaturen direct uit voorraad leverbaar

Led buizen hebben standaard maten. Je kunt dezelfde maat tl buis die je nu hebt, dus ook in een led tl buis krijgen. Led armatuur 150 cm en 60 cm zijn het meest gekozen. Bestel je de led tl armatuur compleet, kies dan ook de lichttemperatuur van de LED TL buis. De lichttemperatuur staat in K (Kelvin) aangegeven. Hoe hoger de waarde, hoe witter of kouder het licht. Led tl armatuur met een LED TL Buis 4000K is neutraal wit licht en 6000K is koud wit. Een lagere waarde, zoals Led TL Buis 3000K geeft warm wit licht.

Led tl bak waterdicht IP65

Naast de K waarde en lengte van de buis, is de IP waarde ook belangrijk. De IP waarde geeft aan hoe goed de led armatuur tegen water kan. Dit verschilt van spatwaterbestendig tot het echt bestand tegen een straal water zijn. Zoek je led armatuur waterdicht? IP65 is stof en waterdicht en kan tegen een straal water, maar is niet geschikt voor gebruik onder water. Voor een fabriekshal, parkeergarage, stal of semi-buitenruimte is een IP65 led tl bak waterdicht genoeg. Voor gebruik onder water of onder zware weersinvloeden zou een IP86 led armatuur nodig zijn.

Levensduur : Hoeveel branduren en schakelcycli?

Van een led armatuur is het lastig te zeggen hoe lang deze meegaat, dit kan, net als traditionele armaturen ongelofelijk lang zijn. Van led tl buizen wordt wel aangegeven hoeveel branduren ze hebben en hoe vaak ze in- en uitgeschakeld (schakelcycli) kunnen worden. Per led buis kan dit verschillen, wij geven dit per product aan. Gemiddeld is dit zo’n 30.000 branduren en 15.000 schakelcycli. De meeste fabrikanten bieden 2 jaar garantie. Een tl buis led en de armatuur kunnen echter veel langer meegaan. Met 30.000 uur, verdeeld over 8 uur per dag en zo’n 240 werkdagen per jaar, zou de ledverlichting in theorie zo’n 14 jaar meegaan. Of dit in de praktijk ook daadwerkelijk wordt behaald, kan uiteraard per situatie verschillen, maar dat een led tl buis velen jaren mee kan gaan, is wel de ervaring.

Moet je een bestaande armatuur vervangen voor een led armatuur?

Zoals in de inleiding genoemd is dit wel verstandig. Niet altijd kan een led buis in een oude armatuur. In armaturen met starters dienen de starters vervangen te worden door een led starter. Armaturen zonder starter dienen wel aangepast te worden. Bijvoorbeeld in sommige gevallen moet het voorschakelapparaat (VSA) verwijderd worden. Al met al is dit veel gedoe, en kan dit makkelijk voorkomen worden door een voordelige led tl armatuur te kopen. Dit is een stuk veiliger, zeker aangezien oude led tl armaturen soms al tientallen jaren oud zijn. Goed om direct alles te vervangen dus.

Waarom led verlichting?

Steeds vaker kiezen mensen voor led. Led is om verschillende redenen erg populair tegenwoordig. Wij geven je hieronder een handig overzicht met een aantal voordelen

  • Led verlichting is energiezuinig! Wist je dat je met led al gauw 80 tot 90% energie bespaart ten opzichte van bijvoorbeeld gloei- of halogeenlampen?
  • De lange levensduur van ledverlichting is eveneens een reden waarom men tegenwoordig graag voor led tl armaturen kiest.
  • Direct volledige verlichting met led inbouwspots, waar je bij een gloeilamp bijvoorbeeld moet wachten tot de lamp op volle sterke functioneert.
  • Led verlichting wordt niet heet! Even snel een lamp uit de tl armatuur verwisselen? Dan hoeft je niet te wachten tot de lamp is afgekoeld (voor het voorkomen van verbrande vingers).
  • Led verlichting, zeker in de stevige OutledTL armaturen, staat bekend om stevigheid en duurzaamheid.

Veel kennis over led TL verlichting

Outledtl.nl is specialist in ledverlichting. Een van de redenen waarom sommige bedrijven of particulieren nog niet overgestapt zijn op nieuwe led TL verlichting is de onduidelijkheid die er vandaag de dag nog bestaat. Er zijn met name over tl buis en led tl armatuur vragen. Wellicht goed om even toe te lichten: Wat is een led TL armatuur precies? Een armatuur is een draagconstructie met daarin een lamphouder. De armaturen van OutledTL zijn voorzien van led tl verlichting. Deze zuinige TL led lampen passen perfect in de handige armaturen van OutledTL.

Een LED TL armatuur voor een vaste lage prijs! Bij specialist OutledTL ✔

Voor led TL Armaturen van goede kwaliteit, ben je bij OutledTL aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment led tl armaturen en meer in onze overzichtelijke webshop. Wij leveren voor ieder bedrijf en iedere particulier de juiste led armatuur en bijpassende tl buizen. Onze missie is om onnodig energieverbruik terug te dringen door alles op het gebied van led verlichting te leveren. Door uitsluitend gerenommeerde A-merk TL led armaturen te leveren, kunnen we 100% achter onze producten staan. Met Outledtl.nl heb je een betrouwbare partner voor al jouw led tl verlichting en led benodigdheden.

Online bestellen of een offerte aanvragen?

Zoek je led armaturen voor op kantoor, thuis of bijvoorbeeld in een winkelruimte? Wij kunnen je voorzien van armaturen tegen een keurige prijs. Naast de scherpe prijs, profiteer je altijd van garantie conform onze algemene voorwaarden. Bestel direct jouw TL armatuur of vraag eerst een offerte aan. Nog niet overtuigd van de voordelen? plan een adviesgesprek in met een van onze led specialisten.

Op onze webshop kun je eenvoudig je Led TL Buizen en led TL armaturen bestelling plaatsen voor mooie en stevige led armaturen. Vaak heb je naast led TL buizen ook andere verlichting. Bij ons kun je led tl , led spots, en Led panelen allemaal tegelijk bestellen. Je hebt daarmee één partner voor al je verlichting. Bestel je op een werkdag voor 15:00? Dan gaat je bestelling dezelfde dag al weg. Vanaf 49,- euro versturen we jouw order bovendien gratis. Je kunt ervoor kiezen om achteraf te betalen via Klarna. Vragen of liever een zakelijke offerte voor led tl verlichting ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@outledtl.nl of bel naar 0512 – 84 54 61. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.