Led TL Buizen

LED TL-buizen zijn een geweldige keuze voor bedrijven en huiseigenaren die hun verlichting willen upgraden. Ze zijn energiezuinig, hebben een lange levensduur en bieden een betere lichtkwaliteit dan traditionele TL-buizen. Bij het kopen van LED TL-buizen is het belangrijk om op verschillende factoren te letten, zoals lichtopbrengst en kleurtemperatuur, om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt.

Led TL Buizen
Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

Led TL Buizen kopen bij OutledTL

LED TL-buizen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden vanwege hun energiezuinigheid en duurzaamheid. Ze bieden een betere lichtkwaliteit dan traditionele TL-buizen en hebben een langere levensduur, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn voor bedrijven en huiseigenaren die hun verlichting willen upgraden.

Wat zijn LED TL-buizen?

LED TL-buizen zijn een type verlichting dat gebruik maakt van lichtgevende diodes (LED’s) om licht te produceren. Ze zijn ontworpen als een vervanging voor traditionele Fluorescentielamp en bieden tal van voordelen ten opzichte van hun voorgangers.

Voordelen van LED TL-buizen

 1. Energiezuinig: LED TL-buizen gebruiken aanzienlijk minder energie dan traditionele TL-buizen. Dit betekent dat u op de lange termijn geld bespaart op uw energierekening.
 2. Langere levensduur: LED TL-buizen gaan veel langer mee dan traditionele TL-buizen. Gemiddeld gaan LED TL-buizen tot wel 50.000 uur mee, terwijl traditionele TL-buizen slechts ongeveer 20.000 uur meegaan. Dit betekent dat u minder vaak hoeft te vervangen en minder kosten maakt.
 3. Betere lichtkwaliteit: LED TL-buizen bieden een betere lichtkwaliteit dan traditionele TL-buizen. Ze hebben een hogere kleurweergave-index (CRI) en produceren een helderder, meer natuurlijk licht.
 4. Geen flikkering: LED TL-buizen hebben geen last van het flikkeren dat vaak wordt geassocieerd met traditionele TL-buizen. Dit kan hoofdpijn en vermoeidheid verminderen, en het algemene comfort van de ruimte verbeteren.
 5. Milieuvriendelijk: LED TL-buizen zijn milieuvriendelijker dan traditionele TL-buizen omdat ze minder energie verbruiken en minder afval produceren. Bovendien bevatten ze geen schadelijke stoffen zoals kwik, wat betekent dat ze veiliger zijn om weg te gooien.

Groot assortiment LED TL buizen bij OutledTL

Bij OutledTL heb je een enorme keuze in LED TL buizen. Je kan zowel wattage, lichtkleur en lengte selecteren om de juiste LED TL buizen te kopen. Voor de lichtsterkte en de wattage vermelden we het equivalent van een halogeen lamp. Wegens de lagere wattage van een LED TL buis, verbruik je veel minder stroom dan bij een reguliere TL buis met tl armatuur.

Maak jij nog gebruik van de oude TL met een TL armatuur ? Dan is het nu tijd om over te stappen op onze LED TL ! Wacht niet tot de originele buizen één voor één kapot gaan, maar bespaar morgen al op je energierekening met onze LED TL en een led armatuur. Het prijsverschil van goedkope TL buizen kan niet op tegen de besparing die LED teweeg brengt. Vervangen door led met een merk LED TL buizen zoals Blinq88 kan een besparing van 60-80% opleveren!

Je duurzame Led TL buis koop je van topkwaliteit bij OutledTL.nl

Een Led TL buis is de duurzamere en energiezuinigere variant van de normale TL buis. Je Led verlichting kan op verschillende plekken geplaatst worden, zoals in je schuur of garage. Een Led TL buis is een aanrader, want je bespaart er tot wel zeventig procent aan energiekosten mee ten opzichte van een normale TL buis in een oude armatuur. De duurzaamheid vind je terug in bepaalde aspecten van de verlichting, waardoor je CO²-uitstoot van je huishouden verminderd wordt en de langere levensduur. Tevens hoef je je tl armatuur hiervoor niet aan te passen: een LED TL past in armaturen met een conventioneel voorschakelapparaat door de starter te vervangen voor led starter.

Waar moet je op letten?

Als je van plan bent om LED TL-buizen te kopen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt voor je verlichtingsbehoeften.

 1. Lichtopbrengst: De lichtopbrengst van LED TL-buizen wordt gemeten in lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder de buis zal zijn. Kies een LED TL-buis met de juiste lichtopbrengst voor je toepassingen.
 2. Kleurtemperatuur: De kleurtemperatuur van LED TL-buizen wordt gemeten in Kelvin. Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe koeler en blauwer het licht zal zijn. Kies een kleurtemperatuur die past bij je persoonlijke voorkeur en toepassing
 3. Lengte: LED buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Meet het armatuur om de juiste lengte te bepalen die je nodig hebt.

Zakelijke LED TL verlichting

Voor steeds meer bedrijven spelen duurzaamheid en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) tegenwoordig een steeds belangrijkere rol. Maar, uiteraard, spelen de initiële kosten ook mee. Een eenmalige investering die zich snel terugverdient, is voor de meeste ondernemers de reden om over de streep te gaan.

Maar wat is de goedkoopste LED TL buis? Kijk hiervoor niet alleen naar de prijs, maar ook naar bijvoorbeeld de aantal branduren en de verschillende wattages. Bij LED wordt dit nog wel eens over het hoofd gezien, maar het verschil in branduren kan 20.000 uur zijn. De prijsrevolutie in LED verlichting en de hoge energieprijzen, maken dit het ideale moment om over te stappen. Want, hoe hoger de energieprijs, hoe sneller de terugverdientijd van LED verlichting zal zijn. OutledTL levert Led TL  aan zowel particulieren en bedrijven. Zeker voor bedrijven is de terugverdientijd momenteel zeer interessant.

TL buis vervangen met TL buis LED

De TL buis LED bestaat al een tijdje, maar nog lang niet alle bedrijven en particulieren hebben het ouderwetse TL armatuur met TL voor de moderne en zuinige TL buis LED vervangen. Deels komt dit omdat er vragen zijn over de soorten led armatuur. Moet deze vervangen worden bij een gewone tl monteren? In sommige gevallen niet.

Maar, per TL LED buis, per armatuur en per situatie kan het verschillen of ombouwen noodzakelijk is. Veel buizen zijn geschikt voor T8 armatuur, maar de starter moet gewisseld worden met een LED starter. Let op: bij meer dan tien LED TL buizen op één stroomgroep kan dit teveel worden voor de led starter. Kortom, het is een technisch product waarin goed advies belangrijk is.

Hoe LED TL buizen te installeren

De installatie is over het algemeen vrij eenvoudig en kan in de meeste gevallen door de consument zelf worden uitgevoerd. Hier zijn de stappen om LED TL lampen te installeren:

 1. Schakel de stroom uit – voordat je begint met de installatie, moet je ervoor zorgen dat de stroom is uitgeschakeld om ongelukken te voorkomen.
 2. Verwijder de traditionele TL lampen – draai de TL lamp voorzichtig los en trek hem uit de armatuur.
 3. Controleer het type armatuur – controleer het type armatuur dat je hebt om te bepalen welk type LED TL buis het beste past.
 4. Installeer de LED TL buis – plaats de TL Led buis in de armatuur en draai hem voorzichtig vast.
 5. Schakel de stroom weer in – zet de stroom weer aan en controleer of de LED TL buis goed werkt.

Hoe kies je de juiste lichtkleur ?

De juiste lamp kun je kiezen door naar je huidige verlichting te kijken. Bij OutledTL.nl kun je kiezen uit meerdere LED TL lampen. Zowel de grootte, als de kleur licht, hoge lichtopbrengst en de Kelvinwaarde kun je zelf kiezen. De lampen hebben verschillende lengtes van 60 cm , 90 cm , 120 cm of 150 cm centimeter. De kleur varieert tussen warm wit licht , neutraal wit en daglicht wit. De Kelvinwaarde bedraagt dientengevolge ofwel 3000K ( warm wit licht ), 4000K ( wit licht ) of 6400K ( daglicht ), waarbij Kelvin staat voor de kleurtemperatuur van de buis. Hoe hoger de Kelvinwaarde des te witter het licht. Zo vind je voor iedere ruimte het perfecte licht.

Is investeren in Led TL verlichting het geld waard?

Led TL buizen zijn duurder dan de gewone TL buizen. Houd er echter rekening mee dat de Led variant vele malen langer mee gaat dan de standaard gewone TL buis. Op de lange termijn bespaar je dus onderhoudskosten en eventuele huurkosten. Daarnaast bespaar je kosten op je energierekening door het energiezuinig verbruik van de Led lamp. Je eenmalige duurdere investering verdien je daarom al binnen een á twee jaar terug.

Zuinig doch sterke verlichting

Led TL verlichting zal minder energie verbruiken dan de traditionele TL verlichting of gloeilampen. Het energieverbruik bij lampen bestaat uit de productie van licht en de productie van warmte. Bij Led TL buizen wordt 95 procent maar liefst gebruikt om de kamer te verlichten, terwijl slechts vijf procent verloren gaat aan warmte. Eveneens verbruikt de Led TL buis minder stroom dan andere lampen. Wanneer je dezelfde lichtintensiteit in een bepaalde ruimte wil behouden, dan kunt je een Led TL lamp met een minder vermogen aan aantal Watt pakken dan wanneer je een gloeilamp had gekozen. Hoe minder stroom je gebruikt, hoe lager je energierekening.

De Led TL lampen van Outled TL blinken niet alleen uit in kwaliteit, aangezien alleen lampen van topmerken zoals Philips en Samsung aangeboden worden. De Led buizen zijn ook nog eens duurzaam en energiezuinig met meer lichtopbrengst . Het gebruik van een Led TL buis in je huis zal je ecologische voetafdruk verlagen, omdat je CO² uitstoot minder zal worden door de gunstige eigenschappen die de lamp heeft. Tevens zal de lamp minder stroom verbruiken. Een Led lamp wordt namelijk maar aan een kant verlicht in plaats van helemaal rondom, zoals bij traditionele TL verlichting. Die eenzijdige verlichting gaat echter niet ten koste van de lichtintensiteit. Hierdoor geeft een Led TL buis vaak eenzelfde kwaliteit aan licht met een lager vermogen in Watt dan bijvoorbeeld een gloeilamp of normale TL lamp.

Minder stroom nodig

Een Led lamp heeft minder stroom nodig dan een gloeilamp of TL verlichting. Bij een Led lamp wordt omgerekend 95 procent van de energie gebruikt voor licht en maar vijf procent voor warmte. Dit is bij een fluorescentielamp wel anders. Hierbij liggen de verhoudingen bijna omgekeerd. Kiezen voor Led verlichting kan je dus minder stroomkosten per maand opleveren.

Offerte nodig?

Wanneer je al jouw gewone tl verlichting voor LED TL verlichting gaat vervangen, dan wil je een goede prijs en een betrouwbare partner. Wij maken graag kennis en brengen daarna een offerte TL lampen uit. We kunnen hier, door ons grote assortiment, vrijwel alle type lampen in meenemen. Met een offerte voor LED TL verlichting opvragen, weet je precies wat de kosten zijn. Indien gewenst kunnen we een berekening van de energiebesparing en geschatte terugverdientijd maken. Meer weten over een TL Lamp, een LED armatuur? Vraag vandaag nog jouw offerte op, plaats een eerste bestelling om onze producten zelf te ervaren.

Vrijblijvend advies

LED buizen met led starter kopen is makkelijk, zeker met onze uitgebreide informatie die bij ieder product staat. Lees dit goed door, zo weet je wat je nodig hebt. Voor het bestellen en plaatsen van enkele buizen met led starter zal dit relatief makkelijk zijn, maar neem bij vragen alsnog gerust contact op. Voor bedrijven, zoals voor Led panelen in kantoren, of heel veel LED TL verlichting kopen voor in een industriehal of fabriek, is de installatie van de Led TL buis een stuk complexer. Maar, maak je geen zorgen, wij kennen onze producten goed en geven er graag advies in. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Indien gewenst, werken we jouw wensen uit in een offerte.

Waarom jouw TL buis LED bij OutledTL kopen?

OutledTL is specialist in LED TL verlichting. Je ziet dit terug aan de zeer uitgebreide informatie op onze site. Wij staan 100% achter onze producten en merken. Met dit arsenaal aan energiebesparende ledverlichting dragen wij graag ons steentje bij aan de energietransitie. Wij doen dit door alle soorten LED aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast is onze service en klantvriendelijkheid zeer hoog. Maar liefst 97% van onze klanten beoordeeld ons met 4 of 5 sterren! Vragen? aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.

Kunnen led tl buizen in een gewoon tl armatuur?

Het ombouwen van het TL armatuur is niet noodzakelijk! Bij professioneel | Zakelijk gebruik wel aanbevolen om de ballast te verwijderen . De TL buizen kunnen dus één-op-één vervangen worden door led tl buizen! mits het TL armatuur een starter heeft. Een conventionele TL buis, bestaande TL buizen en een oude TL Lampen vervangen voor nieuwe LED buizen is een goed idee!

Kunnen led tl buizen in een gewoon tl armatuur zonder starter?

Heeft uw tl armatuur geen starter ? Dan heeft u een hoogfrequent armatuur en zal het armatuur omgebouwd moeten worden voor LED. Hierdoor vervalt het CE Keurmerk en is het raadzamer en meestal goedkoper om een led tl armatuur aan te schaffen.