150CM

Wanneer het gaat om het verlichten van grote ruimtes zoals magazijnen, werkplaatsen, scholen of kantoren, zijn LED TL Buizen van 150 cm een ​​uitstekende keuze. Deze buizen zijn niet alleen energiezuinig, maar ook gemakkelijk te installeren en gaan lang mee. LED TL-buizen 150 cm zijn een energiezuinige, duurzame en efficiënte vervanging voor traditionele TL-verlichting. De technologie achter LED TL buizen 150 cm biedt vele voordelen, waaronder energiebesparing, kostenbesparing, betere verlichting en een lange levensduur.

Blog-Wanneer-kies-je voor-welke-afmetingen-LED-TL
Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten

Alles wat je moet weten over Led TL buizen 150cm

Traditionele TL buizen lichten helemaal rondom op, terwijl een Led TL buis slechts aan een kant licht geeft. Als gevolg hiervan verbruikt een Led buis minder stroom dan een normale TL buis. De eenzijdige verlichting heeft verder geen invloed op de lichthoeveelheid op een oppervlakte. Een bijkomend voordeel van een Led TL buis is dat deze op een lager wattage werkzaam is dan gloeilampen of de standaard TL buis. Dit houdt in dat wanneer je kiest voor Led tl verlichting je minimaal vijftig procent van de stroomkosten op je energierekening kunt besparen.

Wat zijn led TL buizen 150cm?

Led TL buizen 150cm zijn buizen die de traditionele TL buizen vervangen. Ze worden gebruikt voor algemene verlichting en zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, lichtsterktes en wattages. Het belangrijkste voordeel van led TL buizen 150cm ten opzichte van traditionele TL buizen is dat ze veel energiezuiniger zijn. Ze verbruiken tot wel 60% minder energie en gaan veel langer mee.

Voordelen van led TL buizen 150cm

  • Energiezuinig: led TL buizen 150cm verbruiken veel minder energie dan traditionele TL buizen, waardoor je flink kunt besparen op je energierekening.
  • Lange levensduur: led TL buizen 150cm gaan veel langer mee dan traditionele TL buizen. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd en moeite omdat ze minder vaak vervangen hoeven te worden.
  • Milieuvriendelijk: door het lage energieverbruik en de lange levensduur zijn led TL buizen 150cm veel beter voor het milieu dan traditionele TL buizen.
  • Heldere en natuurlijke verlichting: led TL buizen 150cm bieden een helder en natuurlijk licht, wat zorgt voor een prettige werkomgeving en een betere concentratie.
  • Geen opwarmtijd: led TL buizen 150cm hebben geen opwarmtijd nodig, waardoor ze direct op volle sterkte branden als je ze inschakelt.

Waar kun je led TL buizen 150cm gebruiken?

Led TL buizen 150cm zijn geschikt voor veel verschillende ruimtes, waaronder kantoren, magazijnen, winkels en bedrijfspanden. Je kunt ze gebruiken als algemene verlichting, maar ook voor specifieke doeleinden zoals werkplekverlichting of verlichting van producten in een winkel.

Welke kleurtemperatuur moet je kiezen?

Led TL buizen 150cm zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, variërend van warm wit tot daglicht. De juiste kleurtemperatuur hangt af van de ruimte waarin je de buizen wilt gebruiken. Over het algemeen geldt dat warm witte verlichting geschikt is voor ruimtes waarin een gezellige sfeer gewenst is, terwijl daglichtverlichting geschikt is voor ruimtes waarin veel daglicht binnenkomt en waarin helder licht gewenst is.

Hoe kun je led TL buizen 150cm installeren?

Het installeren van led TL buizen 150cm is eenvoudig en kan zonder professionele hulp worden gedaan. Je hebt alleen een starter nodig die je in de armatuur plaatst en vervolgens kun je de led TL buis erin klikken. Het is belangrijk om eerst de stroom uit te schakelen voordat je de buizen gaat installeren. Het is ook belangrijk om te controleren of de armatuur geschikt is voor led TL buizen 150cm.

Waar moet je op letten bij het kopen van led TL buizen 150cm?

Bij het kopen van led TL buizen 150cm zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste is het belangrijk om de juiste lengte te kiezen, namelijk 150cm. Daarnaast moet je letten op de kleurtemperatuur en lichtsterkte die je nodig hebt voor de ruimte waarin je de buizen wilt gebruiken. Ook is het belangrijk om te letten op het aantal watt dat de buizen verbruiken, omdat dit van invloed is op de energiebesparing.

Hoe onderhoud je led TL buizen 150cm?

Led TL buizen 150cm hebben weinig onderhoud nodig, maar het is wel belangrijk om ze regelmatig schoon te maken. Stof en vuil kunnen namelijk de lichtopbrengst verminderen. Je kunt de buizen schoonmaken met een zachte doek en eventueel een mild reinigingsmiddel. Zorg er wel voor dat je de stroom uitschakelt voordat je de buizen gaat schoonmaken.

LED TL buizen 150 cm in een conventioneel armatuur?

Het is niet ingewikkeld om een LED TL buis in een conventioneel armatuur te plaatsen. Je verwijdert de starter in het armatuur en vervangt deze door een speciale LED starter. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van het plaatsen van de Led TL 150 cm. Heb je een conventioneel armatuur zonder starter, dan betreft het een zogenaamd hoogfrequent TL armatuur. Hierbij dient de ballast verwijderd te worden en de bedrading dient volgens een bepaald schema te worden aangesloten. Je kunt overwegen dit te volgen of toch een LED TL armatuur 150 cm aan te schaffen.

Duurzame verlichting

We leven in een tijd waarin verduurzaming steeds meer voorkomt en ook gestimuleerd wordt door de overheid. Anno 2022 willen mensen toch steeds meer moeite doen om een circulaire economie te realiseren. Duurzaamheid begint in het eigen huis met afval scheiden, maar ook door te kiezen voor duurzame verlichting in je woning. Led TL buizen voldoen aan de duurzaamheidseisen, want ze zorgen ervoor dat het energielabel van je woning laag blijft. Tevens is het investeren in Led verlichting een van de goedkoopste manieren om te verduurzamen. Het gebruik van een buis verlaagt namelijk eveneens de CO²-uitstoot door de gunstige karaktereigenschappen die dit type verlichting bezit.

Hoge kwaliteit, lage prijzen

Led TL buizen verbruiken minder licht dan een standaard TL buis. Dit komt, omdat dit type lampen aan een kant oplichten in plaats van helemaal rond. De lichthoeveelheid op een bepaald oppervlakte blijft echter even sterk als bij dat van een normale TL buis. Led verlichting hoeft hierbij echter minder stroom te gebruiken; het wattage van een Led TL buis ligt lager met dezelfde lichtintensiteit. Vind je de lichtopbrengst nog aan de lage kant, dan kun je altijd kiezen voor Led TL Buizen die een nog hogere lichtopbrengst / lumen hebben. Een Led TL buis zal in ieder geval minder stroom verbruiken dan een gloeilamp of normale TL buis, waardoor je per maand een goedkopere energiefactuur zult ontvangen.

Een kwalitatieve LED buis koop je bij Outled TL

Een led tl buis die je bij Outled TL kunt kopen, is de lamp van 150 centimeter. Bij deze lengte horen drie verschillende lichtkleuren waaruit je de keuze hebt. Hierdoor kun je altijd het perfecte licht voor elke ruimte vinden. In ons assortiment vind je die drie verschillende lichtkleuren: 3000 K, 4000 K of 6400 K. Hierbij geldt dat hoe hoger de Kelvinwaarde is, hoe witter het licht is dat uitgestraald wordt. De Led TL buizen staan bekend om hun energiezuinige karakter: een lamp van 150 centimeter verbruikt maar tussen de 20 en 22 Watt.

Bij ons heb je een ruime keuze op het gebied van LED TL . Denk aan verschillende kleuren en lichtsterktes. Misschien weet je al precies welke LED TL buizen je nodig hebt. Interesse gekregen led tl verlichting van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.