60CM

LED TL Buis 60 CM nodig? Dan zit je hier goed! Een van de led TL buizen die je bij Outled TL vindt, zijn de Led TL buizen van 60 centimeter.

LED TL buizen van 60 cm zijn een populaire keuze geworden voor zowel thuis als zakelijke toepassingen vanwege hun energie-efficiëntie en duurzaamheid. Maar voordat je er een koopt, zijn er enkele dingen die je moet weten. In onderstaand bespreken we alles wat je moet weten over LED TL buizen van 60 cm, inclusief hun voordelen, hoe je ze kunt installeren en waar je op moet letten bij het kopen van een LED TL buis van 60 cm.

60CM
Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Led TL buizen 60 cm van outled TL

Een van de led TL buizen die je bij Outled TL vindt, zijn de Led TL buizen van 60 centimeter . De buizen zijn beschikbaar in drie verschillende tinten, zodat je voor iedere ruimte het perfecte licht zult vinden. Led TL armaturen met buizen staan bekend om hun lage energieverbruik. De led TL Buizen 60 cm verbruiken maar 10 Watt, waardoor ze erg duurzaam in hun gebruik zijn. Een Led TL buis is ideaal voor in kantoorruimtes, keukens, winkelpanden en garages.

Duurzame LED verlichting kopen

Producten kiezen die milieuvriendelijk zijn is steeds meer van belang. Veel huishoudens integreren al allerlei methodes om het milieu minder te belasten, zoals het recyclen en het vermijden van plastic. Alle kleine veranderingen die je in het dagelijks leven maakt kan er al voor zorgen dat je , je  ecologische voetafdruk verminderd. Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke verlichting voor in je woning, dan zijn de led TL 60 cm de uitstekende keuze. Het gebruik van een led TL buis vermindert namelijk de hoeveelheid CO2 die uw woning zal uitstoten. Dit heeft te maken met allerlei verschillende karaktereigenschappen die led TL bezit.

Led TL Buizen 60 CM – Zuinig energieverbruik

Een led buis zal veel minder energie besteden dan de klassieke TL– of gloeilampen. Het energieverbruik van een lamp wordt verdeeld in licht en in warmte. Bij een led TL buis wordt maar liefst 95% gebruikt om licht te produceren en maar 5% wordt verbruikt in warmte. Deze percentages zijn een stuk anders als je kijkt naar fluorescentielampen. Deze verbruiken namelijk 95% in warmte en alleen 5% in licht. Duidelijk een groot verschil. Daarnaast verbruikt een led TL buis een stuk minder stroom dan de fluorescentielamp. Als je wenst om dezelfde lichtintensiteit te behouden, kun je de traditionele lamp die normaal functioneert met 84 Watt, kan al worden vervangen door een led TL buis die maar 36 Watt verbruikt. Hoe minder energie je gebruikt, hoe lager je energierekeningen aan het eind van de maand zijn.

Ons productaanbod met de goedkoopste Led TL Buis

TL verlichting is ook vandaag de dag onverminderd populair. Toch hebben TL lampen in de loop der jaren wel veel ontwikkelingen doorgemaakt. Zo kan men nu voor de milieuvriendelijke variant Led TL kiezen en ook voor de TL buissoorten T5 en TL-D. Het verschil tussen deze TL lampen? Dat zit vooral in het gebruik en het formaat. Daarom is het altijd raadzaam om eerst te bepalen voor welke ruimte u TL verlichting wilt gaan gebruiken. Daarnaast is ook de keuze voor de lichtkleur van belang. De lichtopbrengst van onze led TL Buis 60 cm is gelijk of zelfs iets meer dan uw traditionele TL.

Naast de afmetingen en uitvoeringsopties – enkelvoudig of dubbel – is ook de kleurkeuze van belang bij uw aanschaf van de led TL 60 cm buizen. Ook hierin kunt u bij ons te kust en te keur. Warm wit is bijvoorbeeld een veel gekozen lichtkleur maar we bieden ook neutraal wit en daglicht wit:

  • led TL Buis 60 cm Lichtkleur – warm wit  –  3000K
  • led TL Buis 60 cm Lichtkleur – neutraal wit  –  4000K
  • led TL Buis 60 cm Lichtkleur – daglicht wit  –  6400K

Hoe LED TL buizen van 60 cm te installeren

LED TL buizen van 60 cm zijn relatief eenvoudig te installeren. Hieronder vind je een stapsgewijze handleiding om je op weg te helpen:

Stap 1: Schakel de stroom uit

Voordat je begint met het installeren van de LED TL buis van 60 cm, moet je de stroom uitschakelen.

Stap 2: Verwijder de oude TL buis

Verwijder de oude TL buis door voorzichtig de uiteinden uit de fittingen te trekken en de buis naar beneden te halen.

Stap 3: Verwijder de starter (indien aanwezig)

Als de armatuur een starter heeft, moet deze worden verwijderd voordat de LED TL buis van 60 cm kan worden geïnstalleerd. De starter wordt meestal gevonden aan de zijkant van de armatuur en kan worden verwijderd door deze voorzichtig uit te trekken.

Opmerking: niet alle armaturen hebben een starter. Als je niet zeker weet of jouw armatuur een starter heeft, raadpleeg dan de handleiding of een professional.

Stap 4: Controleer het type fitting

Controleer het type fitting van de armatuur om er zeker van te zijn dat je de juiste LED TL buis van 60 cm kiest.

Stap 5: Plaats de LED TL buis van 60 cm

Plaats de LED TL buis van 60 cm in de fittingen en duw deze voorzichtig omhoog totdat deze vastklikt.

Stap 6: Schakel de stroom weer in

Schakel de stroom weer in om te controleren of de LED TL buis van 60 cm correct is geïnstalleerd en werkt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een LED TL buis van 60 cm

Bij het kopen van een LED TL buis van 60 cm zijn er enkele belangrijke factoren waar je op moet letten. Hieronder vind je enkele van de belangrijkste factoren:

Lichtopbrengst

Controleer de lichtopbrengst van de LED TL buis van 60 cm om er zeker van te zijn dat deze voldoende licht produceert voor de gewenste toepassing.

Kleurtemperatuur

LED TL buizen van 60 cm zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen. Kies de juiste kleurtemperatuur voor de gewenste sfeer en toepassing.

Garantie

Controleer de garantievoorwaarden van de LED TL buis van 60 cm om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan jouw verwachtingen.

Conclusie

LED TL buizen van 60 cm zijn een uitstekend alternatief voor traditionele TL buizen vanwege hun energie-efficiëntie, lange levensduur, hoge lichtkwaliteit en directe aan/uit-functie. Ze zijn ook eenvoudig te installeren. Bij het kopen van een LED TL buis van 60 cm moet je letten op de lichtopbrengst, kleurtemperatuur en garantievoorwaarden. Door deze factoren in overweging te nemen, kun je de beste LED TL buis van 60 cm voor jouw toepassing kiezen.

Interesse gekregen LED TL verlichting van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led TL verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.