150CM

In deze tijd waarin duurzaamheid en energiebesparing steeds belangrijker worden, is het vanzelfsprekend dat we ook kijken naar onze verlichting. De T5 LED Armatuur 150 cm is een perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar efficiënte, duurzame en kostenbesparende verlichting.

150CM
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Led T5 armaturen vind je bij Outled TL van 120 en 150 centimeter. Deze zeer goede armaturen van het merk Blinq88 vind je in ons assortiment in 4000 K en 6000 K, wat staat voor neutraal wit respectievelijk daglicht wit wat betreft de lichtkleur van de lamp. Door de grote lengte van de lamp van 150 centimeter zijn deze armaturen vooral te gebruiken in drukkerijen, fabrieken, gezondheidsinstellingen, kantoren, kapsalons, keukens, magazijn, laboratoria, scholen en winkels. T5 staat voor de diameter die de Led T5 buis kan hebben. Deze ligt rond de 1.5 centimeter oftewel 5 inch. Het is de nieuwere uitvoering van de T8, waardoor de T5 over het algemeen nog duurzamer en energiezuiniger is dan zijn voorganger.

Wat is een T5 LED Armatuur 150 cm?

Een T5 LED Armatuur 150 cm is een speciale verlichtingsarmatuur die gebruik maakt van LED-technologie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een T5-buis die voorzien is van LED-lampjes. Deze lampjes zorgen voor een heldere en efficiënte verlichting van jouw ruimte. Het grote voordeel van de T5 LED Armatuur 150 cm is dat deze veel minder energie verbruikt dan traditionele verlichting. Hierdoor bespaar je niet alleen geld op jouw energierekening, maar draag je ook bij aan een beter milieu.

Voordelen van de T5 LED Armatuur 150 cm

De T5 LED Armatuur 150 cm biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele verlichting. Enkele van deze voordelen zijn:

 • Energiezuinig: De T5 LED Armatuur 150 cm verbruikt veel minder energie dan traditionele verlichting, waardoor je bespaart op jouw energiekosten.
 • Langere levensduur: De LED-lampjes in de T5 LED Armatuur 150 cm gaan veel langer mee dan traditionele lampen. Hierdoor hoef je minder vaak de lampen te vervangen en bespaar je op onderhoudskosten.
 • Heldere en efficiënte verlichting: De T5 LED Armatuur 150 cm zorgt voor een heldere en efficiënte verlichting van jouw ruimte. Hierdoor wordt jouw ruimte optimaal verlicht en bespaar je op energiekosten.
 • Milieuvriendelijk: Doordat de T5 LED Armatuur 150 cm veel minder energie verbruikt dan traditionele verlichting, draag je bij aan een beter milieu. Ook is de T5 LED Armatuur 150 cm volledig recyclebaar.

Toepassingsmogelijkheden van de T5 LED Armatuur 150 cm

De T5 LED Armatuur 150 cm is geschikt voor verschillende toepassingsmogelijkheden. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Kantoren: De T5 LED Armatuur 150 cm is zeer geschikt voor kantoren. Door de heldere en efficiënte verlichting wordt de werkruimte optimaal verlicht, waardoor medewerkers prettiger kunnen werken.
 • Magazijnen: Ook in magazijnen is de T5 LED Armatuur 150 cm een goede keuze. De heldere en efficiënte verlichting zorgt voor een veilige en overzichtelijke werkomgeving.
 • Werkplaatsen: Werkplaatsen hebben vaak behoefte aan heldere verlichting voor het uitvoeren van precisiewerk. De T5 LED Armatuur 150 cm biedt hiervoor de perfecte oplossing.
 • Scholen: Op scholen is het belangrijk om een goede leeromgeving te creëren. De T5 LED Armatuur 150 cm zorgt voor een heldere en efficiënte verlichting van de klaslokalen, waardoor leerlingen zich beter kunnen concentreren.

Installatie van de T5 LED Armatuur 150 cm

De T5 LED Armatuur 150 cm is eenvoudig te installeren. Volg hiervoor onderstaande stappen:

 1. Schakel de stroom uit.
 2. Verwijder de oude verlichting.
 3. Plaats de T5 LED Armatuur 150 cm op de gewenste locatie.
 4. Sluit de T5 LED Armatuur 150 cm aan op de stroom.
 5. Schakel de stroom weer in en controleer of de verlichting werkt.

Veelgestelde vragen over de T5 LED Armatuur 150 cm

Hieronder vind je enkele veelgestelde vragen over de T5 LED Armatuur 150 cm:

 • Wat is de levensduur van de LED-lampjes in de T5 LED Armatuur 150 cm? De LED-lampjes in de T5 LED Armatuur 150 cm hebben een levensduur van gemiddeld 50.000 branduren.
 • Is de T5 LED Armatuur 150 cm dimbaar? Ja, de T5 LED Armatuur 150 cm is dimbaar. Hierdoor kun je de verlichting aanpassen aan jouw wensen en behoeften.
 • Zijn er verschillende kleurtemperaturen beschikbaar voor de T5 LED Armatuur 150 cm? Ja, de T5 LED Armatuur 150 cm is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waaronder warm wit, neutraal wit en koud wit.

Conclusie

De T5 LED Armatuur 150 cm is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar efficiënte, duurzame en kostenbesparende verlichting. De voordelen van de T5 LED Armatuur 150 cm zijn onder andere de energiezuinigheid, lange levensduur, heldere en efficiënte verlichting en milieuvriendelijkheid. Bovendien is de T5 LED Armatuur 150 cm eenvoudig te installeren en geschikt voor verschillende toepassingsmogelijkheden, zoals kantoren, magazijnen, werkplaatsen en scholen. Kortom, de T5 LED Armatuur 150 cm is een slimme en duurzame verlichtingsoplossing voor iedereen die waarde hecht aan efficiëntie en duurzaamheid

Haal meer uit je armatuur

Naast de Led T5 armaturen van 150 centimeter verkoopt Outled TL ook bijbehorende accessoires voor je armaturen. Je kunt bijvoorbeeld ook meerdere kabels in ons assortiment terugvinden. We hebben kabels van 30 centimeter, 50 centimeter, 100 centimeter, 120 centimeter en 150 centimeter. Met de kabels kun je de armatuur met een andere armatuur verbinden. Tevens bieden we je stekkers aan om je armatuur direct op het stopcontact aan te sluiten. Hierdoor hoef je niet langer met kroonsteentjes en lasdozen te werken.