Gratis_verzenden_logo_outledTL.nlGratis verzending vanaf 49,-

Prima_logo Achteraf betalen met Klarna

 

Over ons

Outledtl is een sterke online speler van duurzame led verlichting voor zowel de particulier als de zakelijke markt en streeft naar een 100% klanttevredenheid.

Missie, visie en kernwaarden van OutledTL.nl

Wij voelen ons hierbij maatschappelijk betrokken en richten ons voortdurend op de bevordering van duurzaamheid. 

De energiezuinige verlichtingsoplossingen van OutledTL.nl dragen namelijk bij aan energiebesparing binnen zowel de particuliere markt als binnen bedrijven, instellingen en overheden. 

Bovendien vormen transparantie, eerlijkheid, kwaliteit en onafhankelijkheid de essentie van onze bedrijfsvoering.

Bij ons zijn zowel het productaanbod alsook het advies dat wij u geven volledig gericht op onze kernpunten. Dit betekent dat u bij ons uitsluitend producten vindt van gerenommeerde A-merken die bekend staan om hun hoge mate van kwaliteit.

Led_tl_verlichting_over_ons
Over_ons_pagina_afbeelding_led_spots

Wie zijn wij?

Outledtl is een sterke online speler van duurzame led verlichting voor zowel de particulier als de zakelijke markt en streeft naar een 100% klanttevredenheid. Er wordt professioneel advies gegeven op al uw vragen over Led verlichting en we maken graag een lichtplan op maat.

OutledTL.nl is een jong dynamisch bedrijf dat medio 2013 is opgestart door Robert Jan Bosma die inmiddels een ruime ervaring heeft opgebouwd in Led verlichting.

Hoe begon het allemaal?

Outledtl.nl werd in 2013 opgestart door Robert jan Bosma. 

Het begon allemaal met een aantal advertenties van led spots op marktplaats en al snel werd duidelijk dat er veel vraag was naar energiezuinige led verlichting. Door de enorme vraag en de weinige aanbieders op marktplaats en een inmiddels  ruimere aanbod ontstond het idee om een webshop te bouwen om zo nog meer kwalitatieve led  aan de klant te verkopen.

Het assortiment groeide en de bestellingen namen toe waardoor de zolderkamer en garage niet langer geschikt waren als magazijn en werd er in 2016 besloten om te verhuizen naar een bedrijfspand aan de Hemmen te drachten. Waar we ons in het begin alleen nog bezig hielden met de verkoop aan particulieren , maar Led verlichting voortdurend in beweging is , en constant worden er nieuwe dingen ontdekt en geproduceerd besloten we in 2019 ook om milieuvriendelijke en kwalitatieve led verlichting te gaan verkopen aan bedrijven , scholen en instellingen. De webshop groeide naar meer dan 600 producten en om verder te kunnen groeien besloten we te verhuizen naar een groter pand aan de Richterlaan te drachten.

Vanaf 2021 verkopen we niet alleen meer in Nederland maar ook in Belgie , Frankrijk en Duitsland . De vraag naar zakelijke led verlichting is in de corona periode enorm toegenomen en het assortiment heeft inmiddels meer dan 800 producten. Nu 2022 de energie prijzen explosief zijn gestegen we meer zakelijke verlichting verkopen die veel volume en ruimte in beslag nemen! en we de voorraden hoog moeten houden i.v.m. grondstof tekorten en langere levertijden hebben we besloten om alle volume producten op een centraal magazijn van 2500m2 te plaatsen. Vanaf hier wordt ook het logistiek voor inkoop en verkoop geregel

Directeur_outledtl.nl

Ons geweldig team

Directeur_outledtl.nl

Robert - Jan

Eigenaar
Op kantoor is Robert - Jan verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Marjan

Boekhouding
Marjan_over_ons
Marjan is verantwoordelijk voor de boekhouding
Jay_over_ons_pagina

Jay

Website specialist
Jay is verantwoordelijk voor het content en de fotografie op de website.
wie-zijn-wij-over-ons-Job

Job

Technisch specialist
Technische ondersteuning en behandelt al je technische vragen en maakt lichtplannen op maat.
Alles was netjes ingepakt en snel geleverd. Ik had nog een e-mailtje gestuurd met een vraag over de led verlichting en kreeg een snel en duidelijk antwoord
Wietze
Jubbega
De duidelijkheid van de site, de vlotte verwerking e dd correspondentie betreffende de verwerking. Klasse
Astrid
Heerhugowaard
Gratis verzending vanaf 49,-

Op alle orders boven de €49,-

30 dagen bedenktijd

Retourneren binnen 30 dagen

Trusted shops gecertificeerd

Kopersbescherming tot € 2.500,-

Achteraf betalen mogelijk

PayPal / MasterCard / Visa / Klarna / Ideal