9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Zoek een Lichtkleur
IP-Waarde - Waar te plaatsen
Zaagmaat & Inbouwdiepte Maximaal
Kleur armatuur led spots
Wattage / Vervangt Halogeen

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Led Inbouwspots

OutledTL Led Spot Jens -  inbouwspot  - Wit - Modern Design
Stukprijs: €4,95 / €4,95

Op zoek naar dimbare inbouwspotjes ?

 

Voor dimbare LED verlichting hebben wij diverse mogelijkheden. Bij veel LED spots is er de optie om te kiezen voor een dimbare spot. Deze informatie is te vinden onder de specificaties van de LED spots. Niet alle spots zijn dimbaar, let daarom goed op de LED spots specificaties bij de aanschaf.

Dimbare LED spots voor sfeer in huis

Met het gebruik van dimbare LED inbouwspots, kan met een dimmer zelf de intensiteit en sfeer bepaald worden van de verlichting. Bijvoorbeeld helder en goed licht voor ‘s ochtends en zacht en sfeervol licht voor ‘s avonds. Een dimbare LED inbouwspot is daarom ideaal voor het juiste licht voor elke situatie.

De voordelen van dimbare LED inbouwspots

Dimbare LED inbouwspots hebben vele voordelen! Deze LED spots hebben een lange levensduur en de dimbare functie zorgt voor sfeervol licht in huis. De dimbare LED spots zijn geschikt voor elke ruimte in huis zoals bijvoorbeeld de badkamer, keuken, woonkamer en zelfs op plekken met weinig inbouwdiepte. Daarnaast kunnen onze dimbare LED inbouwspots tot ongeveer 90% op de energiekosten besparen. Deze spots hebben lagere onderhoudskosten en zijn ook nog eens milieuvriendelijk.

Vragen over de dimbare LED inbouwspots?

Hebt u nog vragen of weet u niet precies welke dimbare LED inbouwspots u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op per mail of telefoon,  wij adviseren u graag!

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »