9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Zoek een Lichtkleur
IP-Waarde - Waar te plaatsen
Zaagmaat & Inbouwdiepte Maximaal
Kleur armatuur led spots
Wattage / Vervangt Halogeen

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Led inbouwspots lage inbouwdiepte

Blinq88 LED DIMMER TRAILING EDGE 3-200W
€29,75 €19,75
OutledTL Led Spot Jens -  inbouwspot  - Wit - Modern Design
Stukprijs: €4,95 / €4,95
 
 

LED inbouwspots met lage inbouwdiepte

 

Als je een laag plafond hebt, dan is het moeilijk om LED-spots in te bouwen. Voor de meeste LED-inbouwspots heb je namelijk een aantal centimeter ruimte nodig. Zonde, want LED inbouwspots hebben een strakke en mooie uitstraling. Ze doen je woning meteen een stuk moderner en luxer ogen. Gelukkig hebben we bij OutledTL.nl een oplossing gevonden voor klanten met een lager plafond, namelijk LED inbouwspots met lage inbouwdiepte! Zo kun je ook jouw woning met verlaagd plafond voorzien van de mooiste verlichting!

LED inbouwspots met lage inbouwdiepte zijn al verkrijgbaar vanaf 25mm

Ben jij op zoek naar LED inbouwspots met lage inbouwdiepte? Dan is het goed om te weten dat wij LED inbouwspots met een diepte van 25mm hebben! Die inbouwspots zijn dusdanig smal dat ze geschikt zijn voor ieder plafond. Daardoor hoef jij je over de inbouwdiepte dus helemaal geen zorgen meer te maken. Uiteraard kun je ook met deze inbouwspots de kwaliteit verwachten die je van OutledTL.nl gewend bent! Dat terwijl je in ons assortiment al inbouwspots voor minder dan €10 vindt. Daarmee bewijzen we maar weer eens dat je ook met een lager budget prachtige verlichting kunt aanschaffen.

Een ruim assortiment

Ook als je een verlaagd plafond hebt, en dus beperkt bent tot LED inbouwspots met lage inbouwdiepte, wil dat niet zeggen dat je weinig keuze hebt. Bij OutledTL.nl hebben we namelijk een ruim assortiment aan inbouwspots met lage inbouwdiepte. Zo hebben we ook gewoon inbouwspots die je kunt dimmen en/of kantelen. In ons assortiment vind je vast en zeker ook precies de inbouwspots waarnaar jij op zoek bent

Waar moet ik rekening mee houden

 
Bij weinig inbouwruimte is het belangrijk om rekening te houden met de warmte van de verlichting. Normaal gesproken wordt een minimale afstand van 3 centimeter geadviseerd tussen het plafond en het verlaagde plafond. Onze led inbouwspots voor weinig inbouwdiepte zijn extra smal en geven een minimale warmte af zodat ze zeer geschikt zijn om veilig te plaatsen in elk verlaagd plafond. Per led spot staat ook aangegeven wat de benodigde diameter is voor de ruimte in het plafond. 
 
 
Heb je vragen over een van de LED inbouwspots met lage inbouwdiepte of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer!
 
 
 
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »