9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Filter de resultaten:

Zoek een Lichtkleur
welke Lengte?
IP-Waarde - Waar te plaatsen
Kleur armatuur led spots
Wattage / Vervangt Halogeen

Filter op prijs:

Filter de resultaten

Werkplaatsverlichting

Werkplaatsverlichting: wat u moet weten

 

Een werkplaats verlichten is essentieel om te zorgen dat uw werknemers hun werk goed kunnen doen. Toch zijn het bedrieglijk moeilijke plekken om goed te verlichten. Dat komt omdat het een van de weinige verlichtingscategorieën zijn met duidelijke regels die door de ARBO worden bepaald. Als ondernemer moet u dus goed rekening houden met een aantal zaken voordat u de beste werkplaatsverlichting wil aanschaffen.

Hou rekening met de hele werkplaats

Soms is de verleiding groot om alleen de plek te verlichten waar er gewerkt wordt. Dat kan een bureau of een werktafel zijn. Het probleem is dat de ruimte daaromheen donker blijft. Dat is onaangenaam om in te werken en maakt de ruimte somber en onderbelicht. Een ander nadeel is dat het vermoeide ogen veroorzaakt omdat mensen voortdurend opkijken van een lichte werkplek naar een donkere muur. Door verlichting gelijkmatig te verdelen ontstaat er een betere werkomgeving.

Verlichting en imago

Het lijkt misschien een overbodigheid maar mooie en sfeervolle werkplaatsverlichting kan uw bedrijf ook naar klanten toe aantrekkelijk maken. Niemand vindt het prettig om in een ruimte te zitten met verouderde fluorescerende lampen die aan een touwtje hangen. Goede werkplaatsverlichting zorgt ervoor dat uw bedrijf er professioneler uitziet bij bezoekers van uw onderneming.

Flexibele verlichting voor flexibele werkzaamheden

Niet elke werkplaats is hetzelfde en dat betekent dat de verlichting ook per situatie kan verschillen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw gebruik maakt van flexplekken en dat er overal voldoende licht moet zijn. Of heeft iedereen zijn eigen werkplek? Kijk dus goed naar de werkruimte en hoe die is verdeeld om de beste verlichtingslayout te kiezen.

Tot slot: kies voor kwaliteit

Het klinkt misschien als een open deur maar investeer lampen en fittingen van goede kwaliteit om te voorkomen dat uw personeel niet goed kan werken. Goede werkplaatsverlichting verdient zichzelf snel weer terug omdat het bijdraagt aan de productiviteit van uw werknemers. Kijk daarom op onze site voor de beste werkplaatsverlichting voor een aantrekkelijke prijs.

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »