9,6 gebaseerd op 433 klant beoordelingen

Betaalmethoden

 

De volgende betalingsmethodes zijn mogelijk

iDeal (Nederland)

Indien u uw bestelling heeft afgerond, kunt u direct uw betaling met internetbankieren overmaken. Kies hiervoor uw bank en volg de aanwijzingen op het scherm. Uw betaling wordt met iDeal direct en veilig verwerkt
 

Vooruitbetaling (Nederland)

Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar:


Buitenland

Indien uw bestelling gedaan is, kunt u het verschuldigde bedrag overmaken naar (zie factuur): Bij betaling vanuit buitenland dient gebruik gemaakt te worden van het IBAN/BIC-nummer, zodat geen extra kosten voor een buitenland-overboeking gedeeld hoeven worden.

De transferkosten voor het overmaken vanuit het buitenland zijn geheel voor rekening van de klant en niet voor Outledtl.nl
De betaling dient voor verzending te geschieden, aangezien rembours zendingen niet mogelijk zijn naar het buitenland.

PayPal (Wereldwijd)

Een veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen. Koppel uw bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.

Mister Cash 

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas.
De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »