Zaagmaat Ø175-210MM

Downlights geven een rustige en moderne sfeer. Het zijn lichtspotjes die in het plafond bevestigd zijn en enkel naar beneden stralen.

Op zoek naar een milieuvriendelijke en duurzame bron van licht in jouw huis, winkelpand of kantoorruimte? Downlights zijn een ideale oplossing hiervoor. Wij beschikken bij OutledTL over een ruim assortiment aan lichtspots in verschillende zaagmaten.

Led-Downlight-Zaagmaat Ø070-1115MM kopen?
Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Toont alle 18 resultaten

Waarom kiezen voor led downlights Zaagmaat Ø175-210MM

Downlights zijn een veelgebruikte manier om een kamer of ruimte te verlichten. Ze zijn algemeen bekend als een kleinere, meer krachtige bron van licht, die vaak worden gebruikt om specifieke gebieden te benadrukken. Downlights geven een esthetisch aantrekkelijk en subtiel effect aan een ruimte. Ze kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en gebruiken minder energie dan andere verlichting.

Led downlights zijn een van de meest populaire keuzes voor verlichting. Led downlights hebben de neiging om een langere levensduur en betere energie-efficiëntie dan andere soorten verlichting te hebben. Ze zijn ook zeer duurzaam en kunnen worden gebruikt in gebieden met hoge luchtvochtigheid, waardoor ze ideaal zijn voor badkamers en keukens.

Als je ervoor kiest om led downlights te installeren, dan is het belangrijk om de juiste zaagmaat te kiezen. De zaagmaat die je nodig hebt is afhankelijk van de afmetingen van de opening waarin je het wilt monteren. Bij het monteren van led downlights met een zaagmaat van Ø175-210MM, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de maat correct is. Als de maat niet correct is, is het mogelijk dat het niet goed zal passen.

Het is ook belangrijk om de juiste soort led downlights te kiezen. Er zijn verschillende soorten, waaronder inbouw, vlakke, ronde en lineaire downlights. Bij het maken van uw keuze, is het belangrijk om te overwegen welke stijl het beste zal passen bij uw ruimte.

De installatie van uw led downlight is eenvoudig. Maar als je niet zeker bent met wat je doet, is het altijd aan te raden om een vakman in te schakelen. Een vakman zal de installatie snel, veilig en professioneel kunnen uitvoeren.

Als je op zoek bent naar een manier om uw ruimte te verlichten, dan zijn led downlights een goede optie. Ze zijn energie-efficiënt, duurzaam en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. Als je ervoor kiest om led downlights met een zaagmaat van Ø175-210MM te installeren, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste maat en accessoires kiest.

Moderne Downlights

Downlights geven een rustige en moderne sfeer. Het zijn lichtspotjes die in het plafond bevestigd zijn en enkel naar beneden stralen. Downlights beschikken niet over fel licht, waardoor het rustig is voor je ogen. Daarbij zijn downlights een hele duurzame en milieubewuste keuze. Het verbruik van energie is ontzettend laag, waardoor zij heel lang mee zullen gaan. Ook worden de spotjes niet warm en hierdoor zijn de spotjes erg brandveilig.

Zaagmaat 175 tot 210 mm

Ben je op zoek naar spotlights in de zaagmaat 175 tot 210 mm? De zaagmaat staat voor de maat van het lichtspotje dat in het plafond bevestigd wordt. Bij OutledTL ben je aan het juiste adres als het gaat om lichtspotjes in deze zaagmaat, maar hoe kies je een lichtspot die bij jouw ruimte past? Als je op zoek bent naar een lichtspot die meerdere kleurtemperaturen afgeeft, kun je kiezen voor een Tri Color lichtspot. Bij deze lichtspots kun je kiezen uit drie verschillende kleurtemperaturen en heeft een enorm lange levensduur. Een duurzame keuze dus. Is een spotlight met bewegingssensor meer iets voor jou? Deze hebben wij ook in ons assortiment. Na 30 seconden gaat het licht uit wanneer er geen beweging in de ruimte plaatsvindt. Je kunt zelf instellen op welke tijden van de dag het licht aan zal gaan. Een spotlight met een backlight functie geeft op een mooie en zuivere manier licht.

LED Downlights zijn beschikbaar in verschillende lichtkleuren

Zoals warm wit, daglicht wit en koel wit. Afhankelijk van het type ruimte en het doel van het verlichten, kunnen verschillende kleurtemperaturen worden gekozen. Warm wit licht is vriendelijker voor de ogen en is geschikt voor ruimten waar veel wordt gelezen of waar mensen vaak verblijven. Daglicht wit licht is meer energie-efficiënt en geeft meer duidelijkheid waardoor het geschikt is voor ruimten waar veel detailwerk wordt verricht. Koel wit licht is meer geschikt voor ruimtes die moeten worden verlicht om taken te verrichten.