Led Opbouwverlichting

Wanneer het aankomt op het inrichten van een woning of kantoor, is verlichting een belangrijk aspect om rekening mee te houden. Of je nu op zoek bent naar een functionele of decoratieve oplossing, LED opbouwverlichting kan de perfecte keuze zijn. Outledtl.nl biedt een breed assortiment van LED opbouwverlichting aan, bekijk de website voor meer informatie.

Zwarte_plafondlamp_opbouw_outledTL
Show Filters

Resultaat 1–39 van de 195 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–39 van de 195 resultaten wordt getoond

LED opbouwverlichting voor elke ruimte – Outledtl.nl

Opbouwspots zijn een prima alternatief voor inbouwspots, wanneer je deze niet in je woning kunt verwerken. Met het ruime assortiment van opbouwspots en wandlampen bij OutledTL kun jij je huis voorzien van een gezellige sfeer. De meeste led spotjes zijn dimbaar, maar kunnen ook op een normale aan- en uitschakelaar aangesloten worden. Opbouwspotjes worden in ieder geval compleet geleverd, waardoor je zelf geen onderdelen met elkaar hoeft te matchen en deze simpelweg plug and play kunt aansluiten. Sluit de spotjes opbouw aan en je krijgt meteen een nieuwe lichtbeleving in huis.

Toepassingen van LED opbouwverlichting:

  • Kantoren: Het is een perfecte keuze voor kantoren, omdat het zorgt voor een heldere en aangename werkplek. Het is beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen en lichtsterktes, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten werkzaamheden.
  • Winkels: Het kan de aandacht trekken van klanten en producten goed verlichten. Het kan ook helpen om de verkoop te verhogen door de sfeer te verbeteren.
  • Keukens: Het kan de werkruimte goed verlichten en de sfeer in de keuken verbeteren. Het is beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen en lichtsterktes, waardoor het geschikt is voor verschillende soorten activiteiten in de keuken.

Led opbouwspots in allerlei vormen en maten

Op de website kun je in verscheidene vormen en wattages led opbouwspots bestellen, waardoor je voor ieder vertrek de juiste spot vindt. Het hebben van opbouwspotjes heeft meerdere voordelen, waaronder geen permanente gaten in het plafond. Daarnaast hebben led opbouwspots een luxe uitstraling en zijn ze gemakkelijk aan te sluiten. Met kantelbare opbouwspots heb je daarnaast de mogelijkheid om speciale objecten in huis in de spotlights te zetten. Vooral zwarte led opbouwspots zijn erg in de mode tegenwoordig. Je ziet het terug in huizen, maar ook winkels, horeca gelegenheden, hotels en nog meer dingen.

De IP-waarde van opbouw spots

De IP-waarde van de opbouw spots zegt iets over de stof- en waterdichtheid van de spot. Spots van IP44 zijn heel erg waterdicht. Led opbouwspots die je wil gebruiken in badkamer of buitenshuis, dat kan. Deze moeten IP65 hebben. Dat is een opbouwspot, die geschikt is voor vochtige ruimtes. De veiligheid en levensduur van de verlichting gaan anders in vochtige ruimte teniet. Op de IP-waarde moet je daarom altijd bij een aankoop goed letten.

Voordelen LED Opbouwverlichting:

  • Energiezuinig: Het is zeer energiezuinig, wat betekent dat je geld kunt besparen op je energierekening. LED-lampen verbruiken minder energie dan traditionele gloeilampen en gaan ook veel langer mee. Hierdoor hoef je minder vaak uw lampen te vervangen en kun je geld besparen op de lange termijn.
  • Langere levensduur: Het heeft een veel langere levensduur dan traditionele gloeilampen. LED-lampen gaan tot 25 keer langer mee dan gloeilampen, waardoor je minder vaak je lampen hoeft te vervangen. Dit kan je tijd en geld besparen op de lange termijn.
  • Meer controle over de verlichting:  Je hebt meer controle over de verlichting in je ruimte. Je kunt de helderheid van de verlichting aanpassen en de kleurtemperatuur wijzigen om de sfeer van de kamer te veranderen. Dit geeft je meer flexibiliteit en controle over hoe je ruimte eruitziet en voelt.
  • Milieuvriendelijk: Het is een milieuvriendelijke optie voor je ruimte. Deze verlichting gebruikt minder energie en bevat geen giftige stoffen zoals kwik, wat betekent dat het veiliger is voor het milieu. Het verminderen van uw ecologische voetafdruk is een belangrijk aspect van duurzaamheid en hoogwaardige LED opbouwverlichting kan je hierbij helpen.
  • Minder warmteproductie: LED-lampen produceren minder warmte dan traditionele gloeilampen. Hierdoor blijft je ruimte koeler en hoef je airconditioning minder hard te werken. Dit kan je geld besparen op je energierekening en je ecologische voetafdruk verminderen.

Hoe LED Opbouwverlichting uw ruimte kan verbeteren:

Verbeterde sfeer: Met de mogelijkheid om de kleurtemperatuur aan te passen, kun je de sfeer veranderen en uw ruimte verbeteren. Met warmere kleurtemperaturen kun je een gezellige sfeer creëren voor een woonkamer of slaapkamer, terwijl koelere kleurtemperaturen geschikt zijn voor werkruimtes.

Betere verlichting: Het biedt heldere en gelijkmatige verlichting, waardoor je ruimte goed verlicht wordt zonder dat er donkere hoeken ontstaan. Dit kan uw interieur verbeteren en de ruimte functioneler maken.

Meer flexibiliteit: Met de mogelijkheid om de helderheid aan te passen, kun je de verlichting aanpassen aan verschillende activiteiten die in je ruimte plaatsvinden.

Minder onderhoud: Doordat LED-lampen veel langer meegaan dan traditionele gloeilampen, hoef je ze minder vaak te vervangen. Dit bespaart je tijd en geld op de lange termijn, en vermindert ook de hoeveelheid afval die je produceert.

FAQs:

Is LED opbouwverlichting duurder dan traditionele verlichting?

  • Hoewel  LED opbouwverlichting initieel duurder kan zijn dan traditionele verlichting, kun je op de lange termijn geld besparen vanwege de energie-efficiëntie en de langere levensduur van LED-lampen.

Is het moeilijk om LED opbouwverlichting te installeren?

  • LED opbouwverlichting is gemakkelijk te installeren en vereist geen professionele installatie. Je kunt het eenvoudig zelf doen met behulp van de bijgeleverde instructies.