Mi-light

Led spots (GU10 RGB+CCT n anders) bieden veel voordelen. Bij OutledTL bieden we u diverse spots van goede kwaliteit. Led spots zijn duurzaam en daardoor goed voor het milieu.

Mi-light
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Mi light spot: veelzijdig en betaalbaar

De Mi light Led Spot is een veelzijdige en betaalbare LED spot die gebruikt kan worden in een verscheidenheid van omgevingen. Met zijn inbouwmaten van Ø108mm is deze spot perfect voor gebruik in systeemplafonds of verlaagde plafonds. De lichthoek van 120 graden zorgt ervoor dat het licht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor de spot ideaal is voor gebruik in ruimtes waar gelijkmatige verlichting gewenst is. Het lage verbruik en de lage aanschafprijs maken de Mi light spot een aantrekkelijke optie voor wie op energiekosten wil besparen. Met de bijgeleverde Mi light led controller van OutledTL kun je alle gewenste kleuren instellen, waardoor je gemakkelijk de perfecte sfeer creëert voor elke omgeving.

Verschillende sferen creëren met de Mi light controller

Mi light spot is een type LED-downlight dat kan worden bediend met een Mi ligt controller, of smartphone. Met de Mi light dimmer kun je verschillende lichteffecten creëren die passen bij jouw stemming of behoeften. Je kunt bijvoorbeeld de RGB+CCT-functie gebruiken om verschillende kleuren licht te creëren, of de WiFi-module om het licht te bedienen met jouw smartphone. Met Mi light spot heb je de vrijheid om de perfecte verlichting te creëren voor elke situatie.

Mi light spot perfect voor elke ruimte

Op zoek naar een veelzijdige en betaalbare Mi light LED spot? Zoek niet verder dan de Mi Light Spot. Met een RGB+CCT LED, kun je elke gewenste kleur creëren, evenals alle witte temperaturen. De Mi Light spot is perfect voor elke ruimte in jouw huis, kantoor of bedrijf. Geef jouw ruimte het perfecte licht met deze slimme inbouwspots.