120CM

In de afgelopen jaren is de vraag naar duurzame en energiezuinige verlichting sterk toegenomen. LED-verlichting heeft in deze context een belangrijke rol gespeeld. Een specifiek type LED-verlichting dat steeds populairder wordt, zijn de T5 LED armaturen van 120cm.

120CM
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

T5 led armaturen 120 centimeter nu te koop bij OutledTL.nl

Bij Outled TL vind je Led T5 armaturen van 150 en 120 centimeter. Deze kwalitatieve armaturen van het merk Blinq88 zijn te verkrijgen in de lichtkleuren 4000 K en 6000 K, wat staat voor neutraal wit respectievelijk daglicht wit. Hierdoor zijn deze armaturen te gebruiken in scholen, kantoren, magazijnen, kapsalons, keukens, gezondheidsinstellingen, laboratoria, drukkerijen, fabrieken en winkels. T5 staat voor de diameter die de Led verlichting kan hebben. Deze ligt rond de 1.5 centimeter oftewel 5 inch.

Wat zijn T5 LED armaturen 120 cm?

T5 LED armaturen 120 cm zijn ontworpen als vervanging voor traditionele TL-armaturen. Ze zijn beschikbaar in verschillende lengtes en worden gekenmerkt door hun smalle diameter. T5 LED armaturen gebruiken LED-technologie om licht uit te stralen en zijn voorzien van een ingebouwde driver. Dit betekent dat er geen aparte driver nodig is voor de installatie.

Waarom kiezen voor T5 LED armaturen 120 cm?

Er zijn verschillende redenen waarom T5 LED armaturen een uitstekende keuze zijn voor wie op zoek is naar energiezuinige en duurzame verlichting.

Energiebesparing

T5 LED armaturen 120 cm verbruiken tot 60% minder energie dan traditionele TL-armaturen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op uw energierekening en een positieve bijdrage aan het milieu.

Lange levensduur

T5 LED armaturen 120 cm hebben een veel langere levensduur dan traditionele TL-armaturen. Dit betekent minder onderhoud en minder vervanging, wat op de lange termijn kostenbesparend is.

Hoge lichtopbrengst

T5 LED armaturen 120 cm hebben een hogere lichtopbrengst dan traditionele TL-armaturen. Dit betekent dat er meer licht wordt uitgestraald met minder energieverbruik, waardoor het lichtniveau in een ruimte aanzienlijk kan worden verbeterd.

Geen opwarmtijd

T5 LED armaturen 120 cm hebben geen opwarmtijd nodig zoals traditionele TL-armaturen. Dit betekent dat ze direct op volle sterkte werken, wat bijdraagt aan de veiligheid en het comfort in een ruimte.

Geen flikkering

Traditionele TL-armaturen hebben de neiging om te flikkeren en dit kan leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn bij sommige mensen. T5 LED armaturen hebben geen flikkering, waardoor ze comfortabeler zijn voor de ogen en het welzijn van de gebruikers verbeteren.

Waar worden T5 LED armaturen 120 cm gebruikt?

T5 LED armaturen 120 cm zijn geschikt voor verschillende toepassingen en worden veel gebruikt in commerciële en industriële gebouwen, zoals:

Kantoren

T5 LED armaturen 120 cm zijn perfect voor kantooromgevingen omdat ze helder en gelijkmatig licht bieden, waardoor de productiviteit en concentratie van de werknemers wordt verbeterd.

Winkels

T5 LED armaturen 120 cm zijn geschikt voor winkelomgevingen omdat ze een hoge kleurweergave-index hebben, wat betekent dat de kleuren van de producten helder en levendig worden weergegeven, waardoor de verkoop kan toenemen.

Scholen

T5 LED armaturen 120 cm zijn ideaal voor scholen omdat ze helder en gelijkmatig licht bieden, wat bijdraagt aan de concentratie en prestaties van de studenten.

Magazijnen

T5 LED armaturen 120 cm zijn geschikt voor magazijnen omdat ze een hoge lichtopbrengst hebben en het mogelijk maken om het magazijn efficiënt te verlichten, waardoor het personeel efficiënt kan werken.

T5 LED armaturen kopen

T5 LED armaturen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wattages. Bij het kopen van T5 LED armaturen is het belangrijk om te kijken naar de lichtopbrengst, de kleurweergave-index en het energieverbruik. Kies een armatuur die geschikt is voor de toepassing en zorg ervoor dat de armatuur voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen.

Er zijn veel verschillende merken en modellen van T5 LED armaturen op de markt. Kies een betrouwbaar merk dat een goede garantie biedt en dat voldoet aan de vereiste kwaliteitsnormen.

Het is ook belangrijk om te overwegen hoe de armaturen worden geïnstalleerd. Het is mogelijk om T5 LED armaturen te installeren in bestaande TL-armaturen, maar het kan ook nodig zijn om nieuwe armaturen te installeren om optimaal gebruik te maken van de voordelen van LED-verlichting.

Naast de Led T5 armaturen verkoopt Outled TL ook bijbehorende accessoires voor je armaturen. Je vindt er bijvoorbeeld meerdere kabels van de lengtes: 30 centimeter, 50 centimeter, 100 centimeter, 120 centimeter en 150 centimeter. De kabels kun je gebruiken ter overbrugging van armatuur naar armatuur. Tevens vind je een tweetal stekkers in de webwinkel om je armatuur direct op het stopcontact aan te sluiten. Hierdoor hoef je niet langer gebruik te maken van kroonsteentjes en lasdozen.