Noodverlichting voor led Buizen

Noodverlichting is een essentieel onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in gebouwen en bedrijfspanden. Het zorgt ervoor dat mensen in geval van nood, zoals een stroomstoring of brand, de weg naar de uitgang kunnen vinden. Bij OutletTL begrijpen we hoe belangrijk het is om een veilige werkomgeving te creëren. Daarom bieden we een breed assortiment aan noodverlichting voor led buizen.

Noodunit_voor_Led_Buis
Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat

Waarom is noodverlichting belangrijk?

Noodverlichting is belangrijk omdat het mensen helpt om veilig en snel de weg naar de uitgang te vinden in geval van een noodsituatie. Het is niet alleen verplicht volgens de wet, maar het kan ook levens redden in een noodsituatie. Noodverlichting wordt vaak geplaatst op strategische plekken in gebouwen, zoals bij uitgangen en op trappenhuizen. Het is belangrijk dat noodverlichting goed functioneert en regelmatig wordt onderhouden om ervoor te zorgen dat het in geval van nood naar behoren werkt.

Verschillende soorten noodverlichting

Bij OutletTL bieden we verschillende soorten noodverlichting voor led buizen, zoals:

  • Hangende noodverlichting – deze wordt aan het plafond bevestigd en kan in geval van nood worden geactiveerd.
  • Opbouw noodverlichting – deze wordt op een muur of plafond gemonteerd en kan in geval van nood worden geactiveerd.
  • Inbouw noodverlichting – deze wordt in het plafond gemonteerd en is minder opvallend dan andere soorten noodverlichting.
  • LED buis noodverlichting – deze wordt in een led buis geïntegreerd en kan worden gebruikt als normale verlichting, maar ook als noodverlichting in geval van stroomuitval.

Voordelen van led noodverlichting

LED noodverlichting heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele noodverlichting. Het is energiezuiniger, heeft een langere levensduur en is duurzamer. LED noodverlichting is ook helderder en heeft een betere kleurweergave dan traditionele noodverlichting. Daarnaast is LED noodverlichting vaak goedkoper in gebruik dan traditionele noodverlichting.

Hoe u uw werkplek veiliger kunt maken met noodverlichting voor led buizen?

Het is belangrijk om op strategische plekken in uw bedrijfspand of gebouw noodverlichting te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld bij uitgangen, trappenhuizen en nooduitgangen zijn. Bij OutletTL vindt u een breed assortiment aan noodverlichting waaronder voor led buizen.