Noodverlichting voor Led Spots

Als eigenaar van een bedrijfspand of gebouw wilt u dat uw werknemers en bezoekers zich altijd veilig voelen. Maar wat gebeurt er als de stroom uitvalt en mensen in paniek raken omdat ze de weg naar de uitgang niet kunnen vinden? Dit is waar noodverlichting van pas komt. Bij OutletTL weten we hoe belangrijk het is om een veilige werkplek te creëren en daarom bieden we een breed assortiment aan noodverlichting LED spots.

noodverlichting-led-spot-in-en-opbouw-6-watt-brede-lens
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Toont alle 10 resultaten

Waarom zijn noodverlichting LED spots belangrijk?

Noodverlichting LED spots zijn belangrijk omdat het mensen in staat stelt om in geval van een noodsituatie de weg naar de uitgang te vinden. Stel je voor dat de stroom uitvalt en mensen in paniek raken omdat ze niet weten waar ze heen moeten. Noodverlichting kan deze situatie voorkomen en kan levens redden in geval van een noodsituatie. Daarnaast is noodverlichting verplicht volgens de wet en moet het regelmatig worden onderhouden om ervoor te zorgen dat het goed werkt in geval van nood.

Verschillende soorten noodverlichting LED spots

Bij OutletTL bieden we verschillende soorten noodverlichting LED spots, zoals:

LED noodverlichting met batterij – deze noodverlichting werkt op een batterij en schakelt automatisch in wanneer de stroom uitvalt.
LED noodverlichting met zelftestfunctie – deze noodverlichting controleert automatisch of alle componenten correct werken en waarschuwt u als er een storing optreedt.
LED noodverlichting voor inbouw – deze noodverlichting wordt in het plafond ingebouwd en is minder opvallend dan andere soorten noodverlichting.
LED noodverlichting voor opbouw – deze noodverlichting wordt op een muur of plafond gemonteerd en kan in geval van nood worden geactiveerd.

Voordelen van LED spots noodverlichting

LED noodverlichting heeft verschillende voordelen ten opzichte van traditionele noodverlichting. LED noodverlichting is energiezuiniger, heeft een langere levensduur en is duurzamer dan traditionele noodverlichting. Daarnaast zijn LED spots vaak op de meest strategische plekken geplaatst, zoals bij de uitgang, waardoor de verlichting helderder en duidelijker is dan traditionele noodverlichting.

Hoe u uw werkplek veiliger kunt maken met noodverlichting LED spots?

Het is belangrijk om noodverlichting LED spots te plaatsen op strategische plekken in uw bedrijfspand of gebouw. Dit kan bijvoorbeeld bij uitgangen, trappenhuizen en nooduitgangen zijn. Door de juiste noodverlichting te plaatsen, zorgt u ervoor dat uw werknemers en bezoekers in geval van nood veilig de ruimte kunnen verlaten.

Wij beschikken over vijf verschillende noodunits. Deze noodunits zijn allen van het merk Blinq88. Wij maken onderscheid tussen noodunits voor inbouw, opbouw en in en opbouw tegelijk. Daarnaast bieden we ook een aantal noodunits aan met een brede lens. Een brede lens betekent dat de unit beschikt over een stralingshoek van 180 graden en hierdoor geeft de unit een grote hoeveelheid licht. Een noodunit met een brede lens is bijvoorbeeld geschikt voor grote kantoorpanden of gangen. Maar hoe werkt noodverlichting ? Wanneer de netstroom uitvalt, schakelt de armatuur over op de accu. Dit zorgt voor stroom in noodgevallen.