20 mm inbouwdiepte

Als je op zoek bent naar de perfecte LED-verlichting voor je huis, kantoor of winkel, dan zijn de 20 mm inbouwdiepte LED spots van Outledtl.nl de beste optie voor jou. Met hun slanke en moderne uitstraling, bieden deze spots niet alleen de perfecte verlichting, maar ook de beste kwaliteit.

20 mm inbouwdiepte
Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Led spots Mini 20 mm nodig?

Mini LED spots zijn er in alle soorten en maten, één van onze best verkopende spots zijn de Led spots Mini 20 mm. Om de kleinst mogelijke afmetingen mogelijk te maken, is de LED geïntegreerd in de downlight waardoor miniatuur afmetingen kunnen worden bereikt. Een van de belangrijkste punten waarmee u rekening moet houden wanneer u Led spots Mini 20 mm koopt, is dat hoe kleiner ze zijn, hoe minder fel ze worden. Als u een inbouwspot met een klein gat wilt die ook helder is, zou ik zeker onze Mini LED spots aanbevelen.  Ze zijn verkrijgbaar in 16 mm, 20 mm, 25 mm,  38 mm inbouwdiepte of 55 mm zaagmaat.

Voordelen van 20 mm inbouwdiepte mini led spots

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van 20 mm inbouwdiepte mini led spots. Hieronder noemen we de belangrijkste:

Klein formaat:

Het kleine formaat van de mini led spots maakt ze ideaal voor gebruik in kleine ruimtes. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld kasten, trappenhuizen of gangen.

Helder licht:

Ondanks hun kleine formaat geven de mini led spots een helder licht. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor gebruik als accentverlichting of als hoofdverlichting in kleinere ruimtes.

Zuinig in gebruik:

Mini led spots verbruiken weinig energie, waardoor ze zeer zuinig zijn in gebruik. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Lange levensduur:

Led verlichting gaat veel langer mee dan traditionele verlichting. Hierdoor hoef je de mini led spots veel minder vaak te vervangen.

Flexibiliteit:

De mini led spots heel flexibel in gebruik. Je kunt ze gemakkelijk verplaatsen en richten waar je ze nodig hebt.

Toepassingen van 20 mm inbouwdiepte mini led spots

De mogelijkheden voor het gebruik van 20 mm inbouwdiepte mini led spots zijn eindeloos. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

  • Verlichting van trappenhuizen: De mini led spots zijn perfect voor het verlichten van trappenhuizen. Ze zijn klein en nemen weinig ruimte in beslag, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden ingebouwd. Door de mini spots te kantelen kun je de spots ook nog eens heel gemakkelijk richten.
  • Verlichting van kasten: Ook voor het verlichten van kasten zijn de mini led spots ideaal. Door hun kleine formaat passen ze gemakkelijk in kasten en geven ze voldoende licht om de inhoud goed te kunnen zien.
  • Verlichting van gangen: In gangen zijn de mini led spots een goede keuze voor accentverlichting. Door meerdere spots te gebruiken kun je de gang mooi verlichten en sfeer creëren.
  • Verlichting van badkamers: In badkamers zijn de mini led spots IP65 ideaal voor het verlichten van de spiegel of in een nis
  • Verlichting van vitrinekasten: Tot slot zijn de mini led spots ook geschikt voor het verlichten van vitrinekasten. Door de kleine afmetingen passen ze gemakkelijk in de kast. Zo komen de spullen in de vitrine goed tot hun recht.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken

  • Onze led spots zijn zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken, zelfs als u geen ervaring heeft met elektrische apparatuur.
  • Met de bijgeleverde handleiding en benodigdheden kunt u onze led spots gemakkelijk zelf installeren en genieten van hun mooie licht.
  • Bovendien zijn onze led spots dimbaar, wat betekent dat u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de sfeer die u wilt creëren.

Conclusie

Als je op zoek bent naar verlichting die niet alleen mooi en modern is, maar ook nog eens praktisch en flexibel in gebruik, dan zijn 20 mm inbouwdiepte mini led spots het overwegen waard. Dankzij hun kleine formaat en heldere licht zijn ze ideaal voor gebruik in kleine ruimtes, terwijl de kantelbare versie zorgt voor flexibiliteit. Met deze mini led spots kun je elke ruimte in huis op een mooie en efficiënte manier verlichten.

Led spotjes bestellen bij OutledTL? Aarzel niet en bezoek onze webshop!

Bij OutledTL bieden wij u veel verschillende soorten Mini led spots. Maar dat niet alleen! Ook hebben wij veel verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan stevig montagedraad of armaturen. Ook voor alle andere artikelen die wij in onze webshop verkopen geldt: kwaliteit staat voor op. En dit doet dus niets af aan de betaalbaarheid van OutledTL.

Onze Led spots Mini 20 mm inbouwdiepte zijn mooie led inbouwspots. OutledTL is dé specialist als het op LED TL verlichting aankomt.  Bij ons kunt u altijd rekenen op degelijkheid. Deze degelijkheid merkt u in de spots zelf, maar uiteraard ook in de service van onze mensen. Benieuwd naar de verschillende spots onder andere onze Led spots Mini 20 mm inbouwdiepte? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment op onze webshop. Wie weet zitten er mooie Led spots of andersoortige inbouwspots tussen die passen bij uw situatie.