Zaagmaat Ø110-140MM

Heb je de keuze gemaakt om over te stappen naar downlights? Dat is geweldig, want downlights zijn een hele milieuvriendelijke keuze.

OutledTL beschikt over een breed assortiment aan lichtspots voor downlights. Downlights zijn erg duurzaam en dus ideaal voor in jouw woonruimte of kantoorpand.

led-downlight-sietze-18-watt-dimbaar-slimline-warm-outledtl
Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Toont alle 18 resultaten

Led Downlights met een Zaagmaat Ø110-140MM

Led downlights zijn kleine, energie-efficiënte spotlights die in plafonds kunnen worden ingebouwd om een speciale sfeer te creëren. Ze worden vaak gebruikt in kantoren, restaurants, hotels, winkels, huizen en andere gebouwen. Led downlights kunnen worden gebruikt om een gebied te verlichten, en een bepaalde kleur te creëren

LED downlights met een zaagmaat Ø110-140MM zijn kleinere downlights die worden gebruikt in kleinere gebieden. Ze bieden een goede verlichting van de omgeving, waardoor het een aangename sfeer creëert. Omdat ze klein zijn, kunnen ze in kleinere ruimtes worden gebruikt zoals halletjes, toiletten en gangen. Ze zijn ook milieuvriendelijk omdat ze minder energie verbruiken dan andere soorten verlichting.

Milieuvriendelijk

Heb je de keuze gemaakt om over te stappen naar downlights? Dat is geweldig, want downlights zijn een hele milieuvriendelijke keuze. Downlights zijn lampen die meestal worden bevestigd in het plafond en recht naar beneden stralen. Doordat deze lampen weinig energie gebruiken, worden zij gezien als een milieuvriendelijke optie. Daarbij is er eigenlijk geen kans op brandveiligheid. De lampen worden niet gauw warm en daardoor zijn zij erg veilig.

Zaagmaat 110-140 mm

Bij het nemen van downlights, kun je rekening houden met de zaagmaat. De zaagmaat is de maat van de spot die in het plafond wordt bevestigd. Wij beschikken over een breed keuzeaanbod als het gaat om spots in de zaagmaten van Ø70-105mm , Ø140-165mm , Ø175-210mm en Ø280-285MM

Ten eerste kun je kiezen uit drie verschillende lichtkleuren, dit zijn: warm wit, neutraal wit en dag licht wit. Tevens kun je kiezen voor een spot die het beste bij jou past. Wil jij gebruik maken van meerdere kleuren? Dan kun je kiezen voor de Led Downlight Reflector- Tri Color. Deze spot kun je instellen in drie kleuren. Je kunt de kleur dus instellen op jouw interieur. Tevens kun je kiezen voor spots met een bewegingssensor. Dit kan een ideale oplossing zijn als je nóg meer waarde hecht aan milieuvriendelijkheid. Dit scheelt namelijk het verlichten van een ruimte als dit niet per se hoeft.