Zaagmaat Ø140-165MM

Downlights zorgen voor een rustige en ruimtelijke sfeer en zijn ook nog eens enorm duurzaam. Bij OutledTL beschikken wij over een ruim assortiment downlights in diverse zaagmaten. Met de zaagmaat wordt de maat van de spot in het plafond bedoeld.

Led-Downlight-Zaagmaat Ø070-1115MM kopen?
Show Filters

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten

LED Downlights Ø140-165MM

LED downlights zijn een energiebesparende en stijlvolle manier om uw huis te verlichten. LED downlights bieden een goede verlichting en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. LED downlights komen in verschillende maten, van klein tot groot. Deze categorie pagina bevat informatie over LED downlights met een zaagmaat van Ø140-165MM.

Welke kleur / Kelvin moet ik kiezen?

De Kelvin schaal is de maatstaf voor kleurtemperatuur en de kleur die een lamp uitzendt. Licht met een lage Kelvin-score heeft een eerder warme kleur, zoals geelwit, terwijl licht met een hoge Kelvin-score een koeler witachtig licht heeft. LED downlights Ø140-165MM kunnen worden gevonden in een verscheidenheid aan Kelvin schalen, van 2200K tot 6500K.

Hoe lang gaan LED Downlighters mee?

LED downlights Ø140-165MM hebben een lange levensduur, meestal meer dan 50.000 uur. Dit betekent dat de lampen meerdere jaren meegaan voordat ze vervangen moeten worden.

LED downlight dimbaar?

Veel LED downlights Ø140-165MM zijn niet dimbaar, wat betekent dat ze niet op verschillende lichtsterktes kunnen worden ingesteld. Kijk goed bij de specificaties om te zien of de downlights dimbaar zijn.

Keuzemogelijkheden downlight LED

Er zijn veel verschillende keuzemogelijkheden voor LED downlights Ø140-165MM. U heeft de keuze uit verschillende maten, kleurtemperaturen, dimbaarheid, wattage en vormen. Er zijn veel verschillende stijlen en kleuren beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen.

Een groene keuze

Downlights zijn een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Waarom? Zij verbruiken heel weinig energie en zijn vrij van giftige stoffen. Daarbij is de kans op brand nihil, omdat de lampen niet heel warm worden. Downlights zijn de perfecte keuze als je graag een rustige omgeving wil creëren. Het licht heeft namelijk een rustige uitstraling en richt zich vanaf het plafond naar beneden.

Zaagmaat 140- 165 mm

Downlights zijn er in verschillende soorten en maten. Met de zaagmaat wordt de maat van de spot in het plafond bedoeld. Bij OutledTL beschikken wij over een ruim keuze assortiment van spotjes met een zaagmaten van Ø110-140mm , Ø70-105mm , Ø175-210mm en Ø280-285mm

Zo kun je kiezen voor een spot met backlight. Bij een spot met backlight zijn de lenzen bevestigd aan de achterkant van het paneel en dit zorgt voor een zuiver licht. Een spotlight waar je ook voor kunt kiezen, is een Tri Color led downlight. Bij dit spotje kun je kiezen uit drie verschillende kleurtemperaturen. Daarnaast hebben we ook nog opties voor downlights met een bewegingssensor. Een bewegingssensor zorgt ervoor dat het licht automatisch weer uitgaat, als er niemand in de kamer is. Een super duurzame oplossing dus.