Zaagmaat Ø70-105MM

Downlights zijn iets anders dan inbouwspots. Downlights worden meestal bevestigd in het plafond en stralen direct naar beneden.

Downlights zorgen voor een mooie en sfeervolle bron van licht en zijn ideaal om in jouw huis of kantoor te bevestigen. Bij OutledTL ben je aan het juiste adres als het gaat om mooie led downlighters.

Led-Downlight-Zaagmaat Ø070-1115MM kopen?
Show Filters

Toont alle 20 resultaten

Toont alle 20 resultaten

Wat zijn led downlights?

Led downlights zijn verlichtingsarmaturen die in het plafond worden ingebouwd. Ze hebben een vlak oppervlak dat in het plafond past en zorgen voor een gelijkmatige lichtverspreiding. Led downlights zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder de veel voorkomende zaagmaat van 70-150 mm. Led downlights hebben meestal een lange levensduur en verbruiken veel minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën zoals halogeen- en fluorescentielampen.

Waarom kiezen voor led downlights?

Led downlights zijn populair vanwege verschillende redenen. Ten eerste zijn ze energie-efficiënt en verbruiken ze aanzienlijk minder energie dan traditionele verlichtingstechnologieën. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor mensen die hun energierekening willen verlagen en tegelijkertijd het milieu willen sparen. Ten tweede hebben led downlights een lange levensduur en gaan ze meestal langer mee dan andere verlichtingstechnologieën. Dit betekent dat ze minder vaak vervangen hoeven te worden, wat op de lange termijn geld bespaart. Ten derde bieden led downlights een uitstekende lichtkwaliteit en zorgen ze voor een gelijkmatige lichtverspreiding zonder schaduwen. Dit maakt ze een populaire keuze voor verlichting in kantoren, winkels en woningen. Lees ons uitgebreide blog : Waarom overstappen op Downlights,

Waar moet je op letten bij het kiezen van led downlights?

Bij het kiezen van downlights zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Ten eerste moet je de juiste grootte kiezen die past bij de zaagmaat van je plafond. De meest voorkomende zaagmaat is 70-150 mm, maar je moet de juiste maat kiezen voor jouw specifieke situatie. Ten tweede moet je letten op de kleurtemperatuur van de led downlights. Dit wordt gemeten in Kelvin en bepaalt de kleur van het licht dat wordt uitgestraald. Over het algemeen geldt dat licht met een hogere Kelvin-waarde (bijvoorbeeld 4000-5000K) als helderder wordt beschouwd en meer geschikt is voor verlichting in kantoren en winkels, terwijl licht met een lagere Kelvin-waarde (bijvoorbeeld 2700-3000K) als warm wit licht wordt beschouwd en geschikt is voor woningen.

Zaagmaat 70-150 mm

Binnen OutledTL hebben wij inbouwspots  in verschillende zaagmaten. De zaagmaat Ø110-140mm , Ø140-165mm , Ø175-210mm en Ø280-285mm houdt de ruimte van de spot in die in het plafond wordt bevestigd. Zoek je naar spots in de zaagmaat van 70 tot 150 mm? Zoek dan niet verder, want wij hebben een breed assortiment aan downlight spots in deze maat. Ten eerste bieden wij de lichtkleuren: wit, neutraal wit en daglicht wit aan. Daarnaast hebben wij keuze uit diverse modellen. Zo zorgen de downlight spots van SLIMline ervoor dat de spots eenvoudig zijn te monteren en zijn erg duurzaam door het lage verbruik van stroom.