Zaagmaat Ø280-285MM

Downlights zijn enorm duurzaam, omdat het energieverbruik heel laag is. De led spotjes gaan ontzettend lang mee en daardoor hoef je ze continu te vervangen.

Downlights geven een zuivere en rustige sfeer in jouw woonruimte, winkel- of kantoorpand. Daarnaast zijn zij ook nog eens heel duurzaam. Op zoek naar lichtspotjes in de zaagmaat van 280- 285 mm? Dan ben je bij OutledTL aan het juiste adres.

led-downlight-sietze-18-watt-dimbaar-slimline-warm-outledtl
Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Downlights met een zaagmaat van 280- 285 mm

Downlights zijn een veelgebruikte verlichtingstechniek die vaak wordt toegepast in woningen, bedrijven en andere gebouwen. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden, variërend van algemene verlichting tot accentverlichting. Deze verlichtingstechniek maakt gebruik van een kleine opening in het plafond waardoor het licht naar beneden wordt gericht.

Deze maat is ideaal voor het aanbrengen van downlights, omdat de maat vaak precies past in het plafond. Het is een veel voorkomende maat, waardoor ze gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Hoe groter de downlight, hoe meer licht er wordt uitgestraald.

De voordelen van downlights

De voordelen zijn dat ze goedkoop en eenvoudig te installeren zijn. Ze verlichten een gebied effectief, waardoor het plafond een mooi uiterlijk krijgt. Daarnaast zorgen ze voor een aangename verlichting in het gebied dat ze bedekken. Een ander voordeel is dat ze energie-efficiënt zijn en de lichtsterkte kunnen worden aangepast.

Downlights zijn een veelgebruikte verlichtingstechniek die vaak wordt toegepast als accent- of algemene verlichting. Ze zijn gemakkelijk te installeren en verlichten een gebied effectief. Downlights zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waarvan de meest voorkomende maat 280-285 mm is.

Rustige en moderne sfeer

Led Downlights zijn lichtspots die licht uitstralen vanuit het plafond. Deze lichten vormen een straal recht naar beneden en geven een fijne, moderne en rustige sfeer. Het licht dat de spotjes uitstraalt, is enorm kalm voor je ogen. Downlights zijn enorm duurzaam, omdat het energieverbruik heel laag is. De led spotjes gaan ontzettend lang mee en daardoor hoef je ze continu te vervangen. Tevens worden de lichtspotjes amper warm, waardoor de kans dat er brand ontstaat, nihil is.

Zaagmaat 280- 285

De lichtspotjes zijn er in verschillende zaagmaten Ø110-140mm , Ø140-165mm , Ø175-210mm en Ø70-105mm.

Met de zaagmaat wordt de maat van het lichtspotje dat in het plafond wordt bevestigd, bedoeld. Een zaagmaat van 280 tot 285 mm is de grootste zaagmaat die wij aanbieden. In deze maat bieden wij een LED Downlight SLIMline van 22 Watt aan. Dit lichtspotje is eenvoudig te monteren in het plafond en is enorm duurzaam. Het ontwerp van de lichtspot heeft een rustige en tijdloze uitstraling, waardoor hij gemakkelijk zal passen in verschillende ruimtes.