LED Breedstralers

LED-verlichting wordt steeds populairder vanwege de vele voordelen die het biedt. Het is energiezuinig, gaat lang mee, is milieuvriendelijk en biedt helder licht. Bij outledtl.nl hebben we een ruim aanbod aan LED breedstralers van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar verlichting voor uw tuin, parkeerplaats, sportveld of andere buitenruimte, wij hebben wat u zoekt.

LED Breedstralers
Show Filters

Toont alle 13 resultaten

Toont alle 13 resultaten

LED Breedstralers

LED breedstralers voorzien een groter oppervlakte of een grotere ruimte van voldoende verlichting. Een LED breedstraler is een schijnwerper met een hoge lichtopbrengst. Omdat de breedstralers van LED zijn, zijn ze ook nog eens een stuk duurzamer en zuiniger dan ouderwetse bouwlampen. LED is hiervoor een zeer geschikte vervanger.

LED breedstralers worden gebruikt in privé omgevingen als bij de consument in de achtertuin, garage, of op de oprit. Daarnaast zijn LED breedstralers een ideaal product voor het verlichten van openbare omgevingen zowel al professionele omgevingen. Grote parkeerplaatsen of sportvelden kunnen met LED breedstralers worden verlicht.

LED Breedstralers nu bij outledtl.nl

Als toegewijde specialist in LED-verlichting begrijpen wij bij Outledtl.nl dat het belangrijk is om de juiste LED-breedstralers te selecteren voor uw specifieke behoeften. Of u nu zoekt naar extra veiligheid en beveiliging voor uw woning, uw bedrijfspand of zelfs uw sportveld, het gebruik van LED-breedstralers kan een efficiënte oplossing bieden.

Bij Outledtl.nl hebben we een uitgebreide collectie LED-breedstralers, zodat u de beste optie voor uw specifieke toepassing kunt kiezen. We bieden LED-breedstralers in verschillende maten en met verschillende sterktes, van kleine en compacte modellen tot grotere opties voor grotere oppervlakken.

Soorten LED breedstralers

Er zijn verschillende soorten LED breedstralers beschikbaar op outledtl.nl. Hieronder vindt je een overzicht van de belangrijkste:

 • Kleine LED breedstralers: deze zijn ideaal voor kleinere ruimtes en bieden helder licht in een compact formaat.
 • Grote LED breedstralers: deze zijn geschikt voor grotere ruimtes en bieden helder licht over een groter gebied.
 • RGB LED breedstralers: deze bieden niet alleen helder wit licht, maar ook verschillende kleuropties, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van sfeerverlichting.
 • Zonne-energie LED breedstralers: deze zijn volledig zelfvoorzienend en gebruiken zonne-energie om op te laden. Ze zijn ideaal voor afgelegen gebieden of waar geen toegang is tot stroom.

Lichtsterkte en Wattage Een ander belangrijk aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van een LED breedstraler is de lichtsterkte en het wattage. De lichtsterkte wordt gemeten in lumen en geeft aan hoeveel licht er wordt uitgestraald. Hoe hoger het aantal lumen, hoe helderder het licht. Het wattage geeft aan hoeveel energie de lamp verbruikt. Over het algemeen geldt dat hoe hoger het wattage, hoe hoger de lichtsterkte. Het is echter belangrijk om te onthouden dat een hoger wattage ook betekent dat de lamp meer energie verbruikt.

Onze collectie LED-breedstralers

Bij Outledtl.nl hebben we een uitgebreide collectie LED-breedstralers om aan uw specifieke verlichtingsbehoeften te voldoen. Hieronder vind je enkele van onze populairste modellen.

 • Jamal 10 watt – Dit kleine, compacte model is ideaal voor gebruik rondom woningen en kleine bedrijfspanden. Het biedt helder licht en heeft een hoog energie-efficiëntie en vervangt een breedstaler van 90 watt.
 • Jamal 50 watt – Dit middelgrote model is perfect voor grotere woningen en middelgrote bedrijfspanden. Het heeft een hoog energie-efficiëntie en vervangt een halogeen breedstraler van 500 watt en biedt helder en consistent licht.
 • Jamal 100 watt – Dit grote, krachtige model is ideaal voor gebruik op sportvelden en andere grote oppervlakken. Het heeft een hoog energie-efficiëntie en vervangt een halogeen breedstraler van 1000 watt en biedt helder en gelijkmatig licht over een groot gebied.

Al onze LED-breedstralers zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste veiligheids- en prestatienormen. We bieden ook verschillende accessoires en bevestigingsmogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw LED-breedstralers perfect passen bij je specifieke toepassing.

Waterdichte LED breedstralers

Alle LED breedstralers zijn geschikt voor zowel binnengebruik als buitengebruik. Dit heeft te maken met de beschermingsgraad van het armatuur. Deze is minimaal IP65, ook wel straalwaterdicht. Dankzij deze hoge IP waarde zijn de breedstralers geschikt voor iedere omgeving. Dit kunnen grote sportvelden zijn, bouwplaatsen, of fabriekshallen.

Voordelen van led breedstraler

Een van de belangrijkste voordelen van LED-breedstralers is hun hoge energie-efficiëntie. In tegenstelling tot traditionele verlichtingssystemen, zoals halogeen- of gloeilampen, verbruiken LED-breedstralers veel minder energie. Dit betekent dat je niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook uw ecologische voetafdruk verkleint.

Een ander belangrijk voordeel van LED-breedstralers is hun lange levensduur. LED-verlichting gaat veel langer mee dan traditionele verlichting, waardoor je minder geld hoeft uit te geven aan vervangingen en minder vaak hoeft te investeren in nieuwe verlichtingssystemen.

Bovendien bieden LED-breedstralers helderder en consistenter licht dan traditionele verlichting, wat zorgt voor een betere zichtbaarheid en een verhoogd gevoel van veiligheid en beveiliging.

 • Lagere energiekosten: Led-lampen verbruiken tot 85% minder stroom dan conventionele gloeilampen en tot 50% minder dan spaarlampen.
 • Langer levensduur: Led-lampen kunnen meer dan 50.000 uur meegaan, wat ongeveer 20 jaar is bij normaal gebruik.
 • Beter licht: Led-lampen bieden helderheid, kleurweergave en uniformiteit met veel minder warmte dan conventionele gloeilampen.
 • Veiliger: Led-lampen produceren geen ultraviolette (UV) en infrarode (IR) straling, wat betekent dat ze veel veiliger zijn.
 • Eco-vriendelijk: Led-lampen bevatten geen gevaarlijke stoffen zoals kwik, wat een grote verbetering is in vergelijking met traditionele gloeilampen.
 • Flexibiliteit: Led-lampen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, waaronder inbouwspots, wandarmaturen, plafondlampen, enz.
Als u op zoek bent naar hoogwaardige LED-breedstralers voor je woning, bedrijfspand of sportveld, dan ben je bij Outledtl.nl aan het juiste adres. Onze uitgebreide collectie LED-breedstralers bied je de keuze uit verschillende maten, sterktes en accessoires, zodat je de beste optie voor je specifieke toepassing kunt kiezen.

Met de voordelen van LED-verlichting, zoals energie-efficiëntie, lange levensduur en helder en consistent licht, zijn LED-breedstralers een geweldige keuze voor elke verlichtingsbehoefte. Bij Outledtl.nl zijn we trots op onze hoogwaardige collectie LED-breedstralers en we staan altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte verlichtingsoplossing voor uw specifieke behoeften.

Wil je meer informatie over onze LED-breedstralers of heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste optie voor je specifieke toepassing? Neem dan vandaag nog contact met ons op en we helpen je graag verder!