120 CM

Als het gaat om het verlichten van grote ruimtes, zoals magazijnen, garages of kelders, is LED-verlichting de beste optie. LED-verlichting is niet alleen duurzamer, energiezuiniger en milieuvriendelijker dan traditionele verlichting, het biedt ook een betere lichtkwaliteit en kan gemakkelijk worden aangepast aan de specifieke behoeften van een ruimte. Een van de meest populaire LED-armaturen voor grote ruimtes is de LED Batten 120 cm. Hieronder gaan we dieper in op wat het is, waarom je het nodig hebt en waarom je het zou moeten kopen.

Outledtl-LED Batten-60 cm-4000K-High Lumen
Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Alles wat je moet weten over led-batten van 120 cm

Led batten van 120 cm zijn een van de meest populaire en praktische verlichtingsoplossingen op de markt. Of je nu op zoek bent naar verlichting voor jouw kantoor, magazijn, fabriek, garage of een andere ruimte, led batten zijn een uitstekende keuze. Hieronder gaan we dieper in op wat led batten zijn, hoe ze werken, wat hun voordelen zijn en waar je op moet letten bij het kopen van led batten van 120 cm.

Wat zijn led batten 120 cm ?

Led batten zijn een soort lampen die worden gebruikt voor algemene verlichting. Ze zijn ontworpen om te worden gemonteerd aan het plafond of aan de muur en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en wattages. Een led-batten van 120 cm is een langwerpige lamp van 120 centimeter lang en is perfect voor het verlichten van middelgrote tot grote ruimtes.

Hoe werken led batten 120 cm?

Led batten zijn voorzien van led-technologie, wat betekent dat ze energiezuinig en duurzaam zijn. Led-lampen zetten elektriciteit om in licht door gebruik te maken van halfgeleidermaterialen. Wanneer er stroom door de halfgeleider stroomt, worden elektronen geactiveerd en creëren ze fotonen, die licht uitstralen.

Wat zijn de voordelen van led batten van 120 cm?

Led batten van 120 cm bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingsopties. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Energiezuinigheid

Led batten zijn veel energiezuiniger dan traditionele verlichtingsopties. Ze verbruiken tot 75% minder energie en gaan veel langer mee dan gloeilampen of TL-buizen.

Milieuvriendelijkheid

Omdat led batten veel energiezuiniger zijn dan traditionele verlichtingsopties, hebben ze een veel kleinere ecologische voetafdruk. Ze bevatten ook geen giftige stoffen zoals kwik, wat het veiliger maakt voor het milieu.

Interesse gekregen led tl verlichting van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.