150CM

Een led tl armatuur van 150 cm is de ideale oplossing voor jouw verlichtingsbehoeften. Het is energiezuinig, heeft een hoge kwaliteit van het licht en is veilig in gebruik. Het kan worden gebruikt voor thuisgebruik of commercieel gebruik en gaat veel langer mee dan traditionele tl-armaturen. Het installeren van een led tl armatuur van 150 cm is niet moeilijk en kan je vrij eenvoudig zelf uitvoeren als je dat wilt. Kies voor een betrouwbare verkoper en geniet van de voordelen van deze hoogwaardige verlichtingsoplossing.

150CM
Show Filters

Toont alle 22 resultaten

Toont alle 22 resultaten

LED Armaturen 150CM van Outled TL

LED TL 150 cm Armaturen met buizen staan bekend om de lange levensduur. Een led TL armatuur met led buis kan gemakkelijk 50.000 uren of meer draaien, terwijl een traditionele lamp 2 tot 4 keer minder kan behalen. Een lamp die langer meegaat levert een aantal grote voordelen op. Allereerst zult u minder kosten hebben om de lampen om de zoveel tijd te moeten vervangen en daarnaast zult u minder tijd kwijt zijn om lampen te installeren en te vervangen. Een led TL buis van 150 centimeter van Outled TL past ook perfect in een een klassieke lamp armatuur , waardoor u geen rekening hoeft te houden met andere installatieprocedures. Mocht u niet beschikken over een starter , kunt u de Led TL armatuur van 150 centimeter aanschaffen.

Voordelen van LED TL armatuur 150 cm

Langere levensduur

Zoals hierboven vermeld, hebben LED TL armaturen van 150 cm een langere levensduur dan traditionele verlichtingsopties. Dit betekent dat je minder vaak hoeft te vervangen, waardoor je geld bespaart op de lange termijn.

Milieuvriendelijk

LED’s zijn ook milieuvriendelijker dan traditionele verlichtingsopties. Ze bevatten geen kwik en produceren minder CO2-uitstoot, waardoor ze beter zijn voor het milieu.

Flexibiliteit

Een ander voordeel van LED TL armaturen van 150 cm is hun flexibiliteit. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen en kunnen worden gedimd om de gewenste sfeer te creëren. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende ruimtes en toepassingen.

Efficiënt energieverbruik

Led TL is erg zuinig in zijn energieverbruik. Als u het energieverbruik van verlichting wilt vergelijken, zult u twee verschillende categorieën moeten vergelijken. Deze twee zijn het lichtrendement van de lamp en de nuttige lumen. Deze twee categorieën bepalen uiteindelijk het Watt verbruik van een lamp. Als u traditionele verlichting vergelijkt met led TL valt het op dat er voor led TL een verbetering in energieverbruik zichtbaar is van maar liefst 60 tot 70 procent. Hoe lager de Watt, hoe lager het energieverbruik en hoe lager uw maandelijkse energierekening zal zijn. Het energieverbruik zal per led TL lamp verschillen, maar door 150 cm led TL met een led armatuur 150 cm te gebruiken kunt u een besparing behalen van bijna 90%.

Veiligheid

De veiligheid van LED TL 150 cm Armaturen is wellicht een van de zaken die het makkelijkste over het hoofd wordt gezien. Traditionele verlichting geeft bij lang gebruik erg veel hitte af, wat het een van de grootste gevaren maakt. Door led TL buizen, led TL lampen of led TL armaturen in uw ruimtes te plaatsen hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Led TL geeft namelijk vrijwel geen warmte af. Traditionele verlichting verliest erg veel energie doordat het zoveel warmte aanmaakt in plaats van licht. Doordat led TL een stuk minder stroom verbruikt en bijna geen warmte afgeeft, zijn ze niet alleen veiliger in gebruik maar werken zo ook uitstekend in gebouwen op elektrische laagspanningssystemen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een LED TL armatuur 150 cm?

Bij het kopen van een LED TL armatuur van 150 cm zijn er enkele belangrijke factoren waar je rekening mee moet houden. Hieronder staan enkele van deze factoren:

Lumen output

Het lumen output is de hoeveelheid licht die een armatuur produceert. Bij het kiezen van een LED TL armatuur van 150 cm is het belangrijk om te letten op de lumen output, omdat dit bepaalt hoe helder de verlichting zal zijn.

Kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur bepaalt de kleur van het licht dat een armatuur produceert. Bij het kiezen van een LED TL armatuur van 150 cm is het belangrijk om te letten op de kleurtemperatuur, omdat dit de sfeer van de ruimte zal bepalen.

Kwaliteit

Het is belangrijk om een LED TL armatuur van hoge kwaliteit te kiezen, omdat dit zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoudskosten op de lange termijn. Let bij het kiezen van een armatuur op de kwaliteit van de materialen en de garantie die wordt geboden.

Conclusie

LED TL armaturen van 150 cm bieden een aantal voordelen ten opzichte van traditionele verlichtingsopties, waaronder energiezuinigheid, langere levensduur, milieuvriendelijkheid en flexibiliteit. Ze zijn geschikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder kantoren, magazijnen, winkels en sportscholen. Bij het kiezen van een LED TL armatuur van 150 cm is het belangrijk om te letten op factoren zoals lumen output

Ontdek onze LED TL 150 cm Armaturen en andere LED TL buizen in onze webshop. Interesse gekregen led tl verlichting van OutledTL ? Via onze webshop kun je eenvoudig de beste led verlichting bestellen. Wij verzorgen snelle levering, garantie en goede service. Want heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld met 0512 – 84 54 61 of stuur een e-mail naar info@outledtl.nl. Onze specialisten ondersteunen en adviseren je graag! Klantgerichtheid en betrouwbaarheid staat bij OutledTL immers zeer hoog op de lijst.